SERVAIS & CHAUVAUX SPRL

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • SERVAIS & CHAUVAUX SPRL
Private companiesGeneral Merchandise Stores • SERVAIS & CHAUVAUX SPRL

Contactgegevens SERVAIS & CHAUVAUX SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERVAIS & CHAUVAUX SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERVAIS & CHAUVAUX SPRL

Regio (region): Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies), België

Adres (address): Rue de Mont Saint-Guibert 18,1340, België

Telefoon (phone): 010 48 35 40 010 48 35 40

Fax (fax): 010 48 35 45 010 48 35 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERVAIS & CHAUVAUX SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERVAIS & CHAUVAUX SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERVAIS & CHAUVAUX SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERVAIS & CHAUVAUX SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERVAIS & CHAUVAUX SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERVAIS & CHAUVAUX SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERVAIS & CHAUVAUX SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERVAIS & CHAUVAUX SPRL
Products information SERVAIS & CHAUVAUX SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03730377197
Ondernemingsnummer: 9968139648
Hoofdstad (capital): 547,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 671,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in SERVAIS & CHAUVAUX SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERVAIS & CHAUVAUX SPRL
(Get full report from official database of BE for SERVAIS & CHAUVAUX SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERVAIS & CHAUVAUX SPRL
Addition kinds of activities for SERVAIS & CHAUVAUX SPRL

382500. Instrumenten om elektriciteit te meten | Instruments to measure electricity
25110301. Wieg: hout | Cradles: wood
37140206. Koppelingen, motorvoertuig | Clutches, motor vehicle
39490904. Squash apparatuur en benodigdheden | Squash equipment and supplies
58120113. Spaans restaurant | Spanish restaurant
62219904. Futures makelaars en dealers, commodity | Futures brokers and dealers, commodity
72310101. schoonheidsspecialist | Cosmetologist
73630102. Manpower zwembaden | Manpower pools
80490500. Verpleegkundigen en andere medische assistenten | Nurses and other medical assistants
87410103. Kantoor management | Office management

Werken bij SERVAIS & CHAUVAUX SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERVAIS & CHAUVAUX SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERVAIS & CHAUVAUX SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERVAIS & CHAUVAUX SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie arbeider bij Colruyt Group (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie arbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen potjes op de machine zetten het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…) maken van salades (krabsla, vleessla,…) verpakken etiketteren … Dat zijn de verschillende taken van een productie arbeider.

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Metser (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren Metser (m/v) Ben je een buitenmens? Heb je de nodige ervaring als metser? kan je een bouwkundig plan lezen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!! Taken: - Je voert het metselwerk uit bij de constructie van het bouwproces, de grond- of funderingswerken de constructie in betonblokken, gevelsteen, baksteen, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. - Chappen - Eenvoudige kolommen en balken bekisten en betonneren.

  • Junior medewerker HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

  • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in centrum Brugge 16u of 20u/week in 2 gezinnen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken, ev.koken maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Wuustwezel en omliggende gemeenten (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 28 u Moorslede (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT BEDIENING TAVERNE SPEELTUIN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DE KLOEK

    Type: Studentenjob

    De kloek is een binnen- en buitenspeeltuin met inbegrip van een taverne. Onze nieuwe collega zal meedraaien in de bediening van onze taverne. Je staat mee in voor het opdienen van gerechten, afruimen en opkuisen van tafels, klanten ontvangen voor de binnenspeeltuin, ... In de zomer bediening op het terras, scheppen van ijs,...

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Onderhoudstechnieker : voer je het onderhoud uit aan machines en installaties los je elekrische, mechanische en PLC- storingen op   leid je de operatoren op qua TPM werk je actief mee aan investeringsprojecten documenteer en rapporteer je de uitgevoerde werken Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Tessenderlo met een 30-tal vaste werknemers

  • Calculator Divisie Tunnelling (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: SMET-TUNNELLING

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een professioneel boor- en rioolrenovatiebedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België, Nederland en Duitsland met een occasionele uitbreiding naar gans Europa. Vanuit onze vestiging te Dessel zorg jij voor de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers en het samenstellen van offertedossiers. Hiervoor doorgrond je de aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectingenieurs, ontwerpers, aankopers, tekenaars, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

Zoek naar antwoorden van SERVAIS & CHAUVAUX SPRL in sociale netwerken
Look for responds of SERVAIS & CHAUVAUX SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERVAIS & CHAUVAUX SPRL. Laat een reactie achter voor SERVAIS & CHAUVAUX SPRL. SERVAIS & CHAUVAUX SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERVAIS & CHAUVAUX SPRL. Leave a respond for SERVAIS & CHAUVAUX SPRL. SERVAIS & CHAUVAUX SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERVAIS & CHAUVAUX SPRL op de google maps. Adres en contacten SERVAIS & CHAUVAUX SPRL
Location of SERVAIS & CHAUVAUX SPRL on the google maps. Address and contacts of SERVAIS & CHAUVAUX SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come SERVAIS & CHAUVAUX SPRL SERVAIS & CHAUVAUX SPRL: R.N. Construct | Schrauwen | F & J AUTOMATION SPRL | Remy Internationale S.A. | Van Der Lee Belgium N.V.

Other related companies as SERVAIS & CHAUVAUX SPRL: R.N. Construct | Schrauwen | F & J AUTOMATION SPRL | Remy Internationale S.A. | Van Der Lee Belgium N.V.

SERVAIS & CHAUVAUX SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies), België. De volledige naam van het bedrijf is SERVAIS & CHAUVAUX SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03730377197. Het bedrijf SERVAIS & CHAUVAUX SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Mont Saint-Guibert 18,1340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 547,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 671,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in SERVAIS & CHAUVAUX SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERVAIS & CHAUVAUX SPRL is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERVAIS & CHAUVAUX SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERVAIS & CHAUVAUX SPRL, openstaande posities, locatie van SERVAIS & CHAUVAUX SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SERVAIS & CHAUVAUX SPRL is a company, that was registered 2014 in Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies) region, Belgium. Full name of company is SERVAIS & CHAUVAUX SPRL, company assigned to the tax number BE03730377197. The company SERVAIS & CHAUVAUX SPRL is located at the address: Rue de Mont Saint-Guibert 18,1340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 547,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 671,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in SERVAIS & CHAUVAUX SPRL were not found.
The main activity of SERVAIS & CHAUVAUX SPRL is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SERVAIS & CHAUVAUX SPRL is not available. You also can look at reviews of SERVAIS & CHAUVAUX SPRL, open positions, location of SERVAIS & CHAUVAUX SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERVAIS & CHAUVAUX SPRL, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERVAIS & CHAUVAUX SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERVAIS & CHAUVAUX SPRL, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERVAIS & CHAUVAUX SPRL, employees, financial statistics.