Arti-Line BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Arti-Line BVBA
Private companiesMetal Mining • Arti-Line BVBA

Contactgegevens Arti-Line BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arti-Line BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arti-Line BVBA

Regio (region): Kasterlee (Lichtaart), België

Adres (address): Poederleesteenweg 108,2460, België

Telefoon (phone): 014 61 43 41 014 61 43 41

Fax (fax): 014 61 68 27 014 61 68 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arti-Line BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arti-Line BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arti-Line BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arti-Line BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arti-Line BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arti-Line BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arti-Line BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arti-Line BVBA
Products information Arti-Line BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01366668701
Ondernemingsnummer: 4530456542
Hoofdstad (capital): 641,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Arti-Line BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arti-Line BVBA
(Get full report from official database of BE for Arti-Line BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arti-Line BVBA
Addition kinds of activities for Arti-Line BVBA

0259. Pluimvee en eieren, niet inbegrepen | Poultry and eggs, nec
22990501. Bagging, jute | Bagging, jute
24990202. Last sole patronen | Last sole patterns
50849903. Ventilators, industriële | Fans, industrial
80829900. Home gezondheidszorg, nv | Home health care services, nec

Werken bij Arti-Line BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arti-Line BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arti-Line BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arti-Line BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van de belangrijkste werkgevers in de regio's zijn we op zoek naar mensen met drive, motivatie en engagement. Als grondwerker zal je instaan voor de grondwerken aan de spoorwegen. Dit kan gaan over het ingraven van kabels, plaatsen van seinen en het aansluiten van alle elektrische voorzieningen. Je kan werken in een daguren of in de vaste nacht, weekend werk is ook mogelijk. Je krijgt zeker de kans om intern door te groeien.

  • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Chauffeur CE optie vast afzetcontainers (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma aan de kust zijn we op zoek naar een chauffeur CE die wil rijden met afzetcontainers. Het is de bedoeling dat je enkel moet rijden in West-Vlaanderen (regio Bredene, De Haan, Oostende). Het gaat over dagritten : 10u tot 11u per dag. Je start ten vroegste om 6u 's morgens. Nederlandse kennis is belangrijk want de klanten spreken vaak geen Frans of andere talen.

  • Lasser (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevarieerde job die bestaat uit lassen, plooien, knippen en ponsen. Je werkt zelfstandig de constructies af van plan tot eindproduct.

  • Lasser samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lasser samensteller gezocht! Ben jij de Lasser samensteller die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons! Voor onze klant in Bocholt zijn we dringend op zoek naar een Lasser samensteller. Samen met je collega's sta je in voor het lassen en samen stellen van containers en persen. Het betreft hier om grote onderdelen zoals trechters, tunnels, bordessen en afscherming; custom made.

  • Huishoudhulp regio Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • Jobstudent schoonmaak bussen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij studenten die 1 à 2 weekdagen beschikbaar zijn voor het schoonmaken van bussen.

  • Colas Belgium l Stagiair HR l HQ (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Als administratief HR medewerk(st)er ondersteun je het HR team van onze groep bij hun verschillende administratieve taken. Je takenpakket omvat onder andere : Aanmaak en opvolging van personeelsdossiers, opmaak van arbeidscontracten Ondersteuning bij de organisatie van opleidingen, opmaak van planningen en voorstellen van deelnemerslijsten Hulp bij de rekrutering; kandidaten zoeken, bellen en mee interviewen Assistentie bij de opvolging van de evaluatiegesprekken van het personeel, de loopbanen en de organogrammen Assistentie bij de ontwikkeling en verwezenlijking van diverse HR-projecten Actualisatie van onthaalbrochures en andere HR documenten op internet/intranet. Vertalingen Nederlands/Frans

  • Technisch Consultant – Office 365 (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Infront

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Consultant ontwerp en realiseer je de applicatiearchitectuur van Office 365 en SharePoint oplossingen voor onze klanten. Gebaseerd op business cases en functionele ontwerpen kan je een technische analyse maken en een gestructureerd plan voor implementatie uitwerken. De kwaliteit en duurzaamheid van de oplossing is jouw verantwoordelijkheid. In de presalesfase van een project maak je deel uit van het bid-team, waarbij je een solution design oplevert binnen de vereisten van scope en budget, tegen een uitdagend tijdschema. Je kan dit daarna overtuigend presenteren aan de klant, terwijl je zonder verpinken kan antwoorden op ad-hoc vragen. Daarnaast kan je de klant begeleiden naar een langetermijnvisie over SharePoint en Office 365. Bij dit alles plaats je de noden en tevredenheid van de klant steeds centraal. Je weet dat communicatie hier van cruciaal belang is, en houdt hier rekening mee zowel binnen het eigen projectteam als naar de klant toe.

  • Kapper(ster) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DRIES THEYS COACHING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heeft u ook de passie en ambitie om een eigen salon business te starten? Wij werpen een ambitieuze blik op de toekomst. We zouden het fantastisch vinden om onze uitstekende reputatie verder uit te breiden. In dit kader zijn we op zoek naar enthousiaste gedreven partners die een eigen kapsalon willen runnen op een locatie naar keuze. We willen duurzame partnerships sluiten met gedreven kapper(ster)ondernemers die gepassioneerd zijn door hair & beauty, een gemeenschappelijke visie delen en dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Dit is een nieuwe manier van werken binnen de kappersbranche. Eerst zal er een intensieve trainingtraject voorzien worden, waarna men samen kan starten om tot een succesverhaal te komen. Binnen het bedrijf heerst een aangename familiale sfeer. Wij zijn je betrouwbare rechterhand en helpen je op weg om stabiliteit en continuïteit te bereiken in de kapperszaak.

  • Ingenieur HVAC en/of Electriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het ontwerpen van HVAC & Electrische installaties. U ontwerpt, controleert en beheert uw projecten die zich afspelen in HVAC en/of laagspanning, voornamelijk in (grote) kantoorgebouwen en technische lokalen. Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, studiebureau, aannemers, ... Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van Arti-Line BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Arti-Line BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arti-Line BVBA. Laat een reactie achter voor Arti-Line BVBA. Arti-Line BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arti-Line BVBA. Leave a respond for Arti-Line BVBA. Arti-Line BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arti-Line BVBA op de google maps. Adres en contacten Arti-Line BVBA
Location of Arti-Line BVBA on the google maps. Address and contacts of Arti-Line BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Arti-Line BVBA Arti-Line BVBA: Abrec BVBA | Roland DG Benelux NV | Intentia Belux | Eurogan sprl-Editions Ousia | Web4Win

Other related companies as Arti-Line BVBA: Abrec BVBA | Roland DG Benelux NV | Intentia Belux | Eurogan sprl-Editions Ousia | Web4Win

Arti-Line BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Kasterlee (Lichtaart), België. De volledige naam van het bedrijf is Arti-Line BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01366668701. Het bedrijf Arti-Line BVBA bevindt zich op het adres: Poederleesteenweg 108,2460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 641,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 486,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Arti-Line BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arti-Line BVBA is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arti-Line BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arti-Line BVBA, openstaande posities, locatie van Arti-Line BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Arti-Line BVBA is a company, that was registered 1985 in Kasterlee (Lichtaart) region, Belgium. Full name of company is Arti-Line BVBA, company assigned to the tax number BE01366668701. The company Arti-Line BVBA is located at the address: Poederleesteenweg 108,2460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 641,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 486,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Arti-Line BVBA were not found.
The main activity of Arti-Line BVBA is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Arti-Line BVBA is not available. You also can look at reviews of Arti-Line BVBA, open positions, location of Arti-Line BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arti-Line BVBA, Kasterlee (Lichtaart): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arti-Line BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arti-Line BVBA, Kasterlee (Lichtaart): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arti-Line BVBA, employees, financial statistics.