ANTWERP FINANCE NV

Contactgegevens ANTWERP FINANCE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTWERP FINANCE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTWERP FINANCE NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Frankrijklei 37,2000, België

Telefoon (phone): 03 232 81 13; 03 233 33 62 03 232 81 13; 03 233 33 62

Fax (fax): 03 233 84 30 03 233 84 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTWERP FINANCE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTWERP FINANCE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTWERP FINANCE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTWERP FINANCE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTWERP FINANCE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTWERP FINANCE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTWERP FINANCE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTWERP FINANCE NV
Products information ANTWERP FINANCE NV

BTW identificatienummer (tax): BE04597473144
Ondernemingsnummer: 8037017822
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 650,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ANTWERP FINANCE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTWERP FINANCE NV
(Get full report from official database of BE for ANTWERP FINANCE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTWERP FINANCE NV
Addition kinds of activities for ANTWERP FINANCE NV

2342. BH, gordels en geallieerde kledingstukken | Bras, girdles, and allied garments
7376. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
017100. Bessengewassen | Berry crops
382402. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
671900. Holdings, nv | Holding companies, nec
22999908. Noils, wol en sybokhaar | Noils, wool and mohair
24219903. Snij voorraad, naaldhout | Cut stock, softwood
30869901. Tapijt- en tapijtkussens, schuimplastic | Carpet and rug cushions, foamed plastics
33669908. Machines gietstukken, koper of koper-base legering | Machinery castings, copper or copper-base alloy

Werken bij ANTWERP FINANCE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTWERP FINANCE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTWERP FINANCE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTWERP FINANCE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • nachtchauffeur ce (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot het pakket: groenten en fruit leveren aan winkels. gemiddeld 11 klanten beleveren goederen leveren in de nachtsassen + leeggoed terug meenemen (tellen/noteren = heel belangrijk dat dit correct gebeurt want dit is onrechtstreeks geld) de goederen zitten in blauwe bakjes en in rolkarren je laadt voor vertrek zelf je vrachtwagen in adhv scanner je komt nooit leeg terug uw leeggoed moet je ook zelf lossen

  • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je vult de winkel aan en spiegelt volgens het FIFO-principe je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder die vragen hebben je doet een kwaliteitscontrole

  • assemblage medewerker m/v (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag als technieker mechanische en/of elektrische assemblage M/V regio Zellik? Bekijk dan zeker onderstaande vacature en kom te weten welke taken je zullen toegewezen worden, over welke capaciteiten je dient te beschikken en wat het aanbod is. Jobomschrijving: Mechanische assemblage van machine onderdelen of assemblage van elektrische componenten volgens technische tekeningen en schema's Reparatie van specifieke apparatuur Je maakt een complete set-up van nieuwe appartuur of gebruikte uitrustingen die voldoen aan de verwachtingen van de klant. Begrijpen van de verschillende machine functies en de verschillende ontwerpen. Je maakt gebruik van Engelse meeteenheden of metrische meetsystemen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanaken, 16 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Lanaken. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudenten verzorging (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: WOONZORGCAMPUS OLEYCK

    Type: Studentenjob

    Het OCMW Landen is voor zijn woonzorgcentrum Oleyck op zoek naar jobstudenten verzorging voor weekends en/of vakantieperiodes.

  • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Studentenjob

    Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: - Voer je verpleegtechnische handelingen uit (bloednames, wondzorg...) - Werk je in het team nauw samen - Je streeft een kwalitatieve verzorging na  ... Bedrijfsprofiel: Samen met een goed gestructureerde en zeer gemotiveerde personeelsploeg willen wij de bewoners die ons hun vertrouwen gegeven hebben een "optimale levenskwaliteit" bezorgen, waardoor zij hier vooral gelukkig zijn in hun laatste levensjaren en genieten van een degelijke en gepersonaliseerde verzorging.Wij geven hen in een huiselijke sfeer met veel sociaal contact en aangepaste activiteiten datgene waar zij steeds naar uitgekeken hebben: echte rust, een afwisselende leuke bezigheid, lekker eten en een fijne verzorging, een fleurige kamer met een goed bed, zodat zij hopelijk lang mogen genieten van de prachtige tuin en van de bosrijke, gezonde omgeving.Hierin moet ook de familie betrokken worden en haar gading vinden.Huize Lieve Moenssens wil een positieve bijdrage leveren aan een optimale serviceverlening in het seniorenbeleid, zowel van Dilsen-Stokkem als van de hele omgeving.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Longarts (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een ENDOCRINOLOOG m/v De dienst endocrinologie is op zoek naar een endocrinoloog voor het verder uitbouwen van de dienst De dienst endocrinologie bestaat momenteel uit een team van 2 endocrinologen. Wij bieden : - Een samenwerking met een team endocrinologen in samenwerking met Jessa Hasselt

  • Sales Account Printing (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: XDNET

    Type: Werfreserve

    XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

  • Flexijob zaalbediening (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DE ZONNEVALLEI

    Type: Flexijob

    Op zoek naar een bijverdienste? Voor onze feestzaal in de Berlare zijn we op zoek naar zaalmedewerker/zaalmedewerkster voor in de week of in het weekend. Je staat in voor onderstaande taken: Verantwoordelijkheid bar serveren van gerechten ...

Zoek naar antwoorden van ANTWERP FINANCE NV in sociale netwerken
Look for responds of ANTWERP FINANCE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTWERP FINANCE NV. Laat een reactie achter voor ANTWERP FINANCE NV. ANTWERP FINANCE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTWERP FINANCE NV. Leave a respond for ANTWERP FINANCE NV. ANTWERP FINANCE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTWERP FINANCE NV op de google maps. Adres en contacten ANTWERP FINANCE NV
Location of ANTWERP FINANCE NV on the google maps. Address and contacts of ANTWERP FINANCE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTWERP FINANCE NV ANTWERP FINANCE NV: NEUSON-LOCAMACHINE | Vanheule L | Alplast BVBA | Anc Etabl D'Hoore | UE-Bureau du Sport Allemand

Other related companies as ANTWERP FINANCE NV: NEUSON-LOCAMACHINE | Vanheule L | Alplast BVBA | Anc Etabl D'Hoore | UE-Bureau du Sport Allemand

ANTWERP FINANCE NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTWERP FINANCE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04597473144. Het bedrijf ANTWERP FINANCE NV bevindt zich op het adres: Frankrijklei 37,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 650,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ANTWERP FINANCE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTWERP FINANCE NV is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTWERP FINANCE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTWERP FINANCE NV, openstaande posities, locatie van ANTWERP FINANCE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANTWERP FINANCE NV is a company, that was registered 2009 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is ANTWERP FINANCE NV, company assigned to the tax number BE04597473144. The company ANTWERP FINANCE NV is located at the address: Frankrijklei 37,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 650,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ANTWERP FINANCE NV were not found.
The main activity of ANTWERP FINANCE NV is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTWERP FINANCE NV is not available. You also can look at reviews of ANTWERP FINANCE NV, open positions, location of ANTWERP FINANCE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTWERP FINANCE NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTWERP FINANCE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTWERP FINANCE NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTWERP FINANCE NV, employees, financial statistics.