Chocoladewerken Gudrun N.V.

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Chocoladewerken Gudrun N.V.
Private companiesOil and Gas Extraction • Chocoladewerken Gudrun N.V.

Contactgegevens Chocoladewerken Gudrun N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chocoladewerken Gudrun N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chocoladewerken Gudrun N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Industriestraat 18, B-2500 Lier, België

Telefoon (phone): (03) 4919191 (03) 4919191

Fax (fax): (03) 4919199 (03) 4919199

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chocoladewerken Gudrun N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chocoladewerken Gudrun N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chocoladewerken Gudrun N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chocoladewerken Gudrun N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chocoladewerken Gudrun N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chocoladewerken Gudrun N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chocoladewerken Gudrun N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chocoladewerken Gudrun N.V.
Products information Chocoladewerken Gudrun N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06567596435
Ondernemingsnummer: 1636657714
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 395,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Chocoladewerken Gudrun N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chocoladewerken Gudrun N.V.
(Get full report from official database of BE for Chocoladewerken Gudrun N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chocoladewerken Gudrun N.V.
Addition kinds of activities for Chocoladewerken Gudrun N.V.

2611. Pulpmolens | Pulp mills
769912. Metalen hervorming en repliserende diensten | Metal reshaping and replating services
20110201. Spek, plakken en gesneden, uit vlees geslacht op het terrein | Bacon, slab and sliced, from meat slaughtered on site
20439910. Haver, gerold: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Oats, rolled: prepared as cereal breakfast food
50650304. Condensers, elektronisch | Condensers, electronic

Werken bij Chocoladewerken Gudrun N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chocoladewerken Gudrun N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chocoladewerken Gudrun N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chocoladewerken Gudrun N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • INDUSTRIEEL REINIGER TREINSTELLEN - AFROEPBASIS/DAGWERK (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor het reinigen van de treintoestellen van de NMBS. Voor deze klant zijn we op zoek naar gemotiveerde industriële reinigers in dagploeg. Je staat in voor het reinigen van de treinen tijdens hun stilstand. Concreet ga je samen met een aantal collega's op een hoog tempo door de trein om deze te poetsen, dit om de stilstand zo veel mogelijk te beperken. Je werkt steeds vanuit het treindepot te Aalst (9u-16u) en op regelmatige afroepbasis.

  • Kassamedewerker / aanvuller M/V (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gemotiveerde kassamedewerkers die in kalmere periodes helpen aanvullen. Je werkt gemiddeld 36.5u / week en 1 op 2 weekends. Jouw taken: - Je zorgt voor een correcte klantenservice en informeert de klanten - Goederen correct scannen en betalingen ontvangen - Je staat in voor een correct kassabeheer (aanvullen, orde, correcte afsluiting...) - Rekken aanvullen - Ondersteunen van de verschillende afdelingen bij drukkere periodes

  • Arbeider dagwerk: Medewerker montage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de vervaardiging van waterzuiveringsinstallaties zijn we op zoek naar een medewerker voor de montage! Jouw takenpakket : Machinaal verzagen van PVC-U Machinaal indraaien van bouten Montage van PVC-U materiaal Lijmen en ontvetten Plaatsen draadgoten

  • Inbound klantendienst medewerkers (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt oproepen van klanten die vragen hebben in verband met bepaald producten en diensten. Je luistert aandachtig naar de klant en denkt mee met hem. Zo bied je een oplossing op maat. Je geeft informatie omtrent bepaalde producten, promoties, ... Je beantwoordt binnenkomende vragen over facturatie, technische problemen, ... Je belt actief klanten op om te peilen naar hun tevredenheid. Je zet bepaalde promoties in de kijker en zorgt dat de klant gebruik maakt van de meest optimale bundel. Je bedankt klanten voor hun loyaliteit. Je beantwoordt binnenkomende mails.

  • Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn we op zoek naar Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) - Heb jij een groot verantwoordelijkheid gevoel en kan je een team aansturen? - Heb jij een grote kennis en passie van auto’s ? - Heb jij ervaring met het programma Informex? Dan zoeken wij jou !! Taken : Je zal een team van 2 à 3 mensen aansturen. Je ontvangt klanten en onderhandeld met experts Je maakt bestekken op Je maakt planningen op.

  • Loodgieter - Installateur sanitair m/v (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als loodgieter in de woningbouw, sta je in voor de volgende taken: - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van warm en koud water - Plaatsen van afvoerleidingen - Monteren van de toestellen sanitaire toestellen zoals kranen, douches, baden - Het monteren van Cv leidingen en collectoren - Het installeren van condenserende gasketels - Het opstarten van deze gasketels. - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot water - Installeren van gasverwarming met individuele toestellen - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van gas - Afvoer van verbrandingsgassen en toevoer van verbrandings- en ventilatielucht - Monteren van de toestellen - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot gas

  • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boekhout, 10 uur per week (BOEKHOUT)

    Regio: BOEKHOUT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Boekhout. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

  • JOBSTUDENT VOOR SCHOONMAAKWERK OP ZATERDAG (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We kijken dringend uit naar een kandidaat die een bijverdienste voor op zaterdag zoekt. Je werkt elke zaterdag van 5.30u tot 12.00u Je reinigt het machinepark in een fabriek. Je werkt in een team van een aantal mensen.

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

Zoek naar antwoorden van Chocoladewerken Gudrun N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Chocoladewerken Gudrun N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chocoladewerken Gudrun N.V.. Laat een reactie achter voor Chocoladewerken Gudrun N.V.. Chocoladewerken Gudrun N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chocoladewerken Gudrun N.V.. Leave a respond for Chocoladewerken Gudrun N.V.. Chocoladewerken Gudrun N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chocoladewerken Gudrun N.V. op de google maps. Adres en contacten Chocoladewerken Gudrun N.V.
Location of Chocoladewerken Gudrun N.V. on the google maps. Address and contacts of Chocoladewerken Gudrun N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Chocoladewerken Gudrun N.V. Chocoladewerken Gudrun N.V.: Demolder Orthos NV | PC Consulting | BOSSUT GHISLAIN | Ortho Feskens BVBA | Bastin,Frederic

Other related companies as Chocoladewerken Gudrun N.V.: Demolder Orthos NV | PC Consulting | BOSSUT GHISLAIN | Ortho Feskens BVBA | Bastin,Frederic

Chocoladewerken Gudrun N.V. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Chocoladewerken Gudrun N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06567596435. Het bedrijf Chocoladewerken Gudrun N.V. bevindt zich op het adres: Industriestraat 18, B-2500 Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 395,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Chocoladewerken Gudrun N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chocoladewerken Gudrun N.V. is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chocoladewerken Gudrun N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chocoladewerken Gudrun N.V., openstaande posities, locatie van Chocoladewerken Gudrun N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chocoladewerken Gudrun N.V. is a company, that was registered 1993 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Chocoladewerken Gudrun N.V., company assigned to the tax number BE06567596435. The company Chocoladewerken Gudrun N.V. is located at the address: Industriestraat 18, B-2500 Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 395,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Chocoladewerken Gudrun N.V. were not found.
The main activity of Chocoladewerken Gudrun N.V. is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Chocoladewerken Gudrun N.V. is not available. You also can look at reviews of Chocoladewerken Gudrun N.V., open positions, location of Chocoladewerken Gudrun N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chocoladewerken Gudrun N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chocoladewerken Gudrun N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chocoladewerken Gudrun N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chocoladewerken Gudrun N.V., employees, financial statistics.