Vanoverbeke Verzekeringen NV

Contactgegevens Vanoverbeke Verzekeringen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanoverbeke Verzekeringen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanoverbeke Verzekeringen NV

Regio (region): Kuurne, België

Adres (address): Koning Albertstraat 42,8520, België

Telefoon (phone): 056 73 55 99 056 73 55 99

Fax (fax): 056 73 55 90 056 73 55 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanoverbeke Verzekeringen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanoverbeke Verzekeringen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanoverbeke Verzekeringen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanoverbeke Verzekeringen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanoverbeke Verzekeringen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanoverbeke Verzekeringen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanoverbeke Verzekeringen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanoverbeke Verzekeringen NV
Products information Vanoverbeke Verzekeringen NV

BTW identificatienummer (tax): BE04651306152
Ondernemingsnummer: 3067901611
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 306,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vanoverbeke Verzekeringen NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanoverbeke Verzekeringen NV
(Get full report from official database of BE for Vanoverbeke Verzekeringen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanoverbeke Verzekeringen NV
Addition kinds of activities for Vanoverbeke Verzekeringen NV

635101. Verzekeringsverzekering | Surety insurance bonding
872199. Boekhouding, auditing en boekhouding, nv | Accounting, auditing, and bookkeeping, nec
20990400. Geurstoffen en kruiden | Seasonings and spices
22530505. Overhemden (buitenkleding), breien | Shirts(outerwear), knit
35310617. Vrachtwagens, off-highway | Trucks, off-highway
86610110. Kerk van de Nazarener | Church of the nazarene

Werken bij Vanoverbeke Verzekeringen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanoverbeke Verzekeringen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanoverbeke Verzekeringen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanoverbeke Verzekeringen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent Lijnoperator (m/v) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - Hoofdbedienaar van verpakkingslijnen en -machines - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - medewerkers aan de lijn werkinstructies geven en inschakelen tijdens referentiewissels - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Staden, Westrozebeke, Oostnieuwkerke (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar nieuwe collega's die graag willen poetsen, wassen, strijken, boodschappen doen bij particuliere mensen thuis. We zoeken mensen die verantwoordlijkheid kunnen dragen, die zelfstandig kunnen werken en die graag mensen bijstaan in hun huishouden. Dit is zowel bij jonge gezinnen als bij bejaarden. Uurrooster is in samenspraak te bepalen, dit tussen 16 en 38 uren per week, naargelang u zelf kan combineren met uw eigen gezinsleven. Ook combinatie met een andere deeltijdse job is mogelijk!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wolvertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent shop/belegde broodjes zat/zon/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SERVICESTATION GENT

    Type: Studentenjob

    wij zijn op zoek naar jobstudenten voor onze shop met supermarktgedeelte en belegde broodjes. Uw takenpakket bestaat oa uit; het beleggen van broodjes, kassawerk, shop aanvullen en proper houden.

  • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

  • Betonarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet bij de productie van betonnen prefab-elementen. Je werkt in onze productiehal in Brugge. Je staat in voor het voorbereiden en bevestigen van de stalen bekistingen. Je helpt tijdens het storten van beton. Je werkt de betonbalken af. Je staat ook mee in voor het opruimen van de productiehal.

  • Draadtrekker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een draadtrekkerij die koudgetrokken betonstaal produceert. Zij zijn nog naarstig op zoek naar een nieuwe collega. Als draadtrekker maaak je van walsdraad blank geribde draad, gegloeide draad en verzinkte draad aan de hand van een machine.

  • Schoonmaker(ster) gezocht voor bedrijf te Vlezenbeek(30u). (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: ISS JOBCENTER BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 6h30 - 12h30 (30u/week)

  • Klusjesman West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • WINKELBEDIENDE BAKKERIJ (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Flexijob

    Je helpt onze klanten in de bakkerij en je rekent af. Je vult de toonbank aan met patisserie en de rekken met brood. Wanneer het kalmer is in de winkel help je bijvoorbeeld met het verpakken van pralines.

Zoek naar antwoorden van Vanoverbeke Verzekeringen NV in sociale netwerken
Look for responds of Vanoverbeke Verzekeringen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanoverbeke Verzekeringen NV. Laat een reactie achter voor Vanoverbeke Verzekeringen NV. Vanoverbeke Verzekeringen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanoverbeke Verzekeringen NV. Leave a respond for Vanoverbeke Verzekeringen NV. Vanoverbeke Verzekeringen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanoverbeke Verzekeringen NV op de google maps. Adres en contacten Vanoverbeke Verzekeringen NV
Location of Vanoverbeke Verzekeringen NV on the google maps. Address and contacts of Vanoverbeke Verzekeringen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanoverbeke Verzekeringen NV Vanoverbeke Verzekeringen NV: K-KARITT SPORTS | Etalage Gouwy NV | RENAULT-GARAGE DU ROND POINT | Neves Belgium N.V. | EURO-SUPPORT, INC.

Other related companies as Vanoverbeke Verzekeringen NV: K-KARITT SPORTS | Etalage Gouwy NV | RENAULT-GARAGE DU ROND POINT | Neves Belgium N.V. | EURO-SUPPORT, INC.

Vanoverbeke Verzekeringen NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Kuurne, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanoverbeke Verzekeringen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04651306152. Het bedrijf Vanoverbeke Verzekeringen NV bevindt zich op het adres: Koning Albertstraat 42,8520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 306,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vanoverbeke Verzekeringen NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanoverbeke Verzekeringen NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanoverbeke Verzekeringen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanoverbeke Verzekeringen NV, openstaande posities, locatie van Vanoverbeke Verzekeringen NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanoverbeke Verzekeringen NV is a company, that was registered 1990 in Kuurne region, Belgium. Full name of company is Vanoverbeke Verzekeringen NV, company assigned to the tax number BE04651306152. The company Vanoverbeke Verzekeringen NV is located at the address: Koning Albertstraat 42,8520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 306,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vanoverbeke Verzekeringen NV were not found.
The main activity of Vanoverbeke Verzekeringen NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanoverbeke Verzekeringen NV is not available. You also can look at reviews of Vanoverbeke Verzekeringen NV, open positions, location of Vanoverbeke Verzekeringen NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanoverbeke Verzekeringen NV, Kuurne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanoverbeke Verzekeringen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanoverbeke Verzekeringen NV, Kuurne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanoverbeke Verzekeringen NV, employees, financial statistics.