Idea Contura

Contactgegevens Idea Contura: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Idea Contura: address, phone, fax, email, website, opening hours

Idea Contura

Regio (region): Boechout, België

Adres (address): Onze-Lieve-Vrouweplein 8,2530, België

Telefoon (phone): 03 460 19 10 03 460 19 10

Fax (fax): 03 460 19 11 03 460 19 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Idea Contura: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Idea Contura"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Idea Contura"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Idea Contura, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Idea Contura. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Idea Contura, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Idea Contura. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Idea Contura
Products information Idea Contura

BTW identificatienummer (tax): BE08302886962
Ondernemingsnummer: 9979125976
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 330,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Idea Contura zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Idea Contura
(Get full report from official database of BE for Idea Contura)

Aanvulling soorten activiteiten voor Idea Contura
Addition kinds of activities for Idea Contura

3264. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
243400. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
316101. Kleding en kleding draagtassen | Clothing and apparel carrying cases
36250102. Motorcentra | Motor control centers
37280000. Vliegtuigonderdelen en -uitrusting, nec | Aircraft parts and equipment, nec
38420108. Linemen's veiligheidsgordels | Linemen's safety belts
39140308. Bakken, tin | Trays, pewter
50490108. Instrumenten van de landmeter | Surveyor's instruments

Werken bij Idea Contura: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Idea Contura: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Idea Contura. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Idea Contura. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie arbeider bij Colruyt Group (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie arbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen potjes op de machine zetten het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…) maken van salades (krabsla, vleessla,…) verpakken etiketteren … Dat zijn de verschillende taken van een productie arbeider.

  • Magazijnier met Heftruckervaring (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf gevestigd in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar ervaren magazijniers met heftruckattest (m/v) - Ben je op zoek naar een job als magazijnier? - Heb je ervaring met de heftruck? - En laat jij je niet afschrikken door gekoelde ruimtes? DAN IS DEZE JOB ECHT IETS VOOR JOU!! Een groot gedeelde van je taken bestaat uit manueel werk: - laden en lossen van vrachtwagens - kwaliteitscontroles - labeling Daarnaast ben jij ook bedreven in het rijden met de heftruck.

  • Chauffeur containervervoer (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur containervervoer vertrek je dagelijks vanuit het depot in Sint-Gillis-Waas naar bedrijven in de Antwerpse haven om de containers op te halen. De containers leeg je op het depot in Sint-Gillis-Waas met behulp van een heftruck. Nadien breng je de lege container terug naar het bedrijf en haalt nieuwe containers op in de Antwerpse haven.     Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in granen, ben ik op zoek naar een chauffeur containervervoer.

  • Inpakker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als inpakker ben je verantwoordelijk om de kwaliteit van elk afgewerkt product te garanderen en de producten per order correct te verpakken.

  • Grond & Wegenwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker voer je opbraak-, grond- en funderingswerken uit, je plaatst en herstelt verhardingslagen voor onder meer wegen, inritten, voetpaden en parkeerterreinen. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingsstelsels aan en draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio BEERSEL (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • Student Orderpicker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Studentenjob

    Voor de vestiging van TDL in Lummen zijn wij op zoek naar studenten die als orderpicker/magazijnier willen werken. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan. Alle uren zijn bespreekbaar: kan je na school om 16u, 17u of 18u komen werken ben je dan minstens 3u beschikbaar om te werken? Heb je 1 of meerdere lesvrije dagen of namiddagen? Neem dan zeker contact met ons op. Je kan je uren/dagen zelf aangeven. Werken in het weekend is niet mogelijk...

  • Student productie vrijdagavond of nacht voor BD myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten voor september Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

  • JAVA EE Instructeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: INTEC BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Als instructeur leert u groepen van 12 cursisten werken met de programmeertaal JAVA. U profileert zich als een coach die de groep de nodige ervaring en kennis bijbrengt aan de hand van theoretische lessen en veel praktijk en opdrachten. Heb je geen ervaring maar wel een hoop motivatie, dan ben je meer dan welkom.

Zoek naar antwoorden van Idea Contura in sociale netwerken
Look for responds of Idea Contura in social networks

Lees alle opmerkingen voor Idea Contura. Laat een reactie achter voor Idea Contura. Idea Contura bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Idea Contura. Leave a respond for Idea Contura. Idea Contura on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Idea Contura op de google maps. Adres en contacten Idea Contura
Location of Idea Contura on the google maps. Address and contacts of Idea Contura

Andere gerelateerde bedrijven als come Idea Contura Idea Contura: EXSELSIA | Baels BVBA | Electro Leo Plasmans B.V.B.A. | ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS | WUESTENBERGHS

Other related companies as Idea Contura: EXSELSIA | Baels BVBA | Electro Leo Plasmans B.V.B.A. | ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS | WUESTENBERGHS

Idea Contura is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Boechout, België. De volledige naam van het bedrijf is Idea Contura, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08302886962. Het bedrijf Idea Contura bevindt zich op het adres: Onze-Lieve-Vrouweplein 8,2530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 330,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Idea Contura zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Idea Contura is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Idea Contura is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Idea Contura, openstaande posities, locatie van Idea Contura op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Idea Contura is a company, that was registered 2016 in Boechout region, Belgium. Full name of company is Idea Contura, company assigned to the tax number BE08302886962. The company Idea Contura is located at the address: Onze-Lieve-Vrouweplein 8,2530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 330,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Idea Contura were not found.
The main activity of Idea Contura is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Idea Contura is not available. You also can look at reviews of Idea Contura, open positions, location of Idea Contura on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Idea Contura, Boechout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Idea Contura, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Idea Contura, Boechout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Idea Contura, employees, financial statistics.