ABT Domotiecs BVBA

Contactgegevens ABT Domotiecs BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABT Domotiecs BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABT Domotiecs BVBA

Regio (region): Deinze, België

Adres (address): Ten Bosse 101,9800, België

Telefoon (phone): 09 386 82 80 09 386 82 80

Fax (fax): 09 386 94 39 09 386 94 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABT Domotiecs BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABT Domotiecs BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABT Domotiecs BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABT Domotiecs BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABT Domotiecs BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABT Domotiecs BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABT Domotiecs BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABT Domotiecs BVBA
Products information ABT Domotiecs BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02868499755
Ondernemingsnummer: 2371643066
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 581,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ABT Domotiecs BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABT Domotiecs BVBA
(Get full report from official database of BE for ABT Domotiecs BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABT Domotiecs BVBA
Addition kinds of activities for ABT Domotiecs BVBA

179599. Wrak- en sloopwerk, nec | Wrecking and demolition work, nec
326300. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
503999. Bouwmaterialen, nec, nec | Construction materials, nec, nec
635199. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec
36790106. Passieve repeaters | Passive repeaters
51599903. Gedroogde bietpulp | Dried beet pulp
63249902. Groep ziekenhuisplannen | Group hospitalization plans

Werken bij ABT Domotiecs BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABT Domotiecs BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABT Domotiecs BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABT Domotiecs BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende in de Boekhouding - Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Boekhouding (m/v) voor een bedrijf gespecialiseerd in gaming computers. Het bedrijf is gevestigd in Humbeek. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Administratief Bediende Boekhouding zijn: Je controleert en verwerkt betalingen; Je volgt facturen van handelsgoederen op; Je vervult diverse administratieve taken zoals voorbereiding van de boekhouding, BTW-aangiftes enz.; Je beheert de agenda met betrekking tot sollicitaties, leveranciers en personeel; Je verzorgt de administratieve opvolging van het personeel. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Verpleegkundige kinderziekten - campus Brugsesteenweg (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Campus Brugsesteenweg De functie Als verpleegkundige op de afdeling kinderziekten staat u in voor de verpleegkundige zorg aan jonge patiënten en begeleidt hen tijdens het gehele proces van opname tot ontslag. U stemt de zorg af op de specifieke noden en behoeften van de patiënt en houdt nauw contact met de ouders en de familie. U staat in voor de uitvoering van het zorgplan en rapporteert in het patiëntendossier. U creëert een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten, door optimale en deskundige hulp, ondersteuning en zorg. U maakt deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen, neemt deel aan het teamoverleg en levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van de afdeling. Samen met uw collega´s streeft u er dagelijks naar om een hoge kwaliteit van zorg te bieden. Uw profiel U bent in het bezit van het diploma verpleegkundige – met voorkeur afstudeerrichting pediatrie. Een postgraduaat pediatrie en neonatologie is een pluspunt, evenals ervaring op pediatrie. U bent communicatief sterk in de omgang met jonge patiënten en hun families. U hebt een kindvriendelijke houding en bent flexibel ingesteld. U hebt een goed organisatievermogen en hebt planningsinzicht. U houdt van afwisseling en u kunt goed zelfstandig werken. U werkt oplettend, ordelijk, veilig en hygiënisch. U bent stressbestendig en u kunt goed samenwerken met collega´s in een multidisciplinair team. Aanbod Wij bieden u een deeltijdse (80%) of voltijdse functie van bepaalde duur vanaf 1 oktober 2018. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.   We bieden u een marktconform salaris, afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en tussenkomst in woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming. Meer informatie? Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij zorgmanager Dieter De Corte op het nummer 051 23 76 27. Voor overige vragen kunt u terecht bij stafmedewerker P&O Nele Vanhecke op het nummer 051 23 82 63. Geïnteresseerd? Solliciteer nu online! Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen! De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

  • Assistant Accountant - Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring als ervaren medewerker boekhouder en ben je gedreven en enthousiast om een team te ondersteunen? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! Onze klant is actief in de communicatiesector gelegen in de regio Brussel. Jouw verantwoordelijkheid: Administratieve taken; Het inboeken van lonen en het voorbereiden van de btw; Opvolgen van achterstallige betalingen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • PLOEGCHEF NACHT MAGAZIJN DISTRIBUTIE (M/V) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het volledig crossdock gebeuren en verzeker je samen met je team (12 tal medewerkers) de operationele doorstroming van in- en uitgaande goederen. Je bent het centraal aanspreekpunt en springt bij waar nodig om en optimale magazijnwerking te garanderen. Je neemt initiatief, toont een actieve betrokkenheid en rapporteert aan de directie. Je zorgt voor de opleiding en begeleiding van nieuwe magazijniers.

  • plaatser gordijnen (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in wanddecoratie en interieur zijn we op zoek naar een dynamische verkoper/plaatser (m/v) Je volgt een planning om bij klanten ter plaatse te gaan voor opmeting of leveringen en plaatsing van de bestellingen Je adviseert klanten bij hen thuis over de (technische) mogelijkheden voor wand- en raamdecoratie (gordijnen,....) De resultaten van de opmeting geef je door aan de verkopers die een offerte voor de potentiële klant opmaakt Je verplaatst je voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant en sporadisch ook regio Limburg.

  • poetshulp dienstencheques regio Kontich - Rumst (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Kontich-Rumst. Een bedrijfswagen is voorzien.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HERENT (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Herent en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Herent, Wijgmaal en Winksele.

  • JOBSTUDENT Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte

  • Student Accountant - Hoofdkantoor Pizza Hut (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Leveranciersboekhouding: dagelijkse boekhoudverrichtingen, inboeken van in- en uitgaande facturen) Bijhouden financiële dagboeken Opmaken klantenfacturen Controle van de correcte toepassing van de financiële procedures.

  • Matrijzenmaker dagwerk (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een matrijzenmaker (m/v) Een greep uit het takenpakket : Je herstelt bestaande matrijzen, om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdeling Samen met onze engineering analyseer je matrijsproblemen Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen

  • Contract Manager Duurzaamheid & Milieu (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Als Contract Manager sta je onze klanten bij in hun ambitie om werkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van hun activiteiten op de klimaatsverandering. Dit doe je door samen met de klant robuuste milieulabels te ontwikkelen en aan te geven waar er verbetermogelijkheden zijn. Daarnaast sta je in voor het verifiëren van CO2-voetafdrukken, de review van levenscyclusanalyses, het nazicht van duurzaamheidsrapporten, etc. Je hebt de mogelijkheid om deze job te combineren met een functie als milieucoördinator A of B bij een deel van onze klanten.

Zoek naar antwoorden van ABT Domotiecs BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ABT Domotiecs BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABT Domotiecs BVBA. Laat een reactie achter voor ABT Domotiecs BVBA. ABT Domotiecs BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABT Domotiecs BVBA. Leave a respond for ABT Domotiecs BVBA. ABT Domotiecs BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABT Domotiecs BVBA op de google maps. Adres en contacten ABT Domotiecs BVBA
Location of ABT Domotiecs BVBA on the google maps. Address and contacts of ABT Domotiecs BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ABT Domotiecs BVBA ABT Domotiecs BVBA: Advocatenassociatie Van Orshaegen & Thijs BVBA | Kon. Renvereniging Oostende NV | A M Constructies NV | LIENARD,CHRISTIAN | Transpac N.V.

Other related companies as ABT Domotiecs BVBA: Advocatenassociatie Van Orshaegen & Thijs BVBA | Kon. Renvereniging Oostende NV | A M Constructies NV | LIENARD,CHRISTIAN | Transpac N.V.

ABT Domotiecs BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Deinze, België. De volledige naam van het bedrijf is ABT Domotiecs BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02868499755. Het bedrijf ABT Domotiecs BVBA bevindt zich op het adres: Ten Bosse 101,9800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 581,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ABT Domotiecs BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABT Domotiecs BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABT Domotiecs BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABT Domotiecs BVBA, openstaande posities, locatie van ABT Domotiecs BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABT Domotiecs BVBA is a company, that was registered 2010 in Deinze region, Belgium. Full name of company is ABT Domotiecs BVBA, company assigned to the tax number BE02868499755. The company ABT Domotiecs BVBA is located at the address: Ten Bosse 101,9800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 581,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ABT Domotiecs BVBA were not found.
The main activity of ABT Domotiecs BVBA is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ABT Domotiecs BVBA is not available. You also can look at reviews of ABT Domotiecs BVBA, open positions, location of ABT Domotiecs BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABT Domotiecs BVBA, Deinze: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABT Domotiecs BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABT Domotiecs BVBA, Deinze: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABT Domotiecs BVBA, employees, financial statistics.