Sytelcom BVBA

Contactgegevens Sytelcom BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sytelcom BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sytelcom BVBA

Regio (region): Gent (Gentbrugge), België

Adres (address): Frederik Burvenichstraat 138,9050, België

Telefoon (phone): 09 230 48 48 09 230 48 48

Fax (fax): 09 231 71 72 09 231 71 72

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sytelcom BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sytelcom BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sytelcom BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sytelcom BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sytelcom BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sytelcom BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sytelcom BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sytelcom BVBA
Products information Sytelcom BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02861083984
Ondernemingsnummer: 5489837646
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 739,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Sytelcom BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sytelcom BVBA
(Get full report from official database of BE for Sytelcom BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sytelcom BVBA
Addition kinds of activities for Sytelcom BVBA

3761. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
7515. Personenauto leasing | Passenger car leasing
22111103. Schorsdoek, katoen | Bark cloth, cotton
34239928. Sleutels, handgereedschap | Wrenches, hand tools
34439900. Geproduceerd plaatwerk (boilerwinkel), nec | Fabricated plate work (boiler shop), nec
34839910. Missile warheads | Missile warheads
35529902. Knot bindmachines, textiel | Knot tying machines, textile
36219907. Timing motoren, synchroon, elektrisch | Timing motors, synchronous, electric
83220203. Kinderbegeleidingsagentschap | Child guidance agency

Werken bij Sytelcom BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sytelcom BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sytelcom BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sytelcom BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technieker in hart en nieren gezocht! Je voert preventief onderhoud uit aan de trekker-oplegger combinaties. Je voert mechanische of elektrische herstellingen uit en registreert deze in het garagesysteem. Je monteert noodzakelijke aanpassingen Je verzamelt en analyseert technische gegevens en deelt deze met je collega's en de werkplaatsverantwoordelijke. Je draagt bij tot een ordelijke, overzichtelijke en veilige werkplaats.

  • Customer Service Medewerker Export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door dagelijkse klantencontacten de praktische en administrateve afwikkeling van een boeking realiseren in het bedrijfseigen systeem (LARA). * Zorgen voor de nodige informatiedoorstroom en coördinate aan alle betrokken partjen betreffende een boeking (klant, operatons, logistek en intermodaal,..). * Zelfstandig registreren en opvolgen van boekingen volgens de afgesproken tarieven en bijhorende modaliteiten. * Doorgeven van referenties aan de klanten betreffende af te halen of aan te leveren containers. * Regelen van transporten indien gevraagd door de klant. * Door een goede communicate en samenwerking met documentate export een correcte administrateve afwikkeling verzekeren.

  • Loodgieter - Installateur sanitair m/v (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als loodgieter in de woningbouw, sta je in voor de volgende taken: - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van warm en koud water - Plaatsen van afvoerleidingen - Monteren van de toestellen sanitaire toestellen zoals kranen, douches, baden - Het monteren van Cv leidingen en collectoren - Het installeren van condenserende gasketels - Het opstarten van deze gasketels. - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot water - Installeren van gasverwarming met individuele toestellen - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van gas - Afvoer van verbrandingsgassen en toevoer van verbrandings- en ventilatielucht - Monteren van de toestellen - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot gas

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren operator voor een bedrijf te Herentals! Als operator kom je terecht in een toffe KMO waar momenteel zo'n 25 arbeiders werken. Je komt terecht in een productieomgeving met een hoogtechnologisch machinepark, die er uiterst modern uitziet. Jouw takenpakket: Na een inwerkperiode (omgaan met product, productieproces, …) word je opgeleid voor het instellen en bedienen van 1 of meerdere machines. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de machine(s) en de producten die je moet verwerken. Je controleert de bewerkte producten op kwaliteit en maatcorrectheid. Vastgestelde problemen worden meteen gecommuniceerd met de productieleiding. Dit is werk waarbij je geconcentreerd moet zijn. Er komt geen fysiek zwaar werk bij kijken.

  • Machine operator - Verfindustrie Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grootschalige producent in coatings en chemicaliën zijn wij op zoek naar afvuloperatoren Je wordt ingeschakeld bij het afvullen van verf volgens de ingeplande opdrachten als ook het stickeren/etickeren van de potten Het afpakken van de verfpotten van de band en stapelen op paletten behoort ook tot jouw taken Je houdt je werkplek netjes en veilig Je bent tijdig aanwezig op je werkplek Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • Huishoudhulpen regio Beernem/Oedelem! Uurrooster op maat! (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Beernem! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Tessenderlo en omgeving.

  • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

  • Technieker elektrisch - Storingstechnieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: United Contractors Team

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar technisch onderlegde mensen die sterk zijn in industriële elektriciteit of mechanica of beide. U bent gemotiveerd en kan zelfstandig uw mannetje/vrouwtje staan. Wij zijn een service bedrijf dat verscheidene takken van de industrie bedient. Wij zijn actief in onderhoud, storingstechnieken, bijstand bij stilstanden, bouwen van metalen constructies, ondersteuning in productie, revisie van machines en constructies, piping zowel metaal als kunststof, montage en demontage, PLC, bordenbouw... kortom alles technisch wat onze klanten wensen daar proberen wij in tegemoet te komen. Contacteer ons vrijblijvend!

  • TAALTRAINER DUITS IN VIRTUELE LESLOKALEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AGATAAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een dynamische en gemotiveerde taaltrainer om interactieve lessen Duits te geven in virtuele leslokalen. Het gaat om lessen Duits aan 1 cursist via live afstandslessen (websessies). De lessen duren 1 tot 1,5 uur per les. De cursist is beschikbaar op de volgende dagen en tijdstippen: - maandag om 18 uur - woensdag om 8u15 - vrijdag om 8u15 Wat je voor deze lessen nodig hebt is: - Een computer of laptop met stabiele internetverbinding - Een webcam - Een koptelefoon met ingebouwde microfoon (goedkoopste model volstaat, geen gsm-oortjes). Eventueel kan je een koptelefoon van Agataal lenen. Geïnteresseerde kandidaten vragen we een interactieve proefles van maximum 15 minuten voor te bereiden voor beginners, gericht op mondelinge communicatie in een professionele context.

  • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • Akros Solutions - PMO Software Asset Management Gouvernance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projet Dans le cadre de la mise en place d'un pilotage centralisé des principaux contrats de licences, on souhaite mettre en place le rôle de SAM afin: D'avoir une vision globale et stratégique sur l'ensemble des contrats de licences, De disposer de leviers d'optimisation, De mieux gérer ses actifs logiciels pour limiter le risque vis-à-vis des éditeurs, D'assister les entités opérationnelles Diffuser les recommandations, directives et informations relatives au Software Asset Management / SAM (Gestion des licences logicielles) Mettre en œuvre les processus et le plan d'actions de la filière SAM en utilisant notamment les outils de la filière Identifier les risques d'audit Organiser des revues complètes du portefeuille des licences RC au niveau mondial (applications et logiciels sur postes de travail et serveurs) Suivre la refacturation concernant les licences acquises ou affectées Assurer une veille technologique pour identifier des gratuiciels, les proposer aux utilisateurs et les déployer Identifier les actions visant à réduire les couts et les besoins en licences et maintenances et les mettre en œuvre Mettre en place le processus sous tenant l'activité SAM et son amélioration continue Participer à la filière SAM dans la définition de la stratégie a 3 ans Profil Il est préférable d'avoir une experience précédente sur le sujet SAM (gestion de licences...) L'Anglais est nécessaire Le profil doit disposer d'un bon relationnel car il travaillera dans un contexte transverse avec notamment les autres entités de la société et les autres branches. Les autres qualités importantes requises sont la curiosité, l'organisation, la rigueur, la capacité à analyser et synthétiser une quantité importante d'informations et un sens fort de l'initiative. Merci de m'envoyer votre CV de suite pour avoir plus d'informations...

Zoek naar antwoorden van Sytelcom BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Sytelcom BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sytelcom BVBA. Laat een reactie achter voor Sytelcom BVBA. Sytelcom BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sytelcom BVBA. Leave a respond for Sytelcom BVBA. Sytelcom BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sytelcom BVBA op de google maps. Adres en contacten Sytelcom BVBA
Location of Sytelcom BVBA on the google maps. Address and contacts of Sytelcom BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Sytelcom BVBA Sytelcom BVBA: Toni-Verres | Achieveglobal | Omega | Chocoladewerken Gudrun N.V. | Evolution B.V.B.A.

Other related companies as Sytelcom BVBA: Toni-Verres | Achieveglobal | Omega | Chocoladewerken Gudrun N.V. | Evolution B.V.B.A.

Sytelcom BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Gent (Gentbrugge), België. De volledige naam van het bedrijf is Sytelcom BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02861083984. Het bedrijf Sytelcom BVBA bevindt zich op het adres: Frederik Burvenichstraat 138,9050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 739,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Sytelcom BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sytelcom BVBA is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sytelcom BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sytelcom BVBA, openstaande posities, locatie van Sytelcom BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Sytelcom BVBA is a company, that was registered 1988 in Gent (Gentbrugge) region, Belgium. Full name of company is Sytelcom BVBA, company assigned to the tax number BE02861083984. The company Sytelcom BVBA is located at the address: Frederik Burvenichstraat 138,9050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 739,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Sytelcom BVBA were not found.
The main activity of Sytelcom BVBA is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Sytelcom BVBA is not available. You also can look at reviews of Sytelcom BVBA, open positions, location of Sytelcom BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sytelcom BVBA, Gent (Gentbrugge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sytelcom BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sytelcom BVBA, Gent (Gentbrugge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sytelcom BVBA, employees, financial statistics.