ALERT SYSTEMS NV

Contactgegevens ALERT SYSTEMS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALERT SYSTEMS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALERT SYSTEMS NV

Regio (region): Kortenberg (Erps-Kwerps), België

Adres (address): Peperstraat 30,3071, België

Telefoon (phone): 02 759 85 94 02 759 85 94

Fax (fax): +32 (56) 943-63-93 +32 (56) 943-63-93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALERT SYSTEMS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALERT SYSTEMS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALERT SYSTEMS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALERT SYSTEMS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALERT SYSTEMS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALERT SYSTEMS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALERT SYSTEMS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALERT SYSTEMS NV
Products information ALERT SYSTEMS NV

BTW identificatienummer (tax): BE04137969970
Ondernemingsnummer: 1916259765
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 812,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ALERT SYSTEMS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALERT SYSTEMS NV
(Get full report from official database of BE for ALERT SYSTEMS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALERT SYSTEMS NV
Addition kinds of activities for ALERT SYSTEMS NV

15220102. Co-op constructie | Co-op construction
28229905. Ethyleen-propyleenrubber, epdm-polymeren | Ethylene-propylene rubbers, epdm polymers
34490200. Metalen gipsbasis | Metal plaster bases
73499905. Vensterblind schoonmaken | Window blind cleaning
73890501. Accommodatie locatiediensten | Accomodation locating services
84129902. Museum | Museum

Werken bij ALERT SYSTEMS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALERT SYSTEMS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALERT SYSTEMS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALERT SYSTEMS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder planten (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    klaarmaken van de planten in de boomkwekerij

  • Productiearbeider 3 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwevegem zoeken we dringend medewerkers voor de poederlakafdeling. Je bent actief in een grote productie van metalen afsluitingen. Je taken: stukken monteren, op- en afnemen van de afsluitingen aan de poederlaklijn.

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Chauffeur C (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distribiteur van alle mogelijke artikelen voor in en rond je huis (bvb. tuinmeubilair, boxsprings, kookpotten,...) zijn we op zoek naar een ervaren Chauffeur C. Ben je als chauffeur C op zoek naar een nieuwe transportuitdaging met mooie rijtijden, dan hebben we een match. Als Chauffeur C sta je in voor het uitleveren van de goederen. Tevens help je bij het monteren van goederen (wasmachine, boxsprings,...)

  • Werfleider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf actief in dak-en gevelbekleding, zijn wij op zoek naar een projectleider met zin voor detail regio Destelbergen. (m/v)  ​​Je bent verantwoordelijk voor de planning, technische voorbereiding en opvolging van diverse werven binnen de regio Vlaanderen.  Je analyseert nieuwe projecten in samenspraak met de zaakvoerder en collega projectvoorbereider/ werfleider.  Je zorgt voor de uitwerking en ondersteunt de uitvoering van het project.  Na goedkeuring van de offerte sta je in voor de opmeting, het uittekenen van het project en de nodige materialen bestellen + opmaken vorderingsstaten. 

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over een auto.

  • MECHANIEKER (M/V) (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf die zich specialiseert in het maken van gereedschap en machines voor garages, zoeken wij een enthousiaste medewerker met technisch inzicht. De jobinhoud is zeer gevarieerd: mechanische montages, elektrische cablages, laswerken, grondwerken, afhankelijk van jouw eigen interesses. Na enkele jaren ervaring kan je, indien gewenst, ingeschakeld worden als servicetechnieker, verantwoordelijke montageploeg etc.

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNMEDEWERKER SEPTEMBER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: MALU NV

    Type: Studentenjob

    Je staat samen met je collega's in voor het laden en lossen van containers (bulk goederen) en vrachtwagens. Alsook het palletiseren van de goederen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 8u tot 17u. Geen weekendwerk.

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AUSY Consulting

    Type: Vaste Job

    Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

  • Akros Solutions - Systems Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Systems Manager to start working ASAP in Brussels, Leuven or Hasselt.     Mission This means concretely you will do the design, installation, follow-up and daily maintenance of the DataCenter system services within voice communication, data communication, specific contact center hard-and software platforms. The systems Manager is also responsible for the preparation, realization and maintenance of the systems/Data Center Roadmap On daily basis, he/she manages a team of 7 to 10 specialists and takes care of the planning, prioritisation and daily management of these people. The primary focus is the availability of the mission-critical systems and platforms, complemented by a strategic contribution to planning and proactive efforts to optimize and improve the technological architecture. For this purpose, the systems Manager works closely with colleagues and his/her team to ensure maximum availability of all systems. Finally, he/she acts as SPOC to Senior management for all of their system technical issues and provides technical consultancy to internal and external customers regarding decisions, changes, market trends and technological developments. He/she works closely with quality controller, improvement Manager (s) and other IT services in the pursuit of continuous quality and process improvements.   Skills At least 5 years experience with system and/or application At least 5 years experience in leading technology migrations and projects At least 2 years of experience in a leading role/people management Very good verbal and written knowledge of Dutch, French and English Technical conceptual knowledge of and experience with LAN and WAN Technologies (MPLS, IP VPN, Ethernet) Experience with ISO27001 and GDPR are a major asset Experience with cost and quality management in an ICT environment In-depth knowledge and experience in the design and implementation of voice and data technologies in a contact center environment, contact Center technologies and related Hardware and software (dialer platforms, CTI solutions, voice recording and Quality Monitoring systems). Able to take charge of voice and data troubleshooting. Project Management Certification is a plus (ITIL, Prince2, 6-Sigma...)   Please get in touch ASAP with your updated CV.

Zoek naar antwoorden van ALERT SYSTEMS NV in sociale netwerken
Look for responds of ALERT SYSTEMS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALERT SYSTEMS NV. Laat een reactie achter voor ALERT SYSTEMS NV. ALERT SYSTEMS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALERT SYSTEMS NV. Leave a respond for ALERT SYSTEMS NV. ALERT SYSTEMS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALERT SYSTEMS NV op de google maps. Adres en contacten ALERT SYSTEMS NV
Location of ALERT SYSTEMS NV on the google maps. Address and contacts of ALERT SYSTEMS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALERT SYSTEMS NV ALERT SYSTEMS NV: Golden Sleep | Vanoverbeke Verzekeringen NV | Kasteel Beauvoorde | Machiels Gebr BVBA | Gramat B.V.B.A.

Other related companies as ALERT SYSTEMS NV: Golden Sleep | Vanoverbeke Verzekeringen NV | Kasteel Beauvoorde | Machiels Gebr BVBA | Gramat B.V.B.A.

ALERT SYSTEMS NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Kortenberg (Erps-Kwerps), België. De volledige naam van het bedrijf is ALERT SYSTEMS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04137969970. Het bedrijf ALERT SYSTEMS NV bevindt zich op het adres: Peperstraat 30,3071. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 812,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ALERT SYSTEMS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALERT SYSTEMS NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALERT SYSTEMS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALERT SYSTEMS NV, openstaande posities, locatie van ALERT SYSTEMS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALERT SYSTEMS NV is a company, that was registered 2002 in Kortenberg (Erps-Kwerps) region, Belgium. Full name of company is ALERT SYSTEMS NV, company assigned to the tax number BE04137969970. The company ALERT SYSTEMS NV is located at the address: Peperstraat 30,3071. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 812,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ALERT SYSTEMS NV were not found.
The main activity of ALERT SYSTEMS NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALERT SYSTEMS NV is not available. You also can look at reviews of ALERT SYSTEMS NV, open positions, location of ALERT SYSTEMS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALERT SYSTEMS NV, Kortenberg (Erps-Kwerps): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALERT SYSTEMS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALERT SYSTEMS NV, Kortenberg (Erps-Kwerps): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALERT SYSTEMS NV, employees, financial statistics.