Molengalm-Vermeulen BVBA

Contactgegevens Molengalm-Vermeulen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Molengalm-Vermeulen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Molengalm-Vermeulen BVBA

Regio (region): Ranst (Oelegem), België

Adres (address): Oudstrijdersstraat 43,2520, België

Telefoon (phone): 03 383 02 28 03 383 02 28

Fax (fax): 03 384 34 68 03 384 34 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Molengalm-Vermeulen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Molengalm-Vermeulen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Molengalm-Vermeulen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Molengalm-Vermeulen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Molengalm-Vermeulen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Molengalm-Vermeulen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Molengalm-Vermeulen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Molengalm-Vermeulen BVBA
Products information Molengalm-Vermeulen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03635894775
Ondernemingsnummer: 4362915039
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 278,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Molengalm-Vermeulen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Molengalm-Vermeulen BVBA
(Get full report from official database of BE for Molengalm-Vermeulen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Molengalm-Vermeulen BVBA
Addition kinds of activities for Molengalm-Vermeulen BVBA

212199. Sigaren, nec | Cigars, nec
422601. Vloeistofopslag | Liquid storage
23840000. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
38260201. borescopen | Borescopes
59490204. Patronen: naaien, breien en naaldwerk | Patterns: sewing, knitting and needlework
70110306. Ymca / ymha hotel | Ymca/ymha hotel

Werken bij Molengalm-Vermeulen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Molengalm-Vermeulen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Molengalm-Vermeulen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Molengalm-Vermeulen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 2 ploegen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een complete extrusielijn voor plaatextrusie - Na een interne opleiding sta je in voor het starten/stopen, controleren van de kwaliteit en bijsturen waar nodig - Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie - Je hebt zin voor kwaliteit, neemt initiatief, werkt structureel en je probeert problemen te analyseren en in kaart te brengen - Je bent een teamspeler en staat open voor een vlotte samenwerking met je collega’s - Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke en bent bereid om de ploegchef te vervangen bij afwezigheid - Je werkt afwisselend in de vroege en late ploeg

  • chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

  • plaatser gordijnen (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in wanddecoratie en interieur zijn we op zoek naar een dynamische verkoper/plaatser (m/v) Je volgt een planning om bij klanten ter plaatse te gaan voor opmeting of leveringen en plaatsing van de bestellingen Je adviseert klanten bij hen thuis over de (technische) mogelijkheden voor wand- en raamdecoratie (gordijnen,....) De resultaten van de opmeting geef je door aan de verkopers die een offerte voor de potentiële klant opmaakt Je verplaatst je voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant en sporadisch ook regio Limburg.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Schoonmaker bakkerij regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio Merchtem zijn wij dringend op zoek naar iemand die 1 Weekend op 2 kan gaan werken. zaterdag: 9-13 zondag: 8-12 Taken: Afwassen, tafels afkuisen, bakkerij & atelier netjes houden Kan zowel als flexi, student of regulier

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

  • kok of hulpkok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DUC DE BOURGOGNE

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden en klaarmaken maaltijden, bestellingen doorgeven en nazien, opstellen menu's en suggestie's, werkplaats en materiaal onderhouden ...

  • Freelance Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van Molengalm-Vermeulen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Molengalm-Vermeulen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Molengalm-Vermeulen BVBA. Laat een reactie achter voor Molengalm-Vermeulen BVBA. Molengalm-Vermeulen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Molengalm-Vermeulen BVBA. Leave a respond for Molengalm-Vermeulen BVBA. Molengalm-Vermeulen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Molengalm-Vermeulen BVBA op de google maps. Adres en contacten Molengalm-Vermeulen BVBA
Location of Molengalm-Vermeulen BVBA on the google maps. Address and contacts of Molengalm-Vermeulen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Molengalm-Vermeulen BVBA Molengalm-Vermeulen BVBA: E.R.M. NV | Driesmans & Co NV | VAG Security Systems SA | Arlotti | Delta Medical SPRL

Other related companies as Molengalm-Vermeulen BVBA: E.R.M. NV | Driesmans & Co NV | VAG Security Systems SA | Arlotti | Delta Medical SPRL

Molengalm-Vermeulen BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Ranst (Oelegem), België. De volledige naam van het bedrijf is Molengalm-Vermeulen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03635894775. Het bedrijf Molengalm-Vermeulen BVBA bevindt zich op het adres: Oudstrijdersstraat 43,2520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 278,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Molengalm-Vermeulen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Molengalm-Vermeulen BVBA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Molengalm-Vermeulen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Molengalm-Vermeulen BVBA, openstaande posities, locatie van Molengalm-Vermeulen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Molengalm-Vermeulen BVBA is a company, that was registered 1996 in Ranst (Oelegem) region, Belgium. Full name of company is Molengalm-Vermeulen BVBA, company assigned to the tax number BE03635894775. The company Molengalm-Vermeulen BVBA is located at the address: Oudstrijdersstraat 43,2520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 278,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Molengalm-Vermeulen BVBA were not found.
The main activity of Molengalm-Vermeulen BVBA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Molengalm-Vermeulen BVBA is not available. You also can look at reviews of Molengalm-Vermeulen BVBA, open positions, location of Molengalm-Vermeulen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Molengalm-Vermeulen BVBA, Ranst (Oelegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Molengalm-Vermeulen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Molengalm-Vermeulen BVBA, Ranst (Oelegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Molengalm-Vermeulen BVBA, employees, financial statistics.