AVD - VANVINCKENROYE BVBA

Contactgegevens AVD - VANVINCKENROYE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVD - VANVINCKENROYE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVD - VANVINCKENROYE BVBA

Regio (region): Halen, België

Adres (address): Industriepark 1215,3545, België

Telefoon (phone): 013 44 28 56 013 44 28 56

Fax (fax): 013 44 45 32 013 44 45 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVD - VANVINCKENROYE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVD - VANVINCKENROYE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVD - VANVINCKENROYE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVD - VANVINCKENROYE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVD - VANVINCKENROYE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVD - VANVINCKENROYE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVD - VANVINCKENROYE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVD - VANVINCKENROYE BVBA
Products information AVD - VANVINCKENROYE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05392059326
Ondernemingsnummer: 1594909667
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 569,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AVD - VANVINCKENROYE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVD - VANVINCKENROYE BVBA
(Get full report from official database of BE for AVD - VANVINCKENROYE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVD - VANVINCKENROYE BVBA
Addition kinds of activities for AVD - VANVINCKENROYE BVBA

10999903. Ilmeniet mijnbouw | Ilmenite mining
20230101. Gebottelde babyformule | Bottled baby formula
20529901. Bakkerijproducten, droog | Bakery products, dry
24110204. Stapelhout, hout: onbehandeld | Piling, wood: untreated
35310617. Vrachtwagens, off-highway | Trucks, off-highway
36290201. Condensatoren, a.c., voor motoren of fluorescentielampen | Capacitors, a.c., for motors or fluorescent lamp ballasts
36790112. Golfgeleiders en toebehoren | Waveguides and fittings
36990110. Gepulseerde elektronen geweren | Pulsed electron guns

Werken bij AVD - VANVINCKENROYE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVD - VANVINCKENROYE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVD - VANVINCKENROYE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVD - VANVINCKENROYE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief over gans België zijn wij op zoek naar een servicetechnieker (m/v) voor de regio West-Vlaanderen. In ruil voor je inzet en kennis, krijg je een aantrekkelijk loonpakket (zie aanbod) Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, onderhouden en herstellen van verwarmingsketels. Bij problemen, analyseer je de situatie en zoekt naar de gepaste oplossing Je vertrekt steeds van thuis uit naar de klanten.

  • Afleveraar chauffeur C met vakbekwaamheid (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C met attest vakbekwaamheid, voor distributie van watercoolers. Per dag zal je ongeveer een 20 tal stops moeten afwerken in verschillende regio's. Uiteraard sta je mee in voor het laden en lossen van je producten.

  • Recruiter Arbeidersprofielen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geel dat gespecialiseerd is in renovatie- en restauratiewerken zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter voor Arbeidersprofielen. Jouw verantwoordelijkheden: Je gaat actief en intensief op zoek naar geschikte arbeidersprofielen voor het bedrijf. Je gebruikt hierbij de standaardkanalen (VDAB, jobsites, LinkedIn, etc), maar je bent zelf ondernemend en gebruikt alle middelen ter jouw beschikking om arbeidersprofielen te vinden. Je spreekt af met geschikte kandidaten en toont hen het bedrijf en de verschillende afdelingen. Je screent de kandidaten, houdt testings, neemt referenties af en plant vervolgafspraken in. Je bent heel creatief ingesteld. Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken, en een goede kandidaat laat je niet zomaar los. Uiteraard neemt je de administratieve opvolging ook voor jou rekening. Je rapporteert aan de HR Manager.

  • Technisch operator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht bij Procter & Gamble in Mechelen: operator met technische kennis in 3 ploegen. Zowel mogelijkheden voor starters en schoolverlaters als ervaren operatoren. Procter & Gamble is een internationaal gerenomeerd bedrijf. Jij gaat aan de slag in de afdeling waar vaatwastabletten gemaakt worden. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van deze productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures Aanvoeren van materialen Regelmatig controles uitvoeren Oplossen van problemen aan de machines Preventief onderhoud: machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Je houdt hiervan een logboek bij waarin je alles bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Daarnaast neem je deel aan teammeetings om resultaten te bespreken en samen te zoeken naar verbeteringen.

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268094 / 463 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Gent zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • Bobijnopzetter (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen te Tielt. Men zoekt een bobijnopzetter 2-ploegen voor de tuft-afdeling. Taken: - u staat in voor het opzetten en afnemen van bobijnen - u staat af en toe in voor het lassen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Elversele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent elke woensdagmiddag/zaterdagvoormiddag productiemedewerker roomijs (ETTELGEM)

    Regio: ETTELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Ettelgem zijn wij op zoek naar een jobstudent productiemedewerker ijsbereiding (m/v). Functie: - Je staat aan de machine om ijs te bereiden - Je vult voornamelijk de potten met ijs - Je helpt mee met het etiketteren van de potten - Je plaatst de deksels op de potten - Je helpt mee alles in het magazijn stockeren

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Sint niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • Gezocht: kinesist/osteopaat/manueel therapeut/massagetherapeut/... (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINE LAUREYS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken één of meerdere therapeuten om een praktijkruimte met parkeerplaatsen te huren in de gym van personal trainer “Personal Coach 4 U” te Deurne Zuid, dit vanaf februari-maart 2019. Sportmedische disciplines of kennis van manuele therapie zijn een pluspunt. De praktijk is zelf nog verder mee uit te bouwen. Exacte startperiode is bespreekbaar. Voor meer info contacteer: [email protected] of [email protected]

Zoek naar antwoorden van AVD - VANVINCKENROYE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AVD - VANVINCKENROYE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVD - VANVINCKENROYE BVBA. Laat een reactie achter voor AVD - VANVINCKENROYE BVBA. AVD - VANVINCKENROYE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVD - VANVINCKENROYE BVBA. Leave a respond for AVD - VANVINCKENROYE BVBA. AVD - VANVINCKENROYE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVD - VANVINCKENROYE BVBA op de google maps. Adres en contacten AVD - VANVINCKENROYE BVBA
Location of AVD - VANVINCKENROYE BVBA on the google maps. Address and contacts of AVD - VANVINCKENROYE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AVD - VANVINCKENROYE BVBA AVD - VANVINCKENROYE BVBA: Superservice NV | AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL | Haweka Belgium B.V.B.A. | Verpakking Moonen Hasselt N.V. | Tallieu & Tallieu N.V.

Other related companies as AVD - VANVINCKENROYE BVBA: Superservice NV | AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL | Haweka Belgium B.V.B.A. | Verpakking Moonen Hasselt N.V. | Tallieu & Tallieu N.V.

AVD - VANVINCKENROYE BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Halen, België. De volledige naam van het bedrijf is AVD - VANVINCKENROYE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05392059326. Het bedrijf AVD - VANVINCKENROYE BVBA bevindt zich op het adres: Industriepark 1215,3545. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 569,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AVD - VANVINCKENROYE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVD - VANVINCKENROYE BVBA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVD - VANVINCKENROYE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVD - VANVINCKENROYE BVBA, openstaande posities, locatie van AVD - VANVINCKENROYE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AVD - VANVINCKENROYE BVBA is a company, that was registered 1985 in Halen region, Belgium. Full name of company is AVD - VANVINCKENROYE BVBA, company assigned to the tax number BE05392059326. The company AVD - VANVINCKENROYE BVBA is located at the address: Industriepark 1215,3545. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 569,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AVD - VANVINCKENROYE BVBA were not found.
The main activity of AVD - VANVINCKENROYE BVBA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AVD - VANVINCKENROYE BVBA is not available. You also can look at reviews of AVD - VANVINCKENROYE BVBA, open positions, location of AVD - VANVINCKENROYE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVD - VANVINCKENROYE BVBA, Halen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVD - VANVINCKENROYE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVD - VANVINCKENROYE BVBA, Halen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVD - VANVINCKENROYE BVBA, employees, financial statistics.