AA COMMUNICATION

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • AA COMMUNICATION
Private companiesBusiness Services • AA COMMUNICATION

Contactgegevens AA COMMUNICATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AA COMMUNICATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

AA COMMUNICATION

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Reigersvlietstraat 23,1040, België

Telefoon (phone): 02 340 70 00 02 340 70 00

Fax (fax): 02 347 36 13 02 347 36 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AA COMMUNICATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AA COMMUNICATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AA COMMUNICATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AA COMMUNICATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AA COMMUNICATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AA COMMUNICATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AA COMMUNICATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AA COMMUNICATION
Products information AA COMMUNICATION

BTW identificatienummer (tax): BE03958068847
Ondernemingsnummer: 5894683837
Hoofdstad (capital): 418,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AA COMMUNICATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AA COMMUNICATION
(Get full report from official database of BE for AA COMMUNICATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor AA COMMUNICATION
Addition kinds of activities for AA COMMUNICATION

233901. Women's and Misses accessoires | Women's and misses' accessories
556199. Handelaar in recreatievoertuigen, nec | Recreational vehicle dealers, nec
20480205. Paardvlees, bevroren: bereid als diervoeder | Horse meat, frozen: prepared as animal feed
29110303. Oliën, brandstof | Oils, fuel
32290100. Glasmeubelen en accessoires | Glass furnishings and accessories
72999911. Huisdier, thuis | Pet sitting, in-home
92249902. Brandweer, vrijwilliger | Fire department, volunteer

Werken bij AA COMMUNICATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AA COMMUNICATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AA COMMUNICATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AA COMMUNICATION. Looking for open vacancies in other companies

  • arbeider, technieker (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: JANSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    1 ervaren technieker voor het reinigen en afstellen van CV-ketels met attest + het opstarten en uitvoeren van herstellingen aan huishoudelijke cv-installaties en sanitaire installaties. De te onderhouden installaties zijn enkel installaties die door ons eigen bedrijf werden geïnstalleerd bij een vast clïenteel. Onze huidige technieker kan de kanidaat nog een tijdje begeleiden want hij gaat binnen enkele maanden met brugpensioen.

  • Magazijnmedewerker met heftruckattest (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiecentrum regio Brugge zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers (M/V). - Lossen en sorteren van paletten - Opkuis/op orde houden van algemeen magazijn

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ontvangst goederen, ingangscontrole en ingave goederen in de database. Inpak en productie voorzien van verpakkingsmateriaal. Afvoer van de geproduceerde goederen en ingave in de database. Orders klaarzetten voor verzending en orderpicking. Transporteurs helpen bij leveren en afhalen goederen.

  • huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Staden, Westrozebeke, Oostnieuwkerke (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar nieuwe collega's die graag willen poetsen, wassen, strijken, boodschappen doen bij particuliere mensen thuis. We zoeken mensen die verantwoordlijkheid kunnen dragen, die zelfstandig kunnen werken en die graag mensen bijstaan in hun huishouden. Dit is zowel bij jonge gezinnen als bij bejaarden. Uurrooster is in samenspraak te bepalen, dit tussen 16 en 38 uren per week, naargelang u zelf kan combineren met uw eigen gezinsleven. Ook combinatie met een andere deeltijdse job is mogelijk!

  • Huishoudhulp in Pulle-Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Student orderpicker Danone (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team zeer gemotiveerde studenten die mee zullen instaan voor het klaarmaken van de bestellingen in het distributiecentrum. Eens je opgeleid bent, zal je flexibel ingepland worden tijdens de week en/of het weekend (op zaterdag). Je bent bereid om een engagement aan te gaan om minimum 1 of meerdere dagen per week te werken. De werkuren zijn meestal van 6u-15u30, 8u50-18u of 14u-22u. Het takenpakket bestaat uit bestellingen klaarmaken met een electrisch transpallet, inwikkelen van de afgewerkte order, en deze wegplaatsen.

  • Jobstudenten - 2 of meer dagen in de week - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in. Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u of 5 tot 13u Late ploeg: 14u tot 22u of 13 tot 21u of 16 tot 24u dagshift: 8 tot 16u30 of 10 tot 18u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. Jouw taak? Verschillende taken in het magazijn zoals orderpicking, packing, replenishment, laden en lossen van containers, stocktelling, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

  • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

  • Uitbater Bed & Breakfast (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HUIS VAN DIJCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuwe kleine B&B / vakantiehuis in de westhoek met 5/7 kamers zijn we op zoek naar een uitbater/beheerder. goedlachs, hands on, gastvrij, gevoel voor lekker eten, poetsgraag, interesse in regio toerisme, zin om gasten een warm onthaal te bieden Je staat in voor het geheel van deze uitbating: ontvangen van de gasten, poetsen van de kamers, was en strijk, reservaties, onderhoud kamers en beheer van het gebouw, serveren van ontbijt.

Zoek naar antwoorden van AA COMMUNICATION in sociale netwerken
Look for responds of AA COMMUNICATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor AA COMMUNICATION. Laat een reactie achter voor AA COMMUNICATION. AA COMMUNICATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AA COMMUNICATION. Leave a respond for AA COMMUNICATION. AA COMMUNICATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AA COMMUNICATION op de google maps. Adres en contacten AA COMMUNICATION
Location of AA COMMUNICATION on the google maps. Address and contacts of AA COMMUNICATION

Andere gerelateerde bedrijven als come AA COMMUNICATION AA COMMUNICATION: Mebelco | Hons Guy | T. PALM SA | Sint Leonardus Instituut-Middenschool | Textiles A. Maes N.V.

Other related companies as AA COMMUNICATION: Mebelco | Hons Guy | T. PALM SA | Sint Leonardus Instituut-Middenschool | Textiles A. Maes N.V.

AA COMMUNICATION is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is AA COMMUNICATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03958068847. Het bedrijf AA COMMUNICATION bevindt zich op het adres: Reigersvlietstraat 23,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 418,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 634,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AA COMMUNICATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AA COMMUNICATION is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AA COMMUNICATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AA COMMUNICATION, openstaande posities, locatie van AA COMMUNICATION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AA COMMUNICATION is a company, that was registered 1987 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is AA COMMUNICATION, company assigned to the tax number BE03958068847. The company AA COMMUNICATION is located at the address: Reigersvlietstraat 23,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 418,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 634,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AA COMMUNICATION were not found.
The main activity of AA COMMUNICATION is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AA COMMUNICATION is not available. You also can look at reviews of AA COMMUNICATION, open positions, location of AA COMMUNICATION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AA COMMUNICATION, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AA COMMUNICATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AA COMMUNICATION, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AA COMMUNICATION, employees, financial statistics.