EGO-Exclusive Gift Office

Contactgegevens EGO-Exclusive Gift Office: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EGO-Exclusive Gift Office: address, phone, fax, email, website, opening hours

EGO-Exclusive Gift Office

Regio (region): Asse, België

Adres (address): Louwijn 18,1730, België

Telefoon (phone): 02 452 47 52; 02 452 69 05 02 452 47 52; 02 452 69 05

Fax (fax): 02 452 36 37 02 452 36 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EGO-Exclusive Gift Office: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EGO-Exclusive Gift Office"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EGO-Exclusive Gift Office"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EGO-Exclusive Gift Office, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EGO-Exclusive Gift Office. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EGO-Exclusive Gift Office, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EGO-Exclusive Gift Office. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EGO-Exclusive Gift Office
Products information EGO-Exclusive Gift Office

BTW identificatienummer (tax): BE06660980224
Ondernemingsnummer: 4037170410
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 812,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in EGO-Exclusive Gift Office zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EGO-Exclusive Gift Office
(Get full report from official database of BE for EGO-Exclusive Gift Office)

Aanvulling soorten activiteiten voor EGO-Exclusive Gift Office
Addition kinds of activities for EGO-Exclusive Gift Office

703300. Trailerparken en campings | Trailer parks and campsites
20230204. Geconcentreerde wei | Concentrated whey
27820104. Albums opnemen | Record albums
38279904. Correctors: percentage, wind, roll (brandbeheersapparatuur) | Correctors: percentage, wind, roll (fire control equipment)
38450204. Diathermieapparatuur, electromedical | Diathermy apparatus, electromedical
59429901. Boeken, buitenlands | Books, foreign

Werken bij EGO-Exclusive Gift Office: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EGO-Exclusive Gift Office: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EGO-Exclusive Gift Office. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EGO-Exclusive Gift Office. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

  • Ervaren houtbewerkers voor binnen en buiten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma zoekt ervaren houtbewerkers voor binnen en buiten.

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • Plaatser buitenschrijnwerk | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaats aluminium ramen, deuren en gevels voor zowel de particuliere als de projectmarkt. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het plaatsen van terrasoverkappingen en zonnepanelen. Je volgt de planning strikt op en staat in voor de kwaliteit van het gemonteerde buitenschrijnwerk. Je communiceert met je collega's over de vooruitgang van werven, problemen en oplossingen. Respect voor materiaal en je werk en het volgen van de veiligheidsvoorschriften zijn vanzelfsprekend.

  • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

  • magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een magazijnier. Het takenpakket bestaat uit: - voorbereiding productie: afdrukken etiketten , manueel etiketten op de verpakking - orderpicking -heftruck elektrische transpallet - receptionering goederen - een 1 ste werkervaring in een soortgelijke job

  • Store manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V ) te St. Denijs-Westrem 8u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken,naaien, dagdagelijkse taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St. Denijs-Westrem . Poetsen, strijken, dagdagelijkse taken, maken deel uit van je takenpakket. Ben je een dierenvriend en kan je goed omgaan met de hond, een Duitse herder, dan ben je zeker welkom in dit gastgezin. Je mag opstarten vanaf 1 augustus. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • KOK St Denijs Westrem (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: Select HR Brugge

    Type: Vaste Job

    Samen met de andere werknemers zorg je voor lekkere buffetten (zowel koude als grill gerechten) Na de Service zorg je voor een propere keuken Bedrijfsprofiel: Onze klant is een leuke horecaketen met een goed werkgeversimago en restaurants verspreid over heel België. Dagelijks bieden zij een goede service aan en zorgen ze voor een sterke klantentevredenheid!  Ter versterking van hun team, zijn we op zoek naar een Kok te regio St Denijs Westrem

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance docent hennapainting (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    As a headhunter, I am specialized in the placement of Senior Freelance in Change and Project Management troughout the Belgian Financial Sector. I am currently working on an exclusive opportunity in Brussels to join my clients team on a very long term assignment. I am looking for a Functional Analyst. Requirements Experience as Functional Analyst Previous experience in signing authentification Technical backround Trilingual (FR - ENG - NL) My client is ready to interview candidates next week. If you are interested or know someone who is interested, let me know when is the best time to reach the person. Thanks in advance for your feedback!

Zoek naar antwoorden van EGO-Exclusive Gift Office in sociale netwerken
Look for responds of EGO-Exclusive Gift Office in social networks

Lees alle opmerkingen voor EGO-Exclusive Gift Office. Laat een reactie achter voor EGO-Exclusive Gift Office. EGO-Exclusive Gift Office bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EGO-Exclusive Gift Office. Leave a respond for EGO-Exclusive Gift Office. EGO-Exclusive Gift Office on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EGO-Exclusive Gift Office op de google maps. Adres en contacten EGO-Exclusive Gift Office
Location of EGO-Exclusive Gift Office on the google maps. Address and contacts of EGO-Exclusive Gift Office

Andere gerelateerde bedrijven als come EGO-Exclusive Gift Office EGO-Exclusive Gift Office: Deboef Lies | V-Recup | AVD - VANVINCKENROYE BVBA | Arnold Henri Photographers | De Schuiteneer, Steven

Other related companies as EGO-Exclusive Gift Office: Deboef Lies | V-Recup | AVD - VANVINCKENROYE BVBA | Arnold Henri Photographers | De Schuiteneer, Steven

EGO-Exclusive Gift Office is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Asse, België. De volledige naam van het bedrijf is EGO-Exclusive Gift Office, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06660980224. Het bedrijf EGO-Exclusive Gift Office bevindt zich op het adres: Louwijn 18,1730. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 812,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in EGO-Exclusive Gift Office zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EGO-Exclusive Gift Office is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EGO-Exclusive Gift Office is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EGO-Exclusive Gift Office, openstaande posities, locatie van EGO-Exclusive Gift Office op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EGO-Exclusive Gift Office is a company, that was registered 2012 in Asse region, Belgium. Full name of company is EGO-Exclusive Gift Office, company assigned to the tax number BE06660980224. The company EGO-Exclusive Gift Office is located at the address: Louwijn 18,1730. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 812,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in EGO-Exclusive Gift Office were not found.
The main activity of EGO-Exclusive Gift Office is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EGO-Exclusive Gift Office is not available. You also can look at reviews of EGO-Exclusive Gift Office, open positions, location of EGO-Exclusive Gift Office on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EGO-Exclusive Gift Office, Asse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EGO-Exclusive Gift Office, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EGO-Exclusive Gift Office, Asse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EGO-Exclusive Gift Office, employees, financial statistics.