Pas

Contactgegevens Pas: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pas: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pas

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): President Kennedypark 16,8500, België

Telefoon (phone): 056 24 01 50 056 24 01 50

Fax (fax): 056 21 75 50 056 21 75 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pas: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pas"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pas"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pas, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pas. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pas, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pas. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pas
Products information Pas

BTW identificatienummer (tax): BE09357574462
Ondernemingsnummer: 8502563476
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 324,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Pas zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pas
(Get full report from official database of BE for Pas)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pas
Addition kinds of activities for Pas

102101. Koperertsmijnen en -bereiding | Copper ore mining and preparation
20150100. Kippenslag en verwerking | Chicken slaughtering and processing
20410102. Cakemeel | Cake flour
22119901. Alpaca's, katoen | Alpacas, cotton
22410203. Rubber draad en garens, stof bedekt | Rubber thread and yarns, fabric covered
22960202. Stof voor het versterken van industriële riemmen | Fabric for reinforcing industrial belting
32720609. Drukpijp, gewapend beton | Pressure pipe, reinforced concrete
33120700. Plaat, vel en strook, behalve gecoate producten | Plate, sheet and strip, except coated products
35320000. Mijnbouwmachines | Mining machinery
59999905. Batterijen, niet-automotive | Batteries, non-automotive

Werken bij Pas: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pas: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pas. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pas. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele kwaliteitscontroleur automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in het Gentse, zijn we op zoek naar gemotiveerde kwaliteitscontroleurs in de automotive. Je hebt oog voor kwaliteit bij het controleren van diverse onderdelen (gaande van kleine vijzen tot grote stukken). Je wordt tewerkgesteld bij verschillende automotive bedrijven in Gent Zeehaven. We zijn op zoek naar erg flexibele uitzendkrachten aangezien we werken met een dagplanning. In het bezit zijn van een eigen wagen/brommer is een groot pluspunt. Je werkt in 2 ploegen of in de vaste nacht.

  • Toonzaalmedewerker (M/V) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen ons gloednieuwe toonzaal te Relegem bent u het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (particulieren en vakmensen). U staan hen te woord met informatie en advies. U bent verantwoordelijk voor de offerte-opmaak en de effectieve verkoop. Aanvragen van klanten volg je actief op en stimuleert op die manier de verkoop.

  • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

  • ASSISTENT PROCESOPERATOR 2 PLOEGEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als assistent procesoperator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je krijgt doorgroeimogelijkheden tot procesoperator.

  • Productiemedewerker chocolade (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in het ontwikkelen van Belgische pralines en truffels zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Je wilt graag aan de slag in de voedingsector en fysiek, monotoon werk schrikt jou niet af? Aarzel dan niet! Jouw takenpakket is afhankelijk van dag tot dag en bestaat uit: - Het inpakken van pralines en truffels - Kwaliteitscontrole - Het kuisen van de lijnen, de machines en de directe productie omgeving. - Afwassen Bedrijfsprofiel: Een chocoladefabriek te Lier die pralines en truffels vervaardigen.

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 8u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, dagelijkse huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klant,en hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gent.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

    Regio: Noord-Brabant

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (NAMEN)

    Regio: NAMEN

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • freelancer voor het begeleiden van workshops, kampen (LEUPEGEM)

    Regio: LEUPEGEM

    Bedrijf: CREAFANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    we zijn op zoek naar freelancers die op zelfstandige basis voor ons op pad kunnen gaan.

  • hulpkok (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Hulp in de keuken naast de kok van onze zaak. Een gedreven persoon met dynamisme en liefde voor het vak, M/V , liefst met ervaring Voor vrijdagavond en/of op zaterdagavond en/of zondagmiddag. Om tijdens de drukke periodes de kok ter hulp te staan bij het klaarzettenen dresseren van de gerechten. Als flexijob ben je niet belast in het bijverdienen tijdens het weekend in het restaurant. Dat is een grote troef!!

Zoek naar antwoorden van Pas in sociale netwerken
Look for responds of Pas in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pas. Laat een reactie achter voor Pas. Pas bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pas. Leave a respond for Pas. Pas on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pas op de google maps. Adres en contacten Pas
Location of Pas on the google maps. Address and contacts of Pas

Andere gerelateerde bedrijven als come Pas Pas: CODALI | AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL | Roloux E SA | Franssens Optiek | Goossens Piano's NV

Other related companies as Pas: CODALI | AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL | Roloux E SA | Franssens Optiek | Goossens Piano's NV

Pas is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Pas, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09357574462. Het bedrijf Pas bevindt zich op het adres: President Kennedypark 16,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 324,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Pas zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pas is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pas is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pas, openstaande posities, locatie van Pas op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pas is a company, that was registered 2015 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Pas, company assigned to the tax number BE09357574462. The company Pas is located at the address: President Kennedypark 16,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 324,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Pas were not found.
The main activity of Pas is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Pas is not available. You also can look at reviews of Pas, open positions, location of Pas on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pas, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pas, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pas, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pas, employees, financial statistics.