Abrec BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Abrec BVBA
Private companiesMetal Mining • Abrec BVBA

Contactgegevens Abrec BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abrec BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Abrec BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Argentiniëlaan 50,2030, België

Telefoon (phone): 03 218 96 00 03 218 96 00

Fax (fax): 03 230 92 87 03 230 92 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abrec BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abrec BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abrec BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abrec BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abrec BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abrec BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abrec BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abrec BVBA
Products information Abrec BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04602691650
Ondernemingsnummer: 7509399414
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Abrec BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abrec BVBA
(Get full report from official database of BE for Abrec BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Abrec BVBA
Addition kinds of activities for Abrec BVBA

357500. Computer terminals | Computer terminals
01799912. Papaya Grove | Papaya grove
20480107. Hooi, in blokjes | Hay, cubed
22110204. Handschoen stoffen, katoen | Glove fabrics, cotton
22990208. Matten, vilt: behalve geweven | Mats, felt: except woven

Werken bij Abrec BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abrec BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abrec BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abrec BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker/schoonmaakster 2 ploegen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een verpakkingsbedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster voor in de productieruimte. Je staat in voor de schoonmaak in de productieruimte en het sas met toiletruimte. Verder werk je in een twee-ploegensysteem.

 • Bijrijder Wetteren m/v (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als gemotiveerde bijrijder (m/v) assisteer je onze installateurs bij de leveringen en installaties van onze toestellen vanuit ons distributiecentrum te Wetteren. De leveringen gebeuren bij de verschillende winkels, alsook bij particulieren in gans België.

 • Productievoorbereider (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalbedrijf te Oudenaarde zijn wij dringend op zoek naar een productie voorbereider. Taken : - Opstellen van en voorbereiden van productie-orders gebaseerd op diverse parameters zoals beschikbare grondstoffen en verwachte levertermijnen ; - Coördinatie met de verantwoordelijke van de planning, alsook met andere collega's van andere afdelingen zoals sales, expeditie en klachtenbehandeling ; - Controle na de productie van de output tegenover de verwerkte grondstoffen ; - Technische fiches, met name de verwachtingen van de klanten, helpen beheren ; - Diverse administratieve taken gerelateerd aan productie en administratie van de producten Profiel : - Niveau professioneel bachelor ; - Sterk logisch redeneervermogen aanwezig, gezien vele (rekenkundige) optimalisaties ; - Goed kunnen functioneren onder bepaalde tijdsdruk ; - Nederlands zeer goed, Frans/Engels begrijpen, Duits is een pluspunt ; - Kunnen functioneren in een klein en flexibel team ; - Punctueel en gestructureerd kunnen werken ; - Voldoende affiniteit om hoofdzakelijk met software te werken Gezien de specifieke inhoud van deze functie, zal de nieuwe persoon intern opgeleid worden.

 • Huishoudhulp dienstencheques Kinrooi (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

 • Huishoudhulpen regio Halle - M/V (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Daoust

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Jobcenter van Tubeke zoekt voor een of meerdere particulieren in de regio van Halle 2 huishoudhulpen (m/v). U bent verantwoordelijk voor het opruimen en het schoonmaken van de woning; Het wasgoed strijken en de ramen wassen; De afwas doen en de vaat opbergen; De huishoudelijke inkopen en de maaltijden bereiden; Kleine naaiwerken en opbergen van het materiaal en de producten; En u voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren.

 • Student headhunter m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: ADECCO ASSE

  Type: Studentenjob

  Heb jij dit accademiejaar tijd vrij tijdens de week en zoek je nog een leuke , uitdagende bijverdienste? Dan is deze job zeker iets voor jou. We zoeken een vlotte persoonlijkheid met een sterke talenkennis die van uit het kantoor in Groot-Bijgaarden mee zal werken aan de werving en selectie van hogere bediende profielen. Zo zal je outbound telefoongesprekken voeren met potentiele kandidaten. (geen call center) En je encodeert allerhande info in de database. Je stelt gerichte vragen aan de kandidaten, houdt de vacatures em up to date.

 • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

 • iStorm - Projectleiders (Directieniveau) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Projectleider (min 10 jaar ervaring, NL/FR) gezocht voor een lange termijn opdracht voor een KMO, regio Izegem.     Functies   1) Nieuwe strategisch plan uitwerken Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen    2) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   3) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   Freelance contract.

 • Sr projectleider aan Bouwheerzijde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1676203-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever is een project management bureau gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van zowel residentieel, utiliteits- als industrieel vastgoed. Als Sr projectleider aan Bouwheerzijde  behoren volgende taken tot je takenpakket:   Het beheren en beheersen van het totale bouwproces van vastgoedprojecten, dit van bij het ontwerp tot de definitieve oplevering. Het opstellen en bewaken van de planning, budgetten en de afgeleverde kwaliteit. Daarnaast sta je ook in voor de technische en administratieve opvolging van jouw projecten. Je bent de centrale figuur van het bouwteam en de schakel tussen enerzijds de opdrachtgever/bouwheer en anderzijds de architect, het studiebureau, de aannemers en onderaannemers... Je bent de motor van het project door het bouwteam aan te sturen, te leiden, te motiveren en de diverse taken te delegeren. Je bent een echte troubleshooter die het hoofd biedt aan verschillende mogelijke hindernissen/risico's en steeds voor een gepaste oplossing zorgt.

 • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: G4S

  Type: Leercontract

  G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

 • Flexi-job winkelbediende slagerij (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Flexijob

  Voor een supermarkt in de regio van Tielt zoekt Konvert een flexi-job winkelbediende voor de slagerij. U staat in voor het bestellen van de klanten, snijden van charcuterie, inpakken van vlees en bereide gerechten, maken van belegde broodjes,...

 • FLEXIJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

Zoek naar antwoorden van Abrec BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Abrec BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abrec BVBA. Laat een reactie achter voor Abrec BVBA. Abrec BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abrec BVBA. Leave a respond for Abrec BVBA. Abrec BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abrec BVBA op de google maps. Adres en contacten Abrec BVBA
Location of Abrec BVBA on the google maps. Address and contacts of Abrec BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Abrec BVBA Abrec BVBA: Loca-System SPRL | Landsheere & Zn BVBA | ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV | Van Eynde J | Warm-up Racing

Other related companies as Abrec BVBA: Loca-System SPRL | Landsheere & Zn BVBA | ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV | Van Eynde J | Warm-up Racing

Abrec BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Abrec BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04602691650. Het bedrijf Abrec BVBA bevindt zich op het adres: Argentiniëlaan 50,2030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 539,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Abrec BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Abrec BVBA is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abrec BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abrec BVBA, openstaande posities, locatie van Abrec BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Abrec BVBA is a company, that was registered 2001 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Abrec BVBA, company assigned to the tax number BE04602691650. The company Abrec BVBA is located at the address: Argentiniëlaan 50,2030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 539,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Abrec BVBA were not found.
The main activity of Abrec BVBA is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Abrec BVBA is not available. You also can look at reviews of Abrec BVBA, open positions, location of Abrec BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abrec BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abrec BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abrec BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abrec BVBA, employees, financial statistics.