DRUKKERIJ HELLEMANS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • DRUKKERIJ HELLEMANS
Private companiesMetal Mining • DRUKKERIJ HELLEMANS

Contactgegevens DRUKKERIJ HELLEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ HELLEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ HELLEMANS

Regio (region): Sint-Katelijne-Waver, België

Adres (address): Drevendaal 13,2860, België

Telefoon (phone): +32 (11) 185-45-74 +32 (11) 185-45-74

Fax (fax): +32 (53) 136-54-10 +32 (53) 136-54-10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ HELLEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ HELLEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ HELLEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ HELLEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ HELLEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ HELLEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ HELLEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ HELLEMANS
Products information DRUKKERIJ HELLEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE01895660400
Ondernemingsnummer: 4099243164
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 448,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DRUKKERIJ HELLEMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ HELLEMANS
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ HELLEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ HELLEMANS
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ HELLEMANS

306910. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
704199. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels, nec | Membership-basis organization hotels, nec
23890201. Academische kledingstukken (caps and gowns) | Academic vestments (caps and gowns)
26790101. Ruiten, vezel (geperste pulp): uit aangekocht materiaal | Conduits, fiber (pressed pulp): from purchased material
35310707. Zeefmachines, draagbaar | Screeners, portable
41110401. Commuter rail passagier operatie | Commuter rail passenger operation
49119906. Nucleaire elektrische energie generatie | Nuclear electric power generation
50840103. Citrus verwerkingsmachines | Citrus processing machinery
50880201. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components

Werken bij DRUKKERIJ HELLEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ HELLEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ HELLEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ HELLEMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker inpak/ ovens : 2pl - nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : -je kan ingesteld worden op verschillende werkposten binnen de ovenafdeling als inpakafdeling - machineel of manueel aanmaken van premixen en assisteren van ovenoperatoren afvullen van bigbags met halffabrikaten maken van boxen voor bulkproducten verpakken van consumentendoosje in kartonnen overdozen assisteren van inpakoperatoren manueel bijstorten van garnituren aan - en afvoeren van materiaal - permanent visuele controles uitvoeren - invullen van nodige docu's - instaan voor orde en netheid

  • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

  • Gemotiveerde monteur bouw! (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de montage van prefab elementen, zijn wij op zoek naar mensen die ambitie hebben om als monteur te werken. Denk jij de kandidaat te zijn met de nodige portie goesting om de job aan te leren?

  • HVAC-technieker regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren HVAC-technieker. Waaruit bestaat je takenpakket? Helpen bij de implementatie van preventieve onderhoudsprogramma's volgens een tijdschema die door de lijnmanager opgesteld werd om defecten en storingen te voorkomen. Bestellen van vervangmateriaal voor dringende interventies. Diverse reparaties uitvoeren om de goede werking van de installatie te verzekeren. Gedetailleerde rapporten opmaken de klanten informeren van de vooruitgangen de hiërarchische lijn op de hoogte brengen van eventuele aanpassingen aan de installatie of aan de planning om de communicatie te verbeteren. Dagelijks rapporteren aan de leidinggevende en aan de service desk. Oog hebben voor commerciële opportuniteiten bij de klanten en deze doorgeven aan de leidinggevende zodat de objectieven van de organisatie kunnen bereikt worden. De veiligheidsregels respecteren en de hiërarchische lijn verwittigen in geval van gevaarlijke situaties.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berg - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

  • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

  • Verkoopmedewerker Slagerij Zaterdag (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verkoopmedewerker voor de zaterdag moet je: Zelfstandig de winkel kunnen openhouden. Alle taken van een slagerij kunnen uitvoeren. Kassa correct kunnen bedienen. Veel belang hechten aan klantvriendelijkheid.

  • kelner (m/v): flexi, extra, student(e) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    kelner (m/v): flexi, extra, student(e) voor vrijdagavond en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ HELLEMANS in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ HELLEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ HELLEMANS. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ HELLEMANS. DRUKKERIJ HELLEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ HELLEMANS. Leave a respond for DRUKKERIJ HELLEMANS. DRUKKERIJ HELLEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ HELLEMANS op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ HELLEMANS
Location of DRUKKERIJ HELLEMANS on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ HELLEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ HELLEMANS DRUKKERIJ HELLEMANS: Garage Herman | Goldschmidt Alain | Tecno Art BVBA | Makaroff Serge (D.O.-M.R.O.B.) | Management Center Europe

Other related companies as DRUKKERIJ HELLEMANS: Garage Herman | Goldschmidt Alain | Tecno Art BVBA | Makaroff Serge (D.O.-M.R.O.B.) | Management Center Europe

DRUKKERIJ HELLEMANS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Sint-Katelijne-Waver, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ HELLEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01895660400. Het bedrijf DRUKKERIJ HELLEMANS bevindt zich op het adres: Drevendaal 13,2860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 448,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DRUKKERIJ HELLEMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ HELLEMANS is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ HELLEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ HELLEMANS, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ HELLEMANS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DRUKKERIJ HELLEMANS is a company, that was registered 2015 in Sint-Katelijne-Waver region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ HELLEMANS, company assigned to the tax number BE01895660400. The company DRUKKERIJ HELLEMANS is located at the address: Drevendaal 13,2860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 448,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DRUKKERIJ HELLEMANS were not found.
The main activity of DRUKKERIJ HELLEMANS is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ HELLEMANS is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ HELLEMANS, open positions, location of DRUKKERIJ HELLEMANS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ HELLEMANS, Sint-Katelijne-Waver: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ HELLEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ HELLEMANS, Sint-Katelijne-Waver: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ HELLEMANS, employees, financial statistics.