AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL
Private companiesNational Security and International Affairs • AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL

Contactgegevens AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Gillis), België

Adres (address): Sint-Bernardusstraat 71,1060, België

Telefoon (phone): 02 537 69 59 02 537 69 59

Fax (fax): 02 537 69 59 02 537 69 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL
Products information AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02104400634
Ondernemingsnummer: 9994506835
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL
(Get full report from official database of BE for AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL
Addition kinds of activities for AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL

1044. Zilveren ertsen | Silver ores
273202. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
399500. Begraafbakken | Burial caskets
20340304. Groenten, gevriesdroogd | Vegetables, freeze-dried
32950107. Spar, gemalen of anderszins behandeld | Spar, ground or otherwise treated
35420301. Die-casting machines | Die casting machines
37990200. Recreatievoertuigen | Recreational vehicles
38250107. Analysatoren voor verbrandingsmotor, om elektronica te testen | Internal combustion engine analyzers, to test electronics

Werken bij AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider Spoorwegen (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Destelbergen, gespecialiseerd in de spoorwegen, zijn wij dringend op zoek naar 5 SPOORWEGARBEIDERS (M/V).  Ervaring is een pluspunt, maar onze klant investeert in zijn medewerkers. Ben jij gemotiveerd en wil je een mooie cent verdienen in de bouw, dan is deze job op jouw lijf geschreven. Je vertrekt in team naar de verschillende werven, deze liggen over heel Vlaanderen en je dag ziet er als volg uit: Bils plaatsen kabels trekken putten graven materialen verplaatsen

  • CHAUFFEUR C MET WEEKENDWERK (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • Poetshulp Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt graag al jouw vragen!

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • Jobstudent verkoop Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Sales Promotor | Bose Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • Jobstudent ENTRIO - kantorenschoonmaak (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ENTRIO

    Type: Studentenjob

    ENTRIO is een professioneel schoonmaakbedrijf met een team van een 130-tal vaste medewerkers. We zijn voornamelijk actief in de kantorenschoonmaak. Vooral in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen (regio Aalter, Deinze, Gent). We zijn voor diverse regio's steeds op zoek naar ENTRIO-jobstudenten. Met veel enthousiasme zorg je er voor netjes opgeruimde werkplekken. En daar mag je trots op zijn! Als je ruimte hebt in jouw lesrooster tijdens de week, mag je dat steeds laten weten. Ideaal voor losse opdrachten. Ook in de schoolvakanties doen wij beroep op enthousiaste jobstudenten. We voelen ons dan op slag wat jonger ;-)

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

    Regio: Regio Mouscron

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wens je Engels te onderwijzen? Genoot je een bachelor- of masteropleiding? Dan kan jij misschien onze ploeg taaltrainers vervoegen: we zoeken trainers die zich kunnen verplaatsen met de auto. We zoeken kandidaten voor de regio Moeskroen en de regio Doornik.

Zoek naar antwoorden van AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL. Laat een reactie achter voor AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL. AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL. Leave a respond for AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL. AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL op de google maps. Adres en contacten AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL
Location of AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL on the google maps. Address and contacts of AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL: BLAIRON D | AUTOVAL SPRL | Simoens Freddy en Partners BVBA | TOP TRADUC SPRL | MARK VAN DEN EECKHAUT BVBA

Other related companies as AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL: BLAIRON D | AUTOVAL SPRL | Simoens Freddy en Partners BVBA | TOP TRADUC SPRL | MARK VAN DEN EECKHAUT BVBA

AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Gillis), België. De volledige naam van het bedrijf is AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02104400634. Het bedrijf AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL bevindt zich op het adres: Sint-Bernardusstraat 71,1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 814,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL, openstaande posities, locatie van AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL is a company, that was registered 1985 in Brussel (Sint-Gillis) region, Belgium. Full name of company is AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL, company assigned to the tax number BE02104400634. The company AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL is located at the address: Sint-Bernardusstraat 71,1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 814,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL were not found.
The main activity of AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL is not available. You also can look at reviews of AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL, open positions, location of AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL, Brussel (Sint-Gillis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL, Brussel (Sint-Gillis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL, employees, financial statistics.