A.B. FIRMA LOMBARD

Contactgegevens A.B. FIRMA LOMBARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B. FIRMA LOMBARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B. FIRMA LOMBARD

Regio (region): Sint-Truiden, België

Adres (address): Hamelstraat 9,3800, België

Telefoon (phone): 011 69 58 19 011 69 58 19

Fax (fax): 011 67 18 47 011 67 18 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B. FIRMA LOMBARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B. FIRMA LOMBARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B. FIRMA LOMBARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B. FIRMA LOMBARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B. FIRMA LOMBARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B. FIRMA LOMBARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B. FIRMA LOMBARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B. FIRMA LOMBARD
Products information A.B. FIRMA LOMBARD

BTW identificatienummer (tax): BE08780242919
Ondernemingsnummer: 2926452636
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 589,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A.B. FIRMA LOMBARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B. FIRMA LOMBARD
(Get full report from official database of BE for A.B. FIRMA LOMBARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B. FIRMA LOMBARD
Addition kinds of activities for A.B. FIRMA LOMBARD

027901. Worm boerderijen | Worm farms
738902. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services
01759904. Nectarine boomgaard | Nectarine orchard
28340104. Hypofyse farmaceutische preparaten | Pituitary gland pharmaceutical preparations
30690404. Reddingsvlotten, rubberen | Life rafts, rubber
94310400. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, niveau van overheid | Administration of public health programs, level of government

Werken bij A.B. FIRMA LOMBARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B. FIRMA LOMBARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B. FIRMA LOMBARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B. FIRMA LOMBARD. Looking for open vacancies in other companies

  • External Sales (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent de referentie voor jouw klanten en hebt aandacht voor wat er op de markt beweegt. Je realiseert vooropgesteld doelstellingen en streeft naar de jaarlijkse groei van jouw klantenportefeuille. Je hebt een goed oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren. Je verzorgt de nodige administratie (offertes opmaken, dossierbeheer,...) Je kan nieuwe klanten en opportuniteiten detecteren.

  • losser DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel firma regio Roeselare zijn we op zoek naar lossers, voor het lossen van zware zakken van de vrachtwagen. U werkt hiervoor buiten (in weer en wind)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Arendonk– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Melle/Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HOSTESS / HOST HORECABEURS (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student die beschikbaar is om te werken op de horecabeurs van 19/11 tot en met 22/11 Horecabeurs gaat door in Expo Gent. Taken : onthaal en bediening op de stand maandag starten om 12u, andere dagen om 13u, te werken tot maximum 19u

  • Bijverdienste nachtverpleegkundige klinische studies data entry (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken nachtverpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Tijdens de nacht ben je verantwoordelijk voor de patiënten die verblijven. Je volgt eventueel de nodige parameters op, maar in tussentijd doe je de data input van de gegevens die overdag verzameld zijn. Dit doe je zeer nauwkeurig en volgens het afgesproken protocol van de studie. Dit is een bijverdienste die afhankelijk is van het aantal studies. We zoeken verpleegkundigen die zich een 4 à 5 nachten per maand beschikbaar willen/kunnen stellen. Je krijgt een doorgedreven opleiding on the job.

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • Kapper/kapster te Topsalon Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HAIR ZOERSEL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het KREATOS kapsalon in Herentals. Je werkt in een top kapsalon voor dames, heren en kinderen. We zijn op zoek naar een toffe collega voor ons team. Je hebt ervaring en kan vlot mee werken in ons KREATOS kapsalon.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Nevele/Deinze/Nazareth) - Zelfstandige basis (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij freelanceverpleegkundige. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Telecomtechnieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DCI IT Resources

    Type: Werfreserve

    Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Het Koetshuys (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Het Koetshuys (Torhout) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van A.B. FIRMA LOMBARD in sociale netwerken
Look for responds of A.B. FIRMA LOMBARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B. FIRMA LOMBARD. Laat een reactie achter voor A.B. FIRMA LOMBARD. A.B. FIRMA LOMBARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B. FIRMA LOMBARD. Leave a respond for A.B. FIRMA LOMBARD. A.B. FIRMA LOMBARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B. FIRMA LOMBARD op de google maps. Adres en contacten A.B. FIRMA LOMBARD
Location of A.B. FIRMA LOMBARD on the google maps. Address and contacts of A.B. FIRMA LOMBARD

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B. FIRMA LOMBARD A.B. FIRMA LOMBARD: DE MEUTTER PAUL W CV | Inverness Medical BNL | ANTWERP FINANCE NV | Kinformatics nv | New Page

Other related companies as A.B. FIRMA LOMBARD: DE MEUTTER PAUL W CV | Inverness Medical BNL | ANTWERP FINANCE NV | Kinformatics nv | New Page

A.B. FIRMA LOMBARD is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Sint-Truiden, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B. FIRMA LOMBARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08780242919. Het bedrijf A.B. FIRMA LOMBARD bevindt zich op het adres: Hamelstraat 9,3800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 589,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.B. FIRMA LOMBARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.B. FIRMA LOMBARD is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B. FIRMA LOMBARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B. FIRMA LOMBARD, openstaande posities, locatie van A.B. FIRMA LOMBARD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.B. FIRMA LOMBARD is a company, that was registered 1994 in Sint-Truiden region, Belgium. Full name of company is A.B. FIRMA LOMBARD, company assigned to the tax number BE08780242919. The company A.B. FIRMA LOMBARD is located at the address: Hamelstraat 9,3800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 589,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.B. FIRMA LOMBARD were not found.
The main activity of A.B. FIRMA LOMBARD is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B. FIRMA LOMBARD is not available. You also can look at reviews of A.B. FIRMA LOMBARD, open positions, location of A.B. FIRMA LOMBARD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B. FIRMA LOMBARD, Sint-Truiden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B. FIRMA LOMBARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B. FIRMA LOMBARD, Sint-Truiden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B. FIRMA LOMBARD, employees, financial statistics.