Creatyves cvoha

Contactgegevens Creatyves cvoha: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Creatyves cvoha: address, phone, fax, email, website, opening hours

Creatyves cvoha

Regio (region): Beersel (Alsemberg), België

Adres (address): Keienveldlaan 3,1652, België

Telefoon (phone): 02 380 28 36 02 380 28 36

Fax (fax): 02 380 28 36 02 380 28 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Creatyves cvoha: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Creatyves cvoha"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Creatyves cvoha"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Creatyves cvoha, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Creatyves cvoha. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Creatyves cvoha, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Creatyves cvoha. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Creatyves cvoha
Products information Creatyves cvoha

BTW identificatienummer (tax): BE01097778320
Ondernemingsnummer: 9927215576
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 599,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Creatyves cvoha zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Creatyves cvoha
(Get full report from official database of BE for Creatyves cvoha)

Aanvulling soorten activiteiten voor Creatyves cvoha
Addition kinds of activities for Creatyves cvoha

2611. Pulpmolens | Pulp mills
4971. Irrigatie systemen | Irrigation systems
02110000. Rundvee veevoeders | Beef cattle feedlots
20150901. Bologna, pluimvee | Bologna, poultry
23699900. Kinder- en kinderkleding, nec, nec | Girl's and children's outerwear, nec, nec
23930102. Rugsakken, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Knapsacks, canvas: made from purchased materials
50850504. tandwielen | Sprockets
52310300. Muurbedekkingen | Wallcoverings
73199903. Poster reclame dienst, behalve buiten | Poster advertising service, except outdoor
76991400. Reparatie van landbouwmachines | Agricultural equipment repair services

Werken bij Creatyves cvoha: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Creatyves cvoha: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Creatyves cvoha. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Creatyves cvoha. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Productiemedewerker / Monteur - Zaventem - Daguren (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij technisch aangelegd en steek je graag de handen uit de mouwen? Ideaal dan ben jij misschien wel de "Technisch Productiemedewerker / Monteur (m/v)" die wij zoeken te Zaventem. Dit voor een klant actief in de productie van plofkoffers. Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: Je wordt tewerkgesteld in de productie Je zorgt voor de opbouw van 'plofkoffers'. De koffers komen toe en je zal instaan voor de beveiliging te deassembleren- assembleren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

  • Sterk planmatig talent transport (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een krak in planning en organisatie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je de perfecte kandidaat voor onze klant! Voor een transportbedrijf in regio groot Waregem zijn wij namelijk op zoek naar een dispatcher. Volgende taken behoren tot jouw uitvoerende taken: - opvolgen transportvoertuigen in binnen- en buitenland - inplannen voertuigen - nauw contact met klanten en chauffeurs onderhouden

  • Service technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Takenpakket: - Je volgt de planning van de interventies die werd opgemaakt door de binnendienst - Je werkt zelfstandig en volgens productiviteit, kwaliteit, deadlines, veiligheid, hygiëne, ... - Je zorgt voor een correcte documentatie van de verstreken werken per machine - Je zoekt per computer naar de benodigde onderdelen en zorgt dat de binnendienst deze tijdig kan bestellen - Je communiceert steeds met de klant over de werkzaamheden en geeft het correcte advies

  • HUISHOUDHULPEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen : Schoonmaken Wassen Strijken in mindere mate ook : Maaltijden bereiden Boodschappen doen

  • HUISHOUDHULP (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: 't POETSHUISJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Ieper-Poperinge-Heuvelland zoeken wij een gemotiveerde kracht om kwaliteitsvolle dienstverlening bij vaste gezinnen te garanderen. Je staat in voor het poetsen, boodschappen doen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden enz... Ben je flexibel en mobiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ZEMST – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Henis - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

  • Technisch operator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Vaste Job

    Voor een grafsch bedrijf zijn we op zoek naar een machinesteller/bediender die bij voorkeur ervaring in de sector heeft. Je staat in voor het stellen en bedienen van een machine. Je bent leergierig en staat open om een opleiding te volgen om ook andere machines te besturen. Je bent technisch opgeleid of gelijkwaardig door ervaring waardoor je ook kleine storingen kan oplossen. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, orde en netheid. Je hebt geen schrik voor fysieke arbeid en wilt werken in dagdienst of 2 ploegen. Je bent een teamplayer die zelfstandig kan werken en bent flexibel ingesteld.

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van Creatyves cvoha in sociale netwerken
Look for responds of Creatyves cvoha in social networks

Lees alle opmerkingen voor Creatyves cvoha. Laat een reactie achter voor Creatyves cvoha. Creatyves cvoha bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Creatyves cvoha. Leave a respond for Creatyves cvoha. Creatyves cvoha on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Creatyves cvoha op de google maps. Adres en contacten Creatyves cvoha
Location of Creatyves cvoha on the google maps. Address and contacts of Creatyves cvoha

Andere gerelateerde bedrijven als come Creatyves cvoha Creatyves cvoha: CD ACOUSTICS NV | Gansow-Kestens Reinigingstechniek | Andico BVBA | Derco S.A. | Televic

Other related companies as Creatyves cvoha: CD ACOUSTICS NV | Gansow-Kestens Reinigingstechniek | Andico BVBA | Derco S.A. | Televic

Creatyves cvoha is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Beersel (Alsemberg), België. De volledige naam van het bedrijf is Creatyves cvoha, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01097778320. Het bedrijf Creatyves cvoha bevindt zich op het adres: Keienveldlaan 3,1652. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 599,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Creatyves cvoha zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Creatyves cvoha is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Creatyves cvoha is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Creatyves cvoha, openstaande posities, locatie van Creatyves cvoha op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Creatyves cvoha is a company, that was registered 2011 in Beersel (Alsemberg) region, Belgium. Full name of company is Creatyves cvoha, company assigned to the tax number BE01097778320. The company Creatyves cvoha is located at the address: Keienveldlaan 3,1652. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 599,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Creatyves cvoha were not found.
The main activity of Creatyves cvoha is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Creatyves cvoha is not available. You also can look at reviews of Creatyves cvoha, open positions, location of Creatyves cvoha on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Creatyves cvoha, Beersel (Alsemberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Creatyves cvoha, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Creatyves cvoha, Beersel (Alsemberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Creatyves cvoha, employees, financial statistics.