AUTOCARS BINCHOIS SPRL

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • AUTOCARS BINCHOIS SPRL
Private companiesApparel and Accessory Stores • AUTOCARS BINCHOIS SPRL

Contactgegevens AUTOCARS BINCHOIS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOCARS BINCHOIS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOCARS BINCHOIS SPRL

Regio (region): Binche, België

Adres (address): Rue Zéphirin Fontaine 111,7130, België

Telefoon (phone): 064 31 06 66; 064 33 80 74; 070 22 20 64 064 31 06 66; 064 33 80 74; 070 22 20 64

Fax (fax): 064 31 06 69 064 31 06 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOCARS BINCHOIS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOCARS BINCHOIS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOCARS BINCHOIS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOCARS BINCHOIS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOCARS BINCHOIS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOCARS BINCHOIS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOCARS BINCHOIS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOCARS BINCHOIS SPRL
Products information AUTOCARS BINCHOIS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01894836425
Ondernemingsnummer: 8445709228
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 466,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AUTOCARS BINCHOIS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOCARS BINCHOIS SPRL
(Get full report from official database of BE for AUTOCARS BINCHOIS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOCARS BINCHOIS SPRL
Addition kinds of activities for AUTOCARS BINCHOIS SPRL

571904. Venster meubilair | Window furnishings
26790000. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
31310402. Linnen, schoen en laars: leer | Linings, shoe and boot: leather
35599935. Wallpaper trimmers | Wallpaper trimmers
37249915. Turbines, vliegtuig type | Turbines, aircraft type
38250239. Transformers, draagbaar: instrument | Transformers, portable: instrument

Werken bij AUTOCARS BINCHOIS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOCARS BINCHOIS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOCARS BINCHOIS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOCARS BINCHOIS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C aan horecazaken (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat voeding levert aan horeca zaken, zoeken we een chauffeur C. Je hebt meerdere stops en staat ook zelf in voor het laden en lossen. Daarnaast heb je ook heel veel contact met de klanten.

  • Productiemedewerker 2 ploegen te Sint Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT INHOUSE FARM FRITES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als produktiemedewerker in de inpakafdeling ben je verantwoordelijk voor het openvouwen van de verschillende Kratten, Dit zijn grote plastieken bakken waar je vervolgens 10kg vers voorverpakte frieten in moet overladen om dan tenslotte de kratten te stapelen voor transport op de palletten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de afdeling.

  • Medewerker technische ondersteuning (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent 1e lijnshulp voor zowel technische als procestechnische problemen/interventies en werkt hiervoor nauw samen met onze IT helpdesk en leveranciers Als medewerker technische ondersteuning ben je, samen met je 3 collega's, verantwoordelijk voor: - Interventies in het distributiecentrum (opslag, order picking, automatisch magazijn en - inpaksysteem,...) Indien nodig interventies in de snijafdeling (snijrobots, vouwmachines, stansmachines, moulding machines, plotters,...) Indien nodig interventies in het grondstoffenmagazijn (relaxtafels, inspectietafels,...) - Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van onze machines in het distributiecentrum - Je staat in voor de proces-technische ondersteuning voor het distributiecentrum: Je zorgt voor een optimale output van onze kranen, pickingsystemen, shuttle,... Hiervoor verwachten we een bepaalde systeem-technische affiniteit

  • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Hombeek (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Bijverdienen als magazijnmedewerk(st)er (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Brabantia produceert huishoudartikelen. Als magazijnmedewerk(st)er doe je allerlei taken zoals orderpicken, inpakken, containers laden en lossen,... . Je kan zelfstandig werken en hebt oog voor detail.

  • Jobstudent(e) kelner te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor residentie Ten Eeckhoute op zoek naar een enthousiaste jobstudent kelner die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je houdt de cafetaria open en bedient de klanten. Je ruimt de tafels af en reinigt de cafetaria. Je bereidt alles voor, je doet de afwas.

  • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Agilitas

    Type: Vaste Job

    Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

  • Credit manager te Sint-Niklaas (ref. 1659) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Heeft Credit Management geen geheimen meer voor jou? Ben je klaar om je kennis te delen en een Credit-afdeling in goede banen te leiden? Deze leuke en uitdagende job kan je niet laten schieten! Online shopping, een booming business. Bij verkoop op afstand -met de mogelijkheid tot kopen op krediet- is het heel belangrijk dat de betalingen goed gemanaged worden. Dat beseft ook onze klant, actief in de verkoop van artikelen voor woning en vrije tijd. Daarom zijn ze op zoek naar een Credit Manager om alles in goede banen te leiden. Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Wat houdt dat allemaal in? analyse van Credit Management processen om ze te optimaliseren; implementatie van projecten rond het commercialiseren en rentabiliseren van de Credit activiteiten; beheer van processen voor de acceptatie van kredietaanvragen; opvolging van openstaande vorderingen; beheer van risico’s verbonden aan de kredietportefeuille; communicatie naar klanten i.v.m. openstaande dossiers en invorderingen; coaching van een team van medewerkers; rapportage aan de directie.

  • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

  • Technician Stralingsbescherming in dagdienst - Kerncentrale Doel (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: ELECTRABEL KERNCENTRALE DOEL

    Type: Vaste Job

    ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat: windenergie, bio-energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen,… Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt. Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen. Kerncentrale Doel zoekt een Technician Stralingsbescherming Kerncentrale Doel. Jouw missie adviseren en controleren van alle betrokken partijen in de installaties op het vlak van veiligheidspreventie en stralingsbescherming. Verzekeren van het volledige toezicht van de gecontroleerde zones je implementeert operationele preventie- en beschermingsmaatregelen op de werven om de fysieke integriteit van de betrokken partijen te garanderen en hun blootstelling aan ioniserende straling te beperken je organiseert en voert toezichts- en controleprogramma's uit om de impact op personen, installaties en het leefmilieu te beperken je staat in voor de routine analyse voor het bepalen van fysische en chemische grootheden je voert technisch administratieve taken uit die verband houden met verantwoordelijkheden van de dienst

  • Technische operator (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar een machine operator. Je bent flexibel ingesteld en staat open om in een 3-ploegensysteem te werken. Je bent handig en hebt een technische achtergrond.

Zoek naar antwoorden van AUTOCARS BINCHOIS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AUTOCARS BINCHOIS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOCARS BINCHOIS SPRL. Laat een reactie achter voor AUTOCARS BINCHOIS SPRL. AUTOCARS BINCHOIS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOCARS BINCHOIS SPRL. Leave a respond for AUTOCARS BINCHOIS SPRL. AUTOCARS BINCHOIS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOCARS BINCHOIS SPRL op de google maps. Adres en contacten AUTOCARS BINCHOIS SPRL
Location of AUTOCARS BINCHOIS SPRL on the google maps. Address and contacts of AUTOCARS BINCHOIS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOCARS BINCHOIS SPRL AUTOCARS BINCHOIS SPRL: Transafm | Leliaert Vastgoedmakelaars | CEULEMANS BVBA | Ages Conseils SA | BERNHART

Other related companies as AUTOCARS BINCHOIS SPRL: Transafm | Leliaert Vastgoedmakelaars | CEULEMANS BVBA | Ages Conseils SA | BERNHART

AUTOCARS BINCHOIS SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Binche, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOCARS BINCHOIS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01894836425. Het bedrijf AUTOCARS BINCHOIS SPRL bevindt zich op het adres: Rue Zéphirin Fontaine 111,7130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 466,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AUTOCARS BINCHOIS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOCARS BINCHOIS SPRL is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOCARS BINCHOIS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOCARS BINCHOIS SPRL, openstaande posities, locatie van AUTOCARS BINCHOIS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTOCARS BINCHOIS SPRL is a company, that was registered 2017 in Binche region, Belgium. Full name of company is AUTOCARS BINCHOIS SPRL, company assigned to the tax number BE01894836425. The company AUTOCARS BINCHOIS SPRL is located at the address: Rue Zéphirin Fontaine 111,7130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 466,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AUTOCARS BINCHOIS SPRL were not found.
The main activity of AUTOCARS BINCHOIS SPRL is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOCARS BINCHOIS SPRL is not available. You also can look at reviews of AUTOCARS BINCHOIS SPRL, open positions, location of AUTOCARS BINCHOIS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOCARS BINCHOIS SPRL, Binche: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOCARS BINCHOIS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOCARS BINCHOIS SPRL, Binche: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOCARS BINCHOIS SPRL, employees, financial statistics.