Electro Leo Plasmans B.V.B.A.

Contactgegevens Electro Leo Plasmans B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Electro Leo Plasmans B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Electro Leo Plasmans B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Ooststatiestraat 160, B-2550 Kontich, België

Telefoon (phone): (03) 4570963 (03) 4570963

Fax (fax): (03) 4579677 (03) 4579677

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Electro Leo Plasmans B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Electro Leo Plasmans B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Electro Leo Plasmans B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Electro Leo Plasmans B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Electro Leo Plasmans B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Electro Leo Plasmans B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Electro Leo Plasmans B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Electro Leo Plasmans B.V.B.A.
Products information Electro Leo Plasmans B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04179992675
Ondernemingsnummer: 5246490478
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 719,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Electro Leo Plasmans B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Electro Leo Plasmans B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Electro Leo Plasmans B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Electro Leo Plasmans B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Electro Leo Plasmans B.V.B.A.

179600. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
519402. Rookloze tabak | Smokeless tobacco
602100. Nationale handelsbanken | National commercial banks
922200. Juridische raad en vervolging | Legal counsel and prosecution
32819900. Gesneden steen- en steenproducten, nec | Cut stone and stone products, nec
42139907. Minder dan vrachtauto (ltl) | Less-than-truckload (ltl)
50990207. Schaven, hout | Shavings, wood

Werken bij Electro Leo Plasmans B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Electro Leo Plasmans B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Electro Leo Plasmans B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Electro Leo Plasmans B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • Inpakoperator (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verpakt eindproducten volgens de specificaties, de gestelde kwaliteitseisen en opgegeven instructies. Hiervoor stel je de nodige parameters in op de verpakkingsinstallaties en treed je op bij kleine storingen. - Je zorgt voor een correcte belading van het nodige verpakkingsmateriaal. Bij een formaatwissel bouw je efficiënt en gestructureerd de installatie om. - Je controleert de zuiverheid van de gebruikte apparatuur en materiaal (verpakkingsdozen, etiketten, zakken,…).

  • Ploegbaas Industriebouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een ploegbaas industriebouw  Je leidt een ploeg van 2 à 3 medewerkers. Je staat in voor het monteren van metalen spanten, het plaatsen van muren, het dichtleggen van een dak, aanbrengen van siliconen, plaatsen ramen en deuren, ...

  • Productiemedewerker industriele wasserij (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriële wasserij te Lokeren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen. Je staat in voor het sorteren van de vuile was en het ophangen van de propere was - ook algemene productietaken behoren tot jouw takenpakket

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Studenten productie & magazijnwerk gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende grote klanten zijn wij op zoek naar STUDENTEN om onze teams te versterken! Ben jij doorheen de week enkele dagen beschikbaar en wil je graag een centje bijverdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken studenten die in een productie of magazijnomgeving tewerkgesteld willen worden voor de regio Kempen/Limburg.

  • Inpakker - dagwerk (leuke uren) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Bent u op zoek naar een job in dagwerk? Lijkt het jou super om zelf te kiezen of je uw voltijds uurrooster invult in 4 of 5 dagen = extra dag i/d week thuis? Schoolverlaters of mensen zonder ervaring in de productie komen ook zeker in aanmerking! Twijfel niet! Bedrijf regio Kruishoutem: Inpakken van producten aan een automatische machine ( = eenvoudig werk) Basis kwaliteitscontrole TOFFE EXTRA: Starten rond 08u tot +- 16u30 à 17u00 Je kan kiezen om 4 dagen van 9.5 u te werken, of 5 dagen van 8 Interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected] PS: solliciteer je per mail? Vergeet zeker je CV niet!

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Freelance jobcoach (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: K-onsult

    Type: Zelfstandige activiteit

    K-onsult werd in 2007 opgericht door Karine van Oosterbos en maakt op 4 manieren een brug tussen stress-en burn-out preventie en de arbeidsmarkt. Om het team te versterken zoeken we vanaf 1 januari een jobcoach te Itegem, om te werken vanuit Groepspraktijk Tilia. Je begeleidt zelfstandig loopbaanvragen en draagt je steentje bij naar bekendmaking van zowel de praktijk als K-onsult toe. Je engageert je voor intervisiemomenten bij K-onsult om de drie maanden en maandelijks in de praktijk.

  • VASTGOEDMAKELAAR (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GIMMO PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Prospectie van nieuwe klanten / inkoop, verkoop vastgoed. Plaatsbezoeken met geïnteresseerde kopers. Onderhandeling en afronding verkoop met opvolging tot verlijden van de akte.

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bekende naam ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET-developer. Functie Je gaat aan de slag in een bestaand software development team (dev factory) Je communiceert met stakeholders binnen en buiten het applicatie developmentteam (Project managers, Infrastructuur en service deskteam, ...) Je wordt multifunctioneel ingezet voor zowel front- als back-enddevelopment voor zowel Web- als desktopapplicaties. Je kan ingeschakeld worden voor meer analytisch taken of in functie van kennisoverdracht naar andere teamleden. Naast ontwikkelen, zijn (unit) testing en documentatie een wezenlijk onderdeel van je dagdagelijkse bezigheden. Profiel Brede kennis van .NET-development Goede ervaring binnen C#/ASP.NET MVC 5-ontwikkeling Ervaring in HTML5 / CSS / JavaScript / Sass / Less Bewezen ervaring in unit testing Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum-omgeving Keywords: C#.NET / VB.NET / ASP.NET MVC / unit testing / Scrum / Agile Details Startdatum : 01/12 Regio : Oost-Vlaanderen Projectduur : 1 jaar Neem bij interesse zo snel mogelijk contact op en snel uw CV door via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Electro Leo Plasmans B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Electro Leo Plasmans B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Electro Leo Plasmans B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Electro Leo Plasmans B.V.B.A.. Electro Leo Plasmans B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Electro Leo Plasmans B.V.B.A.. Leave a respond for Electro Leo Plasmans B.V.B.A.. Electro Leo Plasmans B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Electro Leo Plasmans B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Electro Leo Plasmans B.V.B.A.
Location of Electro Leo Plasmans B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Electro Leo Plasmans B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Electro Leo Plasmans B.V.B.A. Electro Leo Plasmans B.V.B.A.: EXSELSIA | Tutto-Motor SA | Cefa | 3D Visualisations | Imaplan Immo sprl

Other related companies as Electro Leo Plasmans B.V.B.A.: EXSELSIA | Tutto-Motor SA | Cefa | 3D Visualisations | Imaplan Immo sprl

Electro Leo Plasmans B.V.B.A. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Electro Leo Plasmans B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04179992675. Het bedrijf Electro Leo Plasmans B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Ooststatiestraat 160, B-2550 Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 719,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Electro Leo Plasmans B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Electro Leo Plasmans B.V.B.A. is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Electro Leo Plasmans B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Electro Leo Plasmans B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Electro Leo Plasmans B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Electro Leo Plasmans B.V.B.A. is a company, that was registered 2003 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Electro Leo Plasmans B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04179992675. The company Electro Leo Plasmans B.V.B.A. is located at the address: Ooststatiestraat 160, B-2550 Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 719,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Electro Leo Plasmans B.V.B.A. were not found.
The main activity of Electro Leo Plasmans B.V.B.A. is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Electro Leo Plasmans B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Electro Leo Plasmans B.V.B.A., open positions, location of Electro Leo Plasmans B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Electro Leo Plasmans B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Electro Leo Plasmans B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Electro Leo Plasmans B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Electro Leo Plasmans B.V.B.A., employees, financial statistics.