IPP-Industrial Products & Pneumatics

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • IPP-Industrial Products & Pneumatics
Private companiesTextile Mill Products • IPP-Industrial Products & Pneumatics

Contactgegevens IPP-Industrial Products & Pneumatics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IPP-Industrial Products & Pneumatics: address, phone, fax, email, website, opening hours

IPP-Industrial Products & Pneumatics

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Biesthoevelaan 25,2610, België

Telefoon (phone): 03 830 61 11 03 830 61 11

Fax (fax): 03 830 63 99 03 830 63 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IPP-Industrial Products & Pneumatics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IPP-Industrial Products & Pneumatics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IPP-Industrial Products & Pneumatics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IPP-Industrial Products & Pneumatics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IPP-Industrial Products & Pneumatics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IPP-Industrial Products & Pneumatics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IPP-Industrial Products & Pneumatics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IPP-Industrial Products & Pneumatics
Products information IPP-Industrial Products & Pneumatics

BTW identificatienummer (tax): BE07045776367
Ondernemingsnummer: 8237518310
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 637,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in IPP-Industrial Products & Pneumatics zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IPP-Industrial Products & Pneumatics
(Get full report from official database of BE for IPP-Industrial Products & Pneumatics)

Aanvulling soorten activiteiten voor IPP-Industrial Products & Pneumatics
Addition kinds of activities for IPP-Industrial Products & Pneumatics

753800. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
33219900. Grijze en gietijzeren gieterijen, nec | Gray and ductile iron foundries, nec
34299910. Parachute hardware | Parachute hardware
35850100. Airconditioning apparatuur, compleet | Air conditioning equipment, complete
36130200. Panel- en distributieborden en andere gerelateerde apparaten | Panel and distribution boards and other related apparatus
75389900. Algemene automotive reparatie winkels, nec | General automotive repair shops, nec

Werken bij IPP-Industrial Products & Pneumatics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IPP-Industrial Products & Pneumatics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IPP-Industrial Products & Pneumatics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IPP-Industrial Products & Pneumatics. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

  • Chauffeur C (enkel rijden en mooie uren) in afvalverwerkend bedrijf te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een afvalverwerkend bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een inspringchauffeur C om ziektes en verloven op te vangen. Je bent vrij in de periode van 13 juli (de vrijdag) t.e.m. 3 augustus . Dit om van maandag tot vrijdag te rijden als C chauffeur op de planning huis aan huis ophaling. Je hebt beladers mee, dus jij staat enkel in om te rijden. Werkrooster: maandag : 7u - 17u15 dinsdag: 7u -13u woensdag: 7u-13u donderdag : 7u- 17u15 vrijdag: 7u - 13u

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • operator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Gent  zijn we op zoek naar een machinebediener / inpakoperator (m/v):  Je verzorgt de verpakking van producten  Je staat in voor de bediening van meerdere inpakmachines (start-stop-bevoorrading-omschakeling) Je controleert de verpakte producten op kwaliteit Je leeft de veiligheids-, hygiëne- en kwaliteitseisen na

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Bekister regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Studentenjob

    Uitvoeren van diverse karweiwerken op de werven zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. - Zowel traditionele als systeembekisting - plaatsen van wapening - betoneren - PVC-riolering - Klein metselwerk in betonblokken/snelbouw

  • STUDENT(E) - BONGO SHOP WOLUWE (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Woluwe (The W Shopping) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

  • Arbeider montage vanuit Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder.

  • Diëtiste (zelfstandig) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MEDISCH HUIS WEVELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een gemotiveerde diëtiste die graag zou samenwerken in een multidisciplinaire groepspraktijk voor medische beroepen.

Zoek naar antwoorden van IPP-Industrial Products & Pneumatics in sociale netwerken
Look for responds of IPP-Industrial Products & Pneumatics in social networks

Lees alle opmerkingen voor IPP-Industrial Products & Pneumatics. Laat een reactie achter voor IPP-Industrial Products & Pneumatics. IPP-Industrial Products & Pneumatics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IPP-Industrial Products & Pneumatics. Leave a respond for IPP-Industrial Products & Pneumatics. IPP-Industrial Products & Pneumatics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IPP-Industrial Products & Pneumatics op de google maps. Adres en contacten IPP-Industrial Products & Pneumatics
Location of IPP-Industrial Products & Pneumatics on the google maps. Address and contacts of IPP-Industrial Products & Pneumatics

Andere gerelateerde bedrijven als come IPP-Industrial Products & Pneumatics IPP-Industrial Products & Pneumatics: BMW-Interauto | D.S.D.B. | Luchies Vertaalbureau | Somef N.V. | Christian Tidell

Other related companies as IPP-Industrial Products & Pneumatics: BMW-Interauto | D.S.D.B. | Luchies Vertaalbureau | Somef N.V. | Christian Tidell

IPP-Industrial Products & Pneumatics is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is IPP-Industrial Products & Pneumatics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07045776367. Het bedrijf IPP-Industrial Products & Pneumatics bevindt zich op het adres: Biesthoevelaan 25,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 637,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in IPP-Industrial Products & Pneumatics zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IPP-Industrial Products & Pneumatics is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IPP-Industrial Products & Pneumatics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IPP-Industrial Products & Pneumatics, openstaande posities, locatie van IPP-Industrial Products & Pneumatics op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IPP-Industrial Products & Pneumatics is a company, that was registered 2004 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is IPP-Industrial Products & Pneumatics, company assigned to the tax number BE07045776367. The company IPP-Industrial Products & Pneumatics is located at the address: Biesthoevelaan 25,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 637,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in IPP-Industrial Products & Pneumatics were not found.
The main activity of IPP-Industrial Products & Pneumatics is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IPP-Industrial Products & Pneumatics is not available. You also can look at reviews of IPP-Industrial Products & Pneumatics, open positions, location of IPP-Industrial Products & Pneumatics on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IPP-Industrial Products & Pneumatics, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IPP-Industrial Products & Pneumatics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IPP-Industrial Products & Pneumatics, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IPP-Industrial Products & Pneumatics, employees, financial statistics.