KS Seppi SA

Contactgegevens KS Seppi SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KS Seppi SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

KS Seppi SA

Regio (region): Soumagne, België

Adres (address): Avenue de la Résistance 530,4630, België

Telefoon (phone): 04 377 20 81; 04 377 31 00; 04 377 88 00; 0498 88 38 20 04 377 20 81; 04 377 31 00; 04 377 88 00; 0498 88 38 20

Fax (fax): 04 377 88 01; 04 377 49 05 04 377 88 01; 04 377 49 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KS Seppi SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KS Seppi SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KS Seppi SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KS Seppi SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KS Seppi SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KS Seppi SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KS Seppi SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KS Seppi SA
Products information KS Seppi SA

BTW identificatienummer (tax): BE03246429443
Ondernemingsnummer: 6792541503
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 552,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in KS Seppi SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KS Seppi SA
(Get full report from official database of BE for KS Seppi SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor KS Seppi SA
Addition kinds of activities for KS Seppi SA

284403. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
20649912. Lollipops en andere harde snoepjes | Lollipops and other hard candy
28650316. Maleïnezuuranhydride | Maleic anhydride
32510104. Vloersteen, klei | Flooring brick, clay
39990707. Planten, kunstmatig en bewaard gebleven | Plants, artificial and preserved
51490801. Ingeblikte goederen: fruit, groente, zeevruchten, vlees, enz. | Canned goods: fruit, vegetables, seafood, meats, etc.

Werken bij KS Seppi SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KS Seppi SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KS Seppi SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KS Seppi SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenhulp frituur (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een frituur in de regio van Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je zal werken op woensdag en vrijdag afwisselend. Je zal helpen met het klaarmaken van alle snacks alsook met de bediening van de klanten.

  • Verkoper Non Food (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dieren- en tuinwinkel regio Mol zijn we op zoek naar een winkelmedewerker. Het gaat om een voltijdse betrekking met een optie vast. Als winkelmedewerker ben je actief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden in de winkel. Je bezorgt al de bezoekers een oprecht welkomgevoel en adviseert hen professioneel. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je verwerkt leveringen en bestellingen je maakt bestellingen voor verschillende leveranciers op je vult de rekken aan en maakt de winkelruimte schoon je zorgt voor een nette presentatie van de producten je helpt de klant doelgericht verder

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

  • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Spelhost dinerspellen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Gent studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

  • CHAUFFEUR C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BNF AUTOLOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Met de vrachtwagen staat u in voor het leveren van paletten en meubels aan zowel particulieren als ondernemingen. U bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van uw route (15-tal stops). U werkt in de regio Sint-Niklaas. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

  • Bijverdienste - Regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Werner Cornette

    Type: Zelfstandige activiteit

    W ij werken samen met een internationale onderneming die reeds meer dan 38 jaar actief is in het promoten van een gezonde, actieve levensstijl en hierin marktleider is. We bieden producten, systemen en programma's aan die je helpen je beter in je vel te voelen. We zijn opzoek naar mensen die graag willen bijverdienen op hun vrije momenten, maar ook naar mensen die een nieuwe wending aan hun carriere willen geven. Je zal samen met ons in je eigen regio mensen helpen hun doelstellingen te bereiken. Dit kan part-time of full-time. Je bepaald zelf je uren, je inkomen en je bent je eigen baas! Wij zorgen voor de nodige opleidingen en ondersteuning om deze activiteit succesvol te laten uitgroeien! Je staat er nooit alleen voor.

Zoek naar antwoorden van KS Seppi SA in sociale netwerken
Look for responds of KS Seppi SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor KS Seppi SA. Laat een reactie achter voor KS Seppi SA. KS Seppi SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KS Seppi SA. Leave a respond for KS Seppi SA. KS Seppi SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KS Seppi SA op de google maps. Adres en contacten KS Seppi SA
Location of KS Seppi SA on the google maps. Address and contacts of KS Seppi SA

Andere gerelateerde bedrijven als come KS Seppi SA KS Seppi SA: Verbal Vision VZW | Van Peteghem Hout & Interieur NV | TELECOMCENTER BVBA | Independent Sprinkler Company & Engineering N.V. | Spindor International N.V.

Other related companies as KS Seppi SA: Verbal Vision VZW | Van Peteghem Hout & Interieur NV | TELECOMCENTER BVBA | Independent Sprinkler Company & Engineering N.V. | Spindor International N.V.

KS Seppi SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Soumagne, België. De volledige naam van het bedrijf is KS Seppi SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03246429443. Het bedrijf KS Seppi SA bevindt zich op het adres: Avenue de la Résistance 530,4630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 552,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in KS Seppi SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KS Seppi SA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KS Seppi SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KS Seppi SA, openstaande posities, locatie van KS Seppi SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KS Seppi SA is a company, that was registered 2013 in Soumagne region, Belgium. Full name of company is KS Seppi SA, company assigned to the tax number BE03246429443. The company KS Seppi SA is located at the address: Avenue de la Résistance 530,4630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 552,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in KS Seppi SA were not found.
The main activity of KS Seppi SA is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KS Seppi SA is not available. You also can look at reviews of KS Seppi SA, open positions, location of KS Seppi SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KS Seppi SA, Soumagne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KS Seppi SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KS Seppi SA, Soumagne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KS Seppi SA, employees, financial statistics.