AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL

Contactgegevens AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL

Regio (region): Beersel (Lot), België

Adres (address): Vaartweg 2,1651, België

Telefoon (phone): 02 331 45 21; 02 334 75 10; 02 331 45 20 02 331 45 21; 02 334 75 10; 02 331 45 20

Fax (fax): 02 331 45 21; 02 331 45 18 02 331 45 21; 02 331 45 18

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL
Products information AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04429656982
Ondernemingsnummer: 2267272949
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 215,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL
(Get full report from official database of BE for AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL
Addition kinds of activities for AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL

108199. Metaalmijndiensten, niet inbegrepen | Metal mining services, nec
32920602. Snoer, asbest | Cord, asbestos
33510200. Koper en buislegering buis en buis | Copper and copper alloy pipe and tube
36510104. Klokradio's | Clock radios
38299915. Zoutgehalte indicatoren, behalve industriële proces type | Salinity indicators, except industrial process type
39990602. Parasols en kaders: handgrepen, onderdelen en versieringen | Parasols and frames: handles, parts, and trimmings
48320203. religieus | Religious
50460304. Food warming apparatuur | Food warming equipment

Werken bij AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine bedienaar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalstructuren zijn we op zoek naar een machine bedienaar. Je takenpakket als machine bedienaar: je staat in voor het produceren van onderdelen op een van onze machines, zaagboorlijn, ponskniplijn, brandtafel en/of plooibank. je voert maatcontroleren uit, neemt nieuwe materialen of haalt geproduceerde materialen van de machine. je doet kleine onderhoudswerkzaamheden (smeren, nazicht,...)

  • Productiemedewerker DAGDIENST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Mars Belgium te Olen zijn wij op zoek naar productiemederwerkers. Mars Belgium is een dochteronderneming van Mars, Inc. Het is een familiebedrijf dat wereldleider is op het gebied van voedingsmiddelen, zoetwaren en dierenvoeding. Mars Belgium is de kracht achter merken zoals: Uncle Ben's, Twix, Mars, Whiskas en Pedigree, die wereldberoemd zijn. Wij zijn mee op zoek naar productiemedewerkers die graag de handen uit de mouwen steekt. Je zorgt er mee voor dat de producten tijdig afgeleverd kunnen worden bij de klanten. Hierdoor ben jij een belangrijke schakel in heel het proces. Wil jij graag deel uitmaken van een bedrijf dat wereldberoemd is ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken !

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • HUISHOUDHULP (M/V) RUDDERVOORDE (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Weekendstudenten bakkerij gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopstudenten. Als bakkerijmedewerk(st)er zal jij instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Polyvalent medewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou je ervan om mee te werken aan een evenement? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een bedrijf regio Lebbeke zijn wij op zoek naar polyvalent medewerkers. Deze medewekers zullen meehelpen met de voorbereiding van verschillende evenementen. Hierbij zal je instaan voor het opbouwen van podia, zal je tafels en stoelen klaarzetten en zorg je ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht om het evenement in goede banen te leiden.

  • Master Accountancy-Fiscaliteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Als junior dossierbeheerder sta je in voor je eigen klantenportefeuille en ondersteun je klanten met high-end advies omtrent accountancy, fiscaliteit en financieel en strategisch beleid. Dit zijn je voornaamste verantwoodelijkheden: Je staat van A tot Z in voor de volledige boekhoudkundige afwerking van de aan u toegewezen dossiers. Je zorgt voor een correcte BTW-aangifte en een aangifte vennootschaps- en personenbelasting. Je doet de tussentijdse balansen en jaarbalansen. Je maakt maandelijks of per kwartaal een rapportering. Je stelt de jaarrekeningen op of controleert deze. Je werkt projectmatig op specifieke dossiers, in het kader van specifieke vragen van de klant. Je rapporteert rechtstreeks aan een vennoot en komt terecht in een klein maar tof team van dossierbeheerders, onderdeel van een grotere groep.

  • Engineering Manager (Ervaren Stabiliteitsingenieur) regio Kempen (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P (People 4 Projects) zoekt in de regio Kempen een Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) (m/v). Functiebeschrijving: Als Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) ben je eindverantwoordelijk voor het functioneren van de studiedienst en de tekenkamer en voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Je stuurt de stabiliteitsingenieurs (5) en de tekenaars (7) aan en rapporteert rechtstreeks aan de technisch directeur. Jouw takenpakket: Je werkt nauw samen met de interne planning, projectleiding, werkvoorbereiding en calculatie en met de ondersteunende diensten. Je verzorgt de planning van de engineeringsafdeling en het tekenbureau. Je stuurt je medewerkers van de afdeling engineering en het tekenbureau aan, je motiveert en begeleid hen. Je fungeert voor de stabiliteitsstudies als specialist waar je collega’s raad kunnen komen vragen. Je begeleidt de medewerkers van ingehuurde tekenbureaus. Je staat in voor de betrouwbaarheid van gemaakte studies en tekeningen. Je onderhouden van contacten met klanten (via projectleiding). Je beheert de contacten met externe tekenbureaus. Je biedt ondersteuning aan medewerkers van de calculatie afdeling. Je wordt betrokken in de ontwerpfase en zoekt mee naar alternatieven bij het ontwerpen. Je adviseert de calculators en verkopers in verband met het opstellen van de offertes. Je adviseert de directie inzake investeringen. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met jouw medewerkers. Je verzorgt de registratie van niet-conformiteiten. Je staat in voor het aannemen van personeel in overleg met de personeelsdienst en de directie.

  • JUNIOR ACCOUNTANT - AJARI GEMS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Registreren van boekhoudkundige verrichtingen. Inboeken van aankopen en verkopen. Facturen opmaken. Bankverrichtingen uitvoeren. Werken met boekhoudkundige programma's. Administratie/Filing.

  • Production Engineer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Ausy, a Randstad company

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces. Dit kader je natuurlijk altijd binnen de gestelde kaders rond veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je taak is voornamelijk het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product- en procesproblemen. Bijkomend ben je de spilfiguur tussen productie- en engineersactiviteiten door het consequent leren van ervaringen uit het verleden en deze te vertalen in verbetervoorstellen voor proces en/of product.

  • Werkvoorbereider / Order intaker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Lokeren zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die volgende taken uitvoert: - technische ondersteuning van de klanten (schrijnwerkers); - productievoorbereiding van de bestellingen; - uittekenen bouwaansluitingen (Autocad 2D).

  • Elektricien Waterproductiecentrum Oost-Vlaanderen (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op.

Zoek naar antwoorden van AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL. Laat een reactie achter voor AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL. AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL. Leave a respond for AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL. AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL op de google maps. Adres en contacten AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL
Location of AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL on the google maps. Address and contacts of AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL: CARROBEL CARS | Teckna-Fasano SA | Volksmeubelen | Verbelen Guy | nIT Consult sprl

Other related companies as AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL: CARROBEL CARS | Teckna-Fasano SA | Volksmeubelen | Verbelen Guy | nIT Consult sprl

AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Beersel (Lot), België. De volledige naam van het bedrijf is AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04429656982. Het bedrijf AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL bevindt zich op het adres: Vaartweg 2,1651. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 215,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL, openstaande posities, locatie van AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL is a company, that was registered 2008 in Beersel (Lot) region, Belgium. Full name of company is AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL, company assigned to the tax number BE04429656982. The company AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL is located at the address: Vaartweg 2,1651. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 215,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL were not found.
The main activity of AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL is not available. You also can look at reviews of AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL, open positions, location of AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL, Beersel (Lot): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL, Beersel (Lot): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL, employees, financial statistics.