Boulemberg SA

Contactgegevens Boulemberg SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boulemberg SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boulemberg SA

Regio (region): Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België

Adres (address): Chaussée de Tubize 481,1420, België

Telefoon (phone): 02 384 30 64 02 384 30 64

Fax (fax): 02 384 45 40 02 384 45 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boulemberg SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boulemberg SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boulemberg SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boulemberg SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boulemberg SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boulemberg SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boulemberg SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boulemberg SA
Products information Boulemberg SA

BTW identificatienummer (tax): BE08279815673
Ondernemingsnummer: 5680175781
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 821,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Boulemberg SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boulemberg SA
(Get full report from official database of BE for Boulemberg SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boulemberg SA
Addition kinds of activities for Boulemberg SA

154199. Industriële gebouwen en magazijnen, nec | Industrial buildings and warehouses, nec
20150908. Verscheidenheid van vleeswaren (vers eetbare organen), pluimvee | Variety meats (fresh edible organs), poultry
28229907. Isopreen rubber, synthetisch | Isoprene rubber, synthetic
30690700. Spons rubber en spons rubber producten | Sponge rubber and sponge rubber products
35410105. Boorpersen | Drill presses
80110507. Geriatrische specialist, arts / chirurg | Geriatric specialist, physician/surgeon

Werken bij Boulemberg SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boulemberg SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boulemberg SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boulemberg SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistant (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Roeselare zoeken we een Management Assistant. In deze functie bent u: administratieve rechterhand van de zaakvoerder algemene administratie inboeken uitgaande en inkomende facturen controle facturen leveranciers BTW admnistratie opvolging betalingen klanten en leveranciers assistentie bij loon- en wedde administratie voorbereidende deeltaken voor opmaak kwartaal en jaarafsluitingen

  • Commerciële toonbankverkoper M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel van sanitair, badkamers en keukens zijn wij op zoek naar een commerciële toonbankverkoper. M/V Je staat in voor het onthaal van de klanten en de verkoop, Je peilt naar de wensen van de klant en stelt samen hun wensen samen, Je heeft hen technisch advies waar nodig, Je zorgt voor een correct administratie en commerciële opvolging/afhandeling, Daarnaast verzorg je dienst na verkoop.

  • Helpdesk medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent Select Services Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie garandeer je de beschikbaarheid de continuïteit en de beveiliging van onze technische infrastructuur samen met een bestaande collega op onze hoofdzetel te Poperinge. Je ziet een uitdaging in structuur brengen in de IT organisatie en het IT beleid. Je werkt hiervoor samen met je IT collega in een beurtrolsysteem. Concreet doe je dit via volgende taken/verantwoordelijkheden: je ben het eerste aanspreekpunt voor technische aanvragen van gebruikers via een beurtrolsysteem met je IT collega dit voor zowel de software als voor de hardware vragen door een combinatie van logisch en technisch inzicht ben je in staat de juiste prioriteit te geven aan de binnenkomende technische aanvragen om deze op te lossen het instellen en onderhouden van de back-up het proactief signaleren van potentiële problemen en in overleg concrete oplossingen uitwerken het participeren in (deel)projecten voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT-infrastructuur het opstellen en onderhouden van beheerprocedures standaarden en systeemdocumentatie

  • Schrijnwerker met kennis CNC (ZELEM)

    Regio: ZELEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: een CNC bediener voor binnendeuren en meubels in de regio Zelem. Kan je overweg met houtbewerkingsmachines en kan je plan lezen? Je bent in staat om de machine te programmeren en uitvoeren van zaag- en maatwerkopdrachten met de CNC gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine. TYPE CNC: weeke venture 440M

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Antwerpen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • Junior JavaScript Developer (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Dit bedrijf investeert in de ontwikkeling van software en mobiele apps om zijn operaties te ondersteunen en te verbeteren. Als deel van een klein team ontwikkel en ondersteun je applicaties.  Hun systemen bestaan voornamelijk uit Mean (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) applicaties en worden ontwikkeld volgens de principes van Scrum en Agile.  Als developer ben je verantwoordelijk voor: De ontwikkeling van systeem componenten, zowel front-end als back-end; De ondersteuning van de implementatie van deze componenten in de dagelijkse operaties. Waar nodig, zorg je voor veranderingen en oplossingen zodat de eindgebruikers een product in handen krijgen van hoge kwaliteit; Ondersteuning van eindgebruiker voor het oplossen van problemen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch en internationaal bedrijf dat business-to-business diensten aanbiedt.

  • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • klinisch psycholoog optie kinderen en jongeren of orthopedagoog (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Groepspraktijk Eclips

    Type: Zelfstandige activiteit

    Coaching, begeleiding en psychotherapie bij kinderen vanaf 6 jaar, jongeren en hun ouders. Indien je interesse hebt, zijn er ook mogelijkheden op het vlak van psychodiagnostiek.

  • osteopaat (m/v/x) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een sympathieke, gediplomeerde, zelfstandige osteopaat (m/v/x) om ons team te versterken Momenteel bestaat ons team uit 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatisch kinesitherapeute. De praktijk is gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg en heeft zich 5 jaar geleden gevestigd in een nieuwe accomodatie. In ons werk worden we administratief ondersteund door een medewerker, op die manier kan elke therapeut zich ten volle toeleggen op de behandeling van de patiënt.

  • Zelfstandig bankagent Regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • Chauffeurs (statuut) vrijwilliger (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: WZC ST VINCENTIUS CAMPUS BURST

    Type: Werfreserve

    Tijdens de vakantieperiodes hebben we occasioneel een chauffeur nodig voor het vervoer voor ons dag verzorgingscentrum Ochtend of avond vervoer - Rijbewijs B

Zoek naar antwoorden van Boulemberg SA in sociale netwerken
Look for responds of Boulemberg SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boulemberg SA. Laat een reactie achter voor Boulemberg SA. Boulemberg SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boulemberg SA. Leave a respond for Boulemberg SA. Boulemberg SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boulemberg SA op de google maps. Adres en contacten Boulemberg SA
Location of Boulemberg SA on the google maps. Address and contacts of Boulemberg SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Boulemberg SA Boulemberg SA: HCS Houtmeyers | L'Univers du Bureau SPRL | All-Insurance NV | Assurances Médicales-CTL SA | S.A.T.I.C. N.V.

Other related companies as Boulemberg SA: HCS Houtmeyers | L'Univers du Bureau SPRL | All-Insurance NV | Assurances Médicales-CTL SA | S.A.T.I.C. N.V.

Boulemberg SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België. De volledige naam van het bedrijf is Boulemberg SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08279815673. Het bedrijf Boulemberg SA bevindt zich op het adres: Chaussée de Tubize 481,1420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 821,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Boulemberg SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boulemberg SA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boulemberg SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boulemberg SA, openstaande posities, locatie van Boulemberg SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Boulemberg SA is a company, that was registered 1985 in Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud) region, Belgium. Full name of company is Boulemberg SA, company assigned to the tax number BE08279815673. The company Boulemberg SA is located at the address: Chaussée de Tubize 481,1420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 821,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Boulemberg SA were not found.
The main activity of Boulemberg SA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Boulemberg SA is not available. You also can look at reviews of Boulemberg SA, open positions, location of Boulemberg SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boulemberg SA, Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boulemberg SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boulemberg SA, Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boulemberg SA, employees, financial statistics.