Gansow-Kestens Reinigingstechniek

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Gansow-Kestens Reinigingstechniek
Private companiesMiscellaneous Retail • Gansow-Kestens Reinigingstechniek

Contactgegevens Gansow-Kestens Reinigingstechniek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gansow-Kestens Reinigingstechniek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gansow-Kestens Reinigingstechniek

Regio (region): Glabbeek (Bunsbeek), België

Adres (address): Walmersumstraat 1A,3380, België

Telefoon (phone): 016 82 39 10 016 82 39 10

Fax (fax): 016 82 39 21 016 82 39 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gansow-Kestens Reinigingstechniek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gansow-Kestens Reinigingstechniek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gansow-Kestens Reinigingstechniek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gansow-Kestens Reinigingstechniek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gansow-Kestens Reinigingstechniek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gansow-Kestens Reinigingstechniek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gansow-Kestens Reinigingstechniek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gansow-Kestens Reinigingstechniek
Products information Gansow-Kestens Reinigingstechniek

BTW identificatienummer (tax): BE06432464599
Ondernemingsnummer: 3457092285
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Gansow-Kestens Reinigingstechniek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gansow-Kestens Reinigingstechniek
(Get full report from official database of BE for Gansow-Kestens Reinigingstechniek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gansow-Kestens Reinigingstechniek
Addition kinds of activities for Gansow-Kestens Reinigingstechniek

514499. Pluimvee- en pluimveeproducten, nec | Poultry and poultry products, nec
738910. Telefoondiensten | Telephone services
23110301. Brandweerlieden: gemaakt van aangekochte materialen | Firemen's uniforms: made from purchased materials
28340300. Drugs die op het cardiovasculaire systeem optreden, behalve diagnostisch | Drugs acting on the cardiovascular system, except diagnostic
35829902. Veerreiniging en sterilisatie machines | Feather cleaning and sterilizing machinery
39140304. Bestek, tin | Flatware, pewter

Werken bij Gansow-Kestens Reinigingstechniek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gansow-Kestens Reinigingstechniek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gansow-Kestens Reinigingstechniek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gansow-Kestens Reinigingstechniek. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar medewerkers in de productie en op de inpakafdeling. Je hebt geen probleem met repetitief en fijn werk aan een hoog tempo. Men verwacht kandidaten met een gelijkaardige ervaring, die geen fysieke klachten hebben (rug, polsen) en willen werken in een 2-ploegensysteem. Je hebt oog voor kwaliteit. Je start in een flexibele dagplanning. De opdracht kan lopen tot ca. begin april.

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

  • Onderhoudstechnieker in wisselende posten (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als onderhoudstechnieker word je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderhoudstaken op zowel mechanisch als elektrisch gebied. - Je staat in voor herstellingen bij defecten/storingen van het machinepark. - Je werkt mee aan het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken. - Je geeft advies mbt mogelijke verbeteringen aan bestaande machines en installaties om storingen te vermijden en het preventief onderhoudsplan verder te verfijnen.

  • Huishoudhulp in Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • SCHOONMAAK(ST)ER DENDERMONDE/BUGGENHOUT DEELTIJDS (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: IRON - E

    Type: Dienstenchequebaan

    U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

  • Jobstudenten River Woods Knokke weekendwerk (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor River Woods Knokke zijn we dringend op zoek naar studenten die op zaterdag en/of zondag kunnen werken. Ook voor de schoolvakanties o.a. herfstvakantie en kerstvakantie hebben wij studenten nodig. Interesse? Stuur een mail naar [email protected]. Ben je nog niet ingeschreven? Maak dan een profiel aan op www.randstad.be

  • Student 17+ (M/V) - weekendwerk tearoom (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Opdienen Afwas

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Overpelt-Hamont achel-lommel (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Arbeiders voor het afkoelproces (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Werfreserve

    Voor een chemiebedrijf in de regio zijn wij op zoek naar arbeiders voor het afkoelproces. Je zal voornamelijk instaan voor het graven van putten. Deze putten worden gevuld met een kokende substantie die wordt afgekoeld in deze putten. Het betreft een fysiek zwaardere functie.

  • Ingenieur Bouwkunde (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Ingenieur voor bouwkundige ( infrastructuur) studies. U zal werken op bouwkundige projecten ( landschap, milieu, wegenis en rioleringen), waar u vooral zal instaan voor de technsiche kant van het project. Indien u een bepaalde specialisatie heeft, houden we daar rekening mee. U werkt dus voor de project manager en u stuurt de tekenaars/ontwerpers aan. U maakt de voorstudies, maakt de berekeningen, laat de plannen opstellen, controleert de plannen, overlegt met de partners (intern en extern), werkt mee aan het lastenboek, volgt mee de planning op, enz... Receptie van het materieel, het controleren van de uitvoering, werfbezoeken, .... behoren tot uw taak.

Zoek naar antwoorden van Gansow-Kestens Reinigingstechniek in sociale netwerken
Look for responds of Gansow-Kestens Reinigingstechniek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gansow-Kestens Reinigingstechniek. Laat een reactie achter voor Gansow-Kestens Reinigingstechniek. Gansow-Kestens Reinigingstechniek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gansow-Kestens Reinigingstechniek. Leave a respond for Gansow-Kestens Reinigingstechniek. Gansow-Kestens Reinigingstechniek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gansow-Kestens Reinigingstechniek op de google maps. Adres en contacten Gansow-Kestens Reinigingstechniek
Location of Gansow-Kestens Reinigingstechniek on the google maps. Address and contacts of Gansow-Kestens Reinigingstechniek

Andere gerelateerde bedrijven als come Gansow-Kestens Reinigingstechniek Gansow-Kestens Reinigingstechniek: ADIACO INFOGRAPHIE ADF | EDW Pyramid | Penders F | Jeurissen couture | Sony Music Entertainment

Other related companies as Gansow-Kestens Reinigingstechniek: ADIACO INFOGRAPHIE ADF | EDW Pyramid | Penders F | Jeurissen couture | Sony Music Entertainment

Gansow-Kestens Reinigingstechniek is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Glabbeek (Bunsbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Gansow-Kestens Reinigingstechniek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06432464599. Het bedrijf Gansow-Kestens Reinigingstechniek bevindt zich op het adres: Walmersumstraat 1A,3380. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 867,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Gansow-Kestens Reinigingstechniek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gansow-Kestens Reinigingstechniek is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gansow-Kestens Reinigingstechniek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gansow-Kestens Reinigingstechniek, openstaande posities, locatie van Gansow-Kestens Reinigingstechniek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gansow-Kestens Reinigingstechniek is a company, that was registered 2007 in Glabbeek (Bunsbeek) region, Belgium. Full name of company is Gansow-Kestens Reinigingstechniek, company assigned to the tax number BE06432464599. The company Gansow-Kestens Reinigingstechniek is located at the address: Walmersumstraat 1A,3380. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 867,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Gansow-Kestens Reinigingstechniek were not found.
The main activity of Gansow-Kestens Reinigingstechniek is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gansow-Kestens Reinigingstechniek is not available. You also can look at reviews of Gansow-Kestens Reinigingstechniek, open positions, location of Gansow-Kestens Reinigingstechniek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gansow-Kestens Reinigingstechniek, Glabbeek (Bunsbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gansow-Kestens Reinigingstechniek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gansow-Kestens Reinigingstechniek, Glabbeek (Bunsbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gansow-Kestens Reinigingstechniek, employees, financial statistics.