VAG Security Systems SA

Contactgegevens VAG Security Systems SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAG Security Systems SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAG Security Systems SA

Regio (region): WATERLOO, België

Adres (address): CH DE BRUXELLES 307,1410, België

Telefoon (phone): 02 351 22 22; 02 354 56 95; 02 354 96 95; 010 22 91 91; 060 31 29 19; 065 36 37 38; 067 22 08 08; 071 54 37 37; 0800 925 11; 081 20 01 01; 069 22 22 80 02 351 22 22; 02 354 56 95; 02 354 96 95; 010 22 91 91; 060 31 29 19; 065 36 37 38; 067 22 08 08; 071 54 37 37; 0800 925 11; 081 20 01 01; 069 22 22 80

Fax (fax): 065 36 43 10; 02 354 93 39 065 36 43 10; 02 354 93 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAG Security Systems SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAG Security Systems SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAG Security Systems SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAG Security Systems SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAG Security Systems SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAG Security Systems SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAG Security Systems SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAG Security Systems SA
Products information VAG Security Systems SA

BTW identificatienummer (tax): BE06518157958
Ondernemingsnummer: 1424621582
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 646,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VAG Security Systems SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAG Security Systems SA
(Get full report from official database of BE for VAG Security Systems SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAG Security Systems SA
Addition kinds of activities for VAG Security Systems SA

20510212. Gistgoed, zoet: behalve bevroren | Yeast goods, sweet: except frozen
32290201. Lens blanks, optisch | Lens blanks, optical
34420303. Stormdeuren of ramen, metaal | Storm doors or windows, metal
36940100. Batterij laad alternatoren en generatoren | Battery charging alternators and generators
38249900. Vloeistofmeters en tellen | Fluid meters and counting devices, nec
38290305. Fotogrammetrische instrumenten | Photogrammetrical instruments
82490302. Praktische verpleegschool | Practical nursing school

Werken bij VAG Security Systems SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAG Security Systems SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAG Security Systems SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAG Security Systems SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper verlichting (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een verkoper/verkopster

 • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

 • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

 • Product engineer (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Product Engineer. Je takenpakket bestaat uit: - Omzetten van de ontwerpen (klant, architect) naar een product en uitwerken van 3D- & productietekeningen - Uitwerken van prototypes en presenteren aan de klanten i.s.m. de commerciële afdeling - Voorbereiden van de productie: opzoeken van materialen, opstellen van detailtekeningen, begeleiden van eerste runs - Bijsturen van de productie, doorvoeren van verbeteringen en uitwerken van varianten

 • Machine operator Lovendegem (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als machine operator ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bewaken van de goede werking van de verpakkingslijn zodat producten worden verpakt op de voorgeschreven wijze volgens de opgegeven planning binnen de vooropgestelde kwaliteit en rendementseisen. Effectieve taken: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten en instellen van de verpakkingslijn Je bewaakt de goede werking van de verpakkingslijn Je voert fysische kwaliteitscontrole uit

 • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Jobstudent +18 | Weekend | Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij als student op zoek naar een studentenjob om een mooi centje te verdienen? Aarzel dan niet, wij hebben de job voor jou! Wij zoeken studenten die beschikbaar zijn in het weekend en/of zomer om te werken in een magazijnsomgeving. Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk: Orders picken Orders packen Orders labellen Orders controleren Retourns behandelen Orders inputten en herverpakken ... We bieden jou een mooie studentenjob aan in Grobbendonk. Ben je beschikbaar in het weekend op zaterdag en/of zondag. Indien mogelijk bestaat de kans hier doorheen de zomer ook te werken.

 • Bijlesgever C# (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Technisch magazijnier (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als technisch magazijnier sta je in voor algemene magazijntaken zoals stockcontrole, sorteren, bestellingen klaarzetten, enz.  Daarnaast sta je ook in voor de interne pakketverdeling, kledijrondes en afvalophaling op de verschillende afdelingen.  Bedrijfsprofiel: Mijn opdrachtgever is een sterk groeiende familiale onderneming met oog voor afwerking en kwaliteit. 

 • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

  Type: Vaste Job

  Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

 • Modis - IT Business Analyst (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bedrijf Een groot bedrijf in Mechelen is op zoek naar een Agile Business Analist. Idealiter heb je 5 jaar ervaring als analist en spreek je goed Nederlands. Het betreft een project van minstens 5 maanden. Kernwoorden hier zijn: ICT roadmaps, Business Cases, Agile werken en analyses van Customer Journeys. Dit staat oa op jouw to-do lijst Identificeren van nieuwe ICT gerelateerde opportuniteiten bij de business-units Anticiperen op toekomstige vragen van ICT-klanten Uitwerken van analyses en business cases Vertalen van ICT-zaken in een verstaanbare communicatie voor gebruikers en van business- naar ICT-vereisten Nauwkeurig opstellen van gefundeerde business cases als onderdeel van het strategisch plan en de roadmaps Correct informeren van de business omtrent de ICT haalbaarheid van verschillende oplossingen Inwinnen van de nodige en juiste informatie om correcte analyses te kunnen maken Frequente contacten met de business ivm ondersteunende activiteiten. Je bent nauw betrokken bij het functioneel overleg van de relevante functionele domeinen om de ICT-vraag voldoende vroeg te kunnen capteren. Dit heb je in je mars Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische / engineering of bedrijfseconomische achtergrond, of gelijkwaardig door ervaring; Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 4 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Kunnen denken en werken vanuit de business op strategisch niveau Door een gedegen analyse en financiële onderbouwing, de technologische oplossingen kunnen bepalen voor de business-uitdagingen waarmee de klant wordt geconfronteerd.. Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en Technology kennis Klanten kunnen adviseren en begeleiden bij strategie-, organisatie- en IT-vraagstukken Visie op de (technologische) ontwikkelingen binnen hun vakgebied kunnen overbrengen naar klanten, goed kunnen omgaan met een vastgesteld business target Interesse en wil je meer weten? Neem contact met mij op of stuur meteen je CV via de knop hieronder.

 • Flexijobs als kamermeisje/-jongen B&B te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AHOLYS

  Type: Flexijob

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de kamers en zorgt ervoor dat die uitnodigend zijn voor de gasten. Door alles correct te plaatsen, zeepjes in de badkamer, handdoeken mooi geplooid op het bed te leggen. Ondertussen verlucht je de kamer en ruim je ook het ontbijt af. Je onderhoudt ook de gang en ontbijtkamer en de keuken. Alle afwas in vaatwas en in de wasruimte zorg je voor een vlekkeloze was! Je hangt de was op en plooit en strijkt de was netjes in de opbergruimte. De opbergruimte en wasruimte onderhou je ook wekelijks. Je sorteert het afval onze gasten achterlaten. Je kan doorgroeien naar ontbijtdame en ook s'ochtends het ontbijt verzorgen in weekends en vakanties. Je kan zelfs doorgroeien naar onthaal van onze gasten.

Zoek naar antwoorden van VAG Security Systems SA in sociale netwerken
Look for responds of VAG Security Systems SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAG Security Systems SA. Laat een reactie achter voor VAG Security Systems SA. VAG Security Systems SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAG Security Systems SA. Leave a respond for VAG Security Systems SA. VAG Security Systems SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAG Security Systems SA op de google maps. Adres en contacten VAG Security Systems SA
Location of VAG Security Systems SA on the google maps. Address and contacts of VAG Security Systems SA

Andere gerelateerde bedrijven als come VAG Security Systems SA VAG Security Systems SA: DANIEL DEROME IMMOBILIER SPRL | Furnière Maurice & Co N.V. | MAREDCO S.A. | Root Services | Airtradecenter B.V.B.A.

Other related companies as VAG Security Systems SA: DANIEL DEROME IMMOBILIER SPRL | Furnière Maurice & Co N.V. | MAREDCO S.A. | Root Services | Airtradecenter B.V.B.A.

VAG Security Systems SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio WATERLOO, België. De volledige naam van het bedrijf is VAG Security Systems SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06518157958. Het bedrijf VAG Security Systems SA bevindt zich op het adres: CH DE BRUXELLES 307,1410. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 646,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VAG Security Systems SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAG Security Systems SA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAG Security Systems SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAG Security Systems SA, openstaande posities, locatie van VAG Security Systems SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAG Security Systems SA is a company, that was registered 2005 in WATERLOO region, Belgium. Full name of company is VAG Security Systems SA, company assigned to the tax number BE06518157958. The company VAG Security Systems SA is located at the address: CH DE BRUXELLES 307,1410. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 646,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VAG Security Systems SA were not found.
The main activity of VAG Security Systems SA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAG Security Systems SA is not available. You also can look at reviews of VAG Security Systems SA, open positions, location of VAG Security Systems SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAG Security Systems SA, WATERLOO: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAG Security Systems SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAG Security Systems SA, WATERLOO: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAG Security Systems SA, employees, financial statistics.