Remy Internationale S.A.

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Remy Internationale S.A.
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Remy Internationale S.A.

Contactgegevens Remy Internationale S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Remy Internationale S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Remy Internationale S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue des Marlaires 40b34, B-6041 Gosselies, België

Telefoon (phone): (071) 256525 (071) 256525

Fax (fax): (071) 256530 (071) 256530

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Remy Internationale S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Remy Internationale S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Remy Internationale S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Remy Internationale S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Remy Internationale S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Remy Internationale S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Remy Internationale S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Remy Internationale S.A.
Products information Remy Internationale S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08944763183
Ondernemingsnummer: 8082061767
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 294,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Remy Internationale S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Remy Internationale S.A.
(Get full report from official database of BE for Remy Internationale S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Remy Internationale S.A.
Addition kinds of activities for Remy Internationale S.A.

20150400. Kleinspelletjes slachten en verwerken | Small game slaughtering and processing
22960101. Snoer voor het versterken van rubberen banden | Cord for reinforcing rubber tires
34969903. Kooien, draad | Cages, wire
34990202. Strijkplaten, metaal | Ironing boards, metal
56619903. Laarzen van mannen | Men's boots
73790202. Gegevensconsultant | Data processing consultant
94319909. Prenatale (moederschap) gezondheidsprogramma administratie, govt. | Prenatal (maternity) health program administration, govt.

Werken bij Remy Internationale S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Remy Internationale S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Remy Internationale S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Remy Internationale S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER - MONTEUR (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als lasser - monteur instaan voor het HA lassen van onderlossers en de herstellingen ervan. Je werkt in atelier in daguren.

  • Varkensklasseerder (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het team van de klasseerders (3 personen) sta je in voor: * Het klasseren van de varkens (toewijzen klassement en klant). * Het verwerken van de administratie rond het klasseren en de slachtgegevens. * Je kunt tevens ingeschakeld worden bij het klaarmaken van de bestellingen en de administratie van de logistieke organisatie.

  • CHAUFFEUR CE (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur krijg je heel wat taken toegewezen: Je vertrekt vanuit Bornem. Je transporteert stukgoed op paletten. Laden en lossen doe je met een transpalet. Je werkt tussen 10 en 12u per dag. Je rijdt in de BE NE LUX. Je rijdt met volle vrachten en maakt MAX 7 stops per dag

  • Technieker - Automatisatie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, gelegen te Westerlo, zijn wij op zoek naar een technieker automatisatie. Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines om een optimaal productieproces te garanderen • Door optimaal preventief onderhoud toe te passen, tracht je zoveel mogelijk productiestilstanden te vermijden. • Uitvoeren van curatief onderhoud en actief zoeken naar oplossingen • Ombouwen en afstellen van machines a.d.h.v. ombouwhandleidingen

  • HVAC / SANITAIR TECHNIEKER (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. Monteren van leidingen en componenten. Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten... Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. Je brengt de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af.

  • Operator Frietlijn (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces, waarbij aardappelen verwerkt worden tot diepgevroren, voorgebakken frietjes. Je stuurt verschillende grote machines (schillers, blancheurs, enz…). Je zorgt ervoor dat de kwaliteit en het rendement van de productie optimaal blijft.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Weerde M/V (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Werken als huishoudhulp Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Sales Manager (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GARAGE DECANCQ

    Type: Vaste Job

    Hou je van een uitdaging en ben je professioneel nieuwsgierig? Wil je graag werken aan jouw en onze toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groep Decancq is officiële dealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles, 3 vooraanstaande premium automerken met meerdere vestigingen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Onze merken hebben een sterke reputatie en stralen kwaliteit en degelijkheid uit. Wij garanderen advies op maat en een flexibele aanpak voor elk van onze klanten en staan ook garant voor een snelle en professionele dienst na verkoop. Onze waarden zijn: respect, flexibiliteit, dienstverlening en verantwoordelijkheidszin. In onze organisatie staat de klant centraal! Sales Manager (M/V) Je bent verantwoordelijk voor het managen en het coachen van het verkoopteam. Op basis van vooropgestelde objectieven werk je doelgerichte actieplannen uit. Je volgt deze op en stuurt bij indien nodig. Je optimaliseert de verkoopprocessen voor een ideale klantenbeleving. Je draagt de cultuur van Groep Decancq (visie, normen en waarden) over naar jouw team en zorgt ervoor dat jouw teamleden deze zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Je rapporteert op regelmatige basis aan het management en bent verantwoordelijk voor de transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar jouw team.

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van Remy Internationale S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Remy Internationale S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Remy Internationale S.A.. Laat een reactie achter voor Remy Internationale S.A.. Remy Internationale S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Remy Internationale S.A.. Leave a respond for Remy Internationale S.A.. Remy Internationale S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Remy Internationale S.A. op de google maps. Adres en contacten Remy Internationale S.A.
Location of Remy Internationale S.A. on the google maps. Address and contacts of Remy Internationale S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Remy Internationale S.A. Remy Internationale S.A.: GUEUFFEN D | UNITED PARTNERS SERVICES NV | Maris HR Consult | Arisco NV | Uitgeverij Cascade nv

Other related companies as Remy Internationale S.A.: GUEUFFEN D | UNITED PARTNERS SERVICES NV | Maris HR Consult | Arisco NV | Uitgeverij Cascade nv

Remy Internationale S.A. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Remy Internationale S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08944763183. Het bedrijf Remy Internationale S.A. bevindt zich op het adres: Rue des Marlaires 40b34, B-6041 Gosselies. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 294,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Remy Internationale S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Remy Internationale S.A. is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Remy Internationale S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Remy Internationale S.A., openstaande posities, locatie van Remy Internationale S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Remy Internationale S.A. is a company, that was registered 2000 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Remy Internationale S.A., company assigned to the tax number BE08944763183. The company Remy Internationale S.A. is located at the address: Rue des Marlaires 40b34, B-6041 Gosselies. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 294,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Remy Internationale S.A. were not found.
The main activity of Remy Internationale S.A. is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Remy Internationale S.A. is not available. You also can look at reviews of Remy Internationale S.A., open positions, location of Remy Internationale S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Remy Internationale S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Remy Internationale S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Remy Internationale S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Remy Internationale S.A., employees, financial statistics.