L'Univers du Bureau SPRL

Contactgegevens L'Univers du Bureau SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'Univers du Bureau SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'Univers du Bureau SPRL

Regio (region): Arlon, België

Adres (address): Avenue du Dixième-de-Ligne 4,6700, België

Telefoon (phone): 063 22 48 88 063 22 48 88

Fax (fax): 063 21 86 16 063 21 86 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'Univers du Bureau SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'Univers du Bureau SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'Univers du Bureau SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'Univers du Bureau SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'Univers du Bureau SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'Univers du Bureau SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'Univers du Bureau SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'Univers du Bureau SPRL
Products information L'Univers du Bureau SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09268585205
Ondernemingsnummer: 9920898437
Hoofdstad (capital): 356,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 615,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in L'Univers du Bureau SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'Univers du Bureau SPRL
(Get full report from official database of BE for L'Univers du Bureau SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'Univers du Bureau SPRL
Addition kinds of activities for L'Univers du Bureau SPRL

208501. Distiller's gedroogde korrels en oplosmiddelen, en alcohol | Distiller's dried grains and solubles, and alcohol
357999. Kantoormachines, nec, nec | Office machines, nec, nec
496100. Stoom- en airco voorziening | Steam and air-conditioning supply
872102. Boekhoudkundige diensten, uitgezonderd audit | Accounting services, except auditing
951104. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, niveau van overheid | Air, water, and solid waste management, level of government
01610202. Lima boerderij, groen | Lima bean farm, green
26210911. Dakbedekkingsvoorraad | Roofing felt stock
54419901. Snoep | Candy

Werken bij L'Univers du Bureau SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'Univers du Bureau SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'Univers du Bureau SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'Univers du Bureau SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de montagetafel: je staat in voor aflassen volgens plan en het monteren van onderdelen. Het in kaliber samenstellen en aflassen van onderdelen.

  • Planner M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Asse zijn we momenteel op zoek naar een planner M/V. Je voornaamste taken zijn: - Dispatching van technische interventies; - Orderverwerking en facturatie; - Telefonisch onthaal; - Planning opmaken.

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • isolateur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal samen met je collega's isolatiemortel gaan plaatsten op verschillende werven

  • SCHILDER DECORATEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor allerhande schilder- en decoratiewerken bij particulieren. De werken omvatten binnen- en buitenschilderwerken, wand- en vloerbekleding en opknappen van meubels. Je werkt hiervoor steeds met een collega.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: - Oplossen van storingen aan machines door een doeltreffende interventie. - Uitvoeren van de preventieve onderhoudswerkzaamheden aan de machines. - Opsporen van abnormaliteiten die schade aan de machines kunnen veroorzaken onmiddellijk melden aan de Maintenance Engineer. - Stockbeheer van onderhoudsartikelen beheren. - Herstellen van gedemonteerde stukken en onderdelen en onmiddellijk klaarmaken voor transport. - Actief meehelpen om het machine park continu te verbeteren.

  • Huishoudhulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AMBY MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij gezinnen in regio Maasmechelen. Mogelijke taken kunnen zijn: poetsen; stijken; koken; uitzonderlijk ook boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Zwevegem-Deerlijk-Waregem (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

    Type: Studentenjob

    Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER OPTIEKZAAK (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: OPTIEK KATRIEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze optiekzaak zijn we op zoek naar een nieuwe medewerk(st)er. Zowel opticiens/ optometristen als mensen zonder relevante kennis, maar die wel gemotiveerd zijn mogen solliciteren. Jouw takenpakket is gevarieerd: klanten zelfstandig en professioneel adviseren over monturen, glazen en contactlenzen oogmetingen uitvoeren atelierwerk: slijpen van glazen, herstellingen, aanpassen van monturen administratie: invullen en bijhouden van klantenfiches aanpassen van contactlenzen Indien onvoldoende kennis kan deze job aangeleerd worden (via een opleiding op de werkvloer (IBO) in samenwerking met VDAB).

  • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

Zoek naar antwoorden van L'Univers du Bureau SPRL in sociale netwerken
Look for responds of L'Univers du Bureau SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'Univers du Bureau SPRL. Laat een reactie achter voor L'Univers du Bureau SPRL. L'Univers du Bureau SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'Univers du Bureau SPRL. Leave a respond for L'Univers du Bureau SPRL. L'Univers du Bureau SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'Univers du Bureau SPRL op de google maps. Adres en contacten L'Univers du Bureau SPRL
Location of L'Univers du Bureau SPRL on the google maps. Address and contacts of L'Univers du Bureau SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come L'Univers du Bureau SPRL L'Univers du Bureau SPRL: A.A. Van Remoortel | Antwerpse Sleutel Expres | Vastiau-Godeau NV | Jesustrans | Firma Vandersickel N.V.

Other related companies as L'Univers du Bureau SPRL: A.A. Van Remoortel | Antwerpse Sleutel Expres | Vastiau-Godeau NV | Jesustrans | Firma Vandersickel N.V.

L'Univers du Bureau SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Arlon, België. De volledige naam van het bedrijf is L'Univers du Bureau SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09268585205. Het bedrijf L'Univers du Bureau SPRL bevindt zich op het adres: Avenue du Dixième-de-Ligne 4,6700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 356,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 615,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in L'Univers du Bureau SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L'Univers du Bureau SPRL is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'Univers du Bureau SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'Univers du Bureau SPRL, openstaande posities, locatie van L'Univers du Bureau SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

L'Univers du Bureau SPRL is a company, that was registered 1988 in Arlon region, Belgium. Full name of company is L'Univers du Bureau SPRL, company assigned to the tax number BE09268585205. The company L'Univers du Bureau SPRL is located at the address: Avenue du Dixième-de-Ligne 4,6700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 356,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 615,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in L'Univers du Bureau SPRL were not found.
The main activity of L'Univers du Bureau SPRL is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of L'Univers du Bureau SPRL is not available. You also can look at reviews of L'Univers du Bureau SPRL, open positions, location of L'Univers du Bureau SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'Univers du Bureau SPRL, Arlon: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'Univers du Bureau SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'Univers du Bureau SPRL, Arlon: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'Univers du Bureau SPRL, employees, financial statistics.