ELEL SECURITY

Contactgegevens ELEL SECURITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEL SECURITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEL SECURITY

Regio (region): Ninove, België

Adres (address): Aalstersesteenweg 106,9400, België

Telefoon (phone): 054 32 37 26 054 32 37 26

Fax (fax): 054 32 56 37 054 32 56 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEL SECURITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEL SECURITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEL SECURITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEL SECURITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEL SECURITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEL SECURITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEL SECURITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEL SECURITY
Products information ELEL SECURITY

BTW identificatienummer (tax): BE07910675048
Ondernemingsnummer: 8896972656
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 663,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ELEL SECURITY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEL SECURITY
(Get full report from official database of BE for ELEL SECURITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEL SECURITY
Addition kinds of activities for ELEL SECURITY

3313. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
334100. Secundaire nonferro metalen | Secondary nonferrous metals
835199. Kinderopvangdiensten, nec | Child day care services, nec
14299910. Riprap steengroeven | Riprap quarrying
24990804. Masten, hout | Masts, wood
25179905. Televisie kasten, hout | Television cabinets, wood
30619900. Mechanische rubberen goederen, nec | Mechanical rubber goods, nec
38610310. Foto-verkenningssystemen | Photo reconnaissance systems
83220605. Outreach-programma | Outreach program

Werken bij ELEL SECURITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEL SECURITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEL SECURITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEL SECURITY. Looking for open vacancies in other companies

  • POLYVALENT WINKELBEDIENDE GROOTWARENHUIS - ZONDAG THUIS (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je vlot in de omgang? Op zoek naar een job als winkelbediende? Ben je flexibel ingesteld? Aarzel dan niet langer, Forum Jobs heeft voor jou de geknipte job! Voor een grootwarenhuis zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende. Je maakt  gebruik van jouw uitgebreide kennis om de klanten te adviseren. Daarnaast sta je onder andere in voor het aanvullen van de voorraad en het opvolgen van de bestellingen. Je krijgt een interne opleiding en wordt all-round opgeleid. De werkuren liggen tussen 8u 's morgens en 20u 's avonds, je werkt ook op zaterdag. Op zondag ben je thuis!

  • Werkplaatsverantwoordelijke (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke (m/v) Heb je ervaring met onderhoud en herstellingen van bestel- en vrachtwagens? Heb je ervaring met het aansturen van een team? Ben je op zoek naar een bedrijf dat graag blijft groeien? Dan zoeken wij jou! taken : - Je voert zelf ook onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je bent bereid om samen met het bedrijf te streven naar groei zodat je het huidige team van 3 mechaniekers kan uitbreiden tot 8 personen - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van de leverancier - Je begeleidt de medewerkers van je team die je tevens technisch bijstaat

  • Diagnosetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Preventief onderhouden van het machinepark Storingen verhelpen en proactief meedenken voer langetermijnoplossingen Opstarten van nieuwe machines en installaties het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren Veiligheidsvoorschriften bewaken en de correcte nalevering ervan opvolgen Uitgevoerde interventies correct rapporteren

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Merelbeke (BOTTELARE)

    Regio: BOTTELARE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp met dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

  • Student herfstvakantie (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij op zoek naar jobstudenten die gedurende de herfstvakantie willen werken.

  • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

    Type: Vaste Job

    Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

  • Psycholoog (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Teamleider welzijnssector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleidt mensen naar een beter welzijn; U bouwt een netwerk uit van personen met interesse in een gezonde levensstijl; U coacht een team van welzijnsconsulenten; Voor meer info: www.goherbalife.com/mariovernyns

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van ELEL SECURITY in sociale netwerken
Look for responds of ELEL SECURITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEL SECURITY. Laat een reactie achter voor ELEL SECURITY. ELEL SECURITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEL SECURITY. Leave a respond for ELEL SECURITY. ELEL SECURITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEL SECURITY op de google maps. Adres en contacten ELEL SECURITY
Location of ELEL SECURITY on the google maps. Address and contacts of ELEL SECURITY

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEL SECURITY ELEL SECURITY: De Blauwe Hond NV | Deco-Batinew SPRL | Dries Attractieverhuur | De Bruyn Peter | Le Magasin du Vin BVBA

Other related companies as ELEL SECURITY: De Blauwe Hond NV | Deco-Batinew SPRL | Dries Attractieverhuur | De Bruyn Peter | Le Magasin du Vin BVBA

ELEL SECURITY is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Ninove, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEL SECURITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07910675048. Het bedrijf ELEL SECURITY bevindt zich op het adres: Aalstersesteenweg 106,9400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 663,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ELEL SECURITY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELEL SECURITY is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEL SECURITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEL SECURITY, openstaande posities, locatie van ELEL SECURITY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ELEL SECURITY is a company, that was registered 2003 in Ninove region, Belgium. Full name of company is ELEL SECURITY, company assigned to the tax number BE07910675048. The company ELEL SECURITY is located at the address: Aalstersesteenweg 106,9400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 663,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ELEL SECURITY were not found.
The main activity of ELEL SECURITY is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEL SECURITY is not available. You also can look at reviews of ELEL SECURITY, open positions, location of ELEL SECURITY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEL SECURITY, Ninove: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEL SECURITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEL SECURITY, Ninove: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEL SECURITY, employees, financial statistics.