Kick and Rush

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Kick and Rush
Private companiesBusiness Services • Kick and Rush

Contactgegevens Kick and Rush: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kick and Rush: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kick and Rush

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Herfststraat 54,1050, België

Telefoon (phone): 02 648 50 50 02 648 50 50

Fax (fax): 02 644 97 48 02 644 97 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kick and Rush: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kick and Rush"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kick and Rush"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kick and Rush, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kick and Rush. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kick and Rush, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kick and Rush. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kick and Rush
Products information Kick and Rush

BTW identificatienummer (tax): BE05239624023
Ondernemingsnummer: 4691131591
Hoofdstad (capital): 698,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 608,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Kick and Rush zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kick and Rush
(Get full report from official database of BE for Kick and Rush)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kick and Rush
Addition kinds of activities for Kick and Rush

241199. Logging, nec | Logging, nec
289300. Drukinkt | Printing ink
26310000. Papierfabrieken | Paperboard mills
35310504. Ladder slooters, verticale boom of wiel | Ladder ditchers, vertical boom or wheel
38260701. Differentiële thermische analyse instrumenten | Differential thermal analysis instruments
50510105. Kabel, draad (niet geïsoleerd) | Rope, wire (not insulated)
51590200. Boerderijdieren | Farm animals
58120315. Snackwinkel | Snack shop
72180102. Behandelde apparatuur: matjes, tapijten, mops, doeken, enz. | Treated equipment supply: mats, rugs, mops, cloths, etc.
75320401. Body shop, automotive | Body shop, automotive

Werken bij Kick and Rush: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kick and Rush: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kick and Rush. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kick and Rush. Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • Productiearbeider - bandwerker (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandwerk(st)er op de site Koolskamp ben je verantwoordelijk voor het inspecteren van de groenten op vreemde voorwerpen, kwaliteit, calibratie en samenstellingen (van mengelingen). Tijdens productiestilstand sta je in voor het reinigen van de toevoerlijn en omgeving.

  • Logistiek medewerker met Reachtruck attest (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Houthalen zijn wij opzoek naar een Reachtruckchauffeur Jouw takenpakket: - Wegzetten van bestellingen met de reahtruck - Laden en lossen van bestellingen - Bestellingen verplaatsen in het magazijn met de reachtruck - Gegevens verwerken in een computersysteem - etc. #tdljobs

  • Job als aflasser regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als lasser regio Bocholt werk je in een team dat verantwoordelijk is voor de productie van de containers of zelfpersers of aanhangwagens. De ploegbaas start samen met jou de productie op ondersteunt je en stuurt bij waar nodig. Je werkt op een zelfstandige manier maar werken in teamverband is nooit veraf. Je werkt op een vaste locatie in het atelier. Alle producten ( persen containers transport specials) worden volledig gemaakt in het eigen atelier containers komen bij ons binnen als stalen plaat en gaat naar buiten volledig volgens de wensen van onze klant.

  • Storingstechnieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • Huishoudhulp in Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LAGO

    Type: Studentenjob

    Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

  • Jobstudent bediende marketing / communicatie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BOSTHON SPORT

    Type: Studentenjob

    Heb je een bachelor of master diploma marketing of communicatie? Heb je ervaring als bediende in deze functie? Zoek je een job regio Houthalen? Heb je een goede talenkennis? Dan hebben wij een job voor jou! In deze functie adviseert u de marketing verantwoordelijke bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene communicatie en digitale nieuwsbrieven. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgever en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media... Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, work clinics en events horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat de huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team en rapporteert regelmatig aan de marketing verantwoordelijke.

  • halfautomaat lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van technische schema's ben je verantwoordelijk voor het halfautomaat lassen van verschillende constructies.

  • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Finance

    Type: Vaste Job

    Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

  • Kelner m/v Martin's Rentmeesterij (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Martin's Hotels

    Type: Vaste Job

    Voor hotel Martin's Rentmeesterij in Bilzen zijn wij op zoek naar een Kelner. Ontbijt -Lunch -Cocktails en Diner: Mis en place : opdekken van de zaal, klaarzetten van de buffetten, voorbereiden van de dienst, aanvullen van de buffetten. Bediening van de gerechten en dranken. Zorgt voor de goede sfeer in de zaal. Zorgt voor de algemene orde en netheid in zaal en keuken. Seminaries en koffiepauzes: Stelt de vergaderzalen en koffiepauzes op. Bediening en verfrissen van vergaderzalen en koffiepauzes. Zorgt voor algemene netheid en orde in de vergaderzalen.

  • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio ROESELARE-IZEGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: RI2018

Zoek naar antwoorden van Kick and Rush in sociale netwerken
Look for responds of Kick and Rush in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kick and Rush. Laat een reactie achter voor Kick and Rush. Kick and Rush bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kick and Rush. Leave a respond for Kick and Rush. Kick and Rush on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kick and Rush op de google maps. Adres en contacten Kick and Rush
Location of Kick and Rush on the google maps. Address and contacts of Kick and Rush

Andere gerelateerde bedrijven als come Kick and Rush Kick and Rush: Alpha Security SPRL | Eerco SCRL | Abaris bvba | Emine Sancak Michel | GroovBird

Other related companies as Kick and Rush: Alpha Security SPRL | Eerco SCRL | Abaris bvba | Emine Sancak Michel | GroovBird

Kick and Rush is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Kick and Rush, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05239624023. Het bedrijf Kick and Rush bevindt zich op het adres: Herfststraat 54,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 698,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 608,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Kick and Rush zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kick and Rush is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kick and Rush is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kick and Rush, openstaande posities, locatie van Kick and Rush op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kick and Rush is a company, that was registered 1993 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Kick and Rush, company assigned to the tax number BE05239624023. The company Kick and Rush is located at the address: Herfststraat 54,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 698,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 608,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Kick and Rush were not found.
The main activity of Kick and Rush is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Kick and Rush is not available. You also can look at reviews of Kick and Rush, open positions, location of Kick and Rush on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kick and Rush, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kick and Rush, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kick and Rush, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kick and Rush, employees, financial statistics.