Van Der Kuylen Trading

Contactgegevens Van Der Kuylen Trading: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Der Kuylen Trading: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Der Kuylen Trading

Regio (region): Liedekerke, België

Adres (address): Nijverheidszone 'Begijnenmeers' 44,1770, België

Telefoon (phone): 053 68 17 51; 02 466 09 49 053 68 17 51; 02 466 09 49

Fax (fax): 02 466 09 49; 02 466 24 64 02 466 09 49; 02 466 24 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Der Kuylen Trading: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Der Kuylen Trading"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Der Kuylen Trading"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Der Kuylen Trading, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Der Kuylen Trading. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Der Kuylen Trading, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Der Kuylen Trading. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Der Kuylen Trading
Products information Van Der Kuylen Trading

BTW identificatienummer (tax): BE02959960937
Ondernemingsnummer: 5913909912
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Van Der Kuylen Trading zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Der Kuylen Trading
(Get full report from official database of BE for Van Der Kuylen Trading)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Der Kuylen Trading
Addition kinds of activities for Van Der Kuylen Trading

278201. Grootboek-, inventaris- en accountboeken | Ledger, inventory, and account books
09130000. schelpdier | Shellfish
36610113. Telefoons, onder water | Telephones, underwater
67260000. Beleggingsbureaus, niet inbegrepen | Investment offices, nec
70320000. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps
79220400. Theatrale producenten | Theatrical producers

Werken bij Van Der Kuylen Trading: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Der Kuylen Trading: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Der Kuylen Trading. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Der Kuylen Trading. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsverantwoordelijke beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke beton:  Sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit Je volgt dagelijks het productieproces op door middel van controlemetingen, betonkubussen en visuele controles op de uitvoering. Je voert ijkingen, analyses en testproeven uit volgens de juiste frequenties. Je analyseert technische opmerkingen gegeven door arbeiders en/of bedienden. Je zit de keuringsinstellingen bij op controlebezoeken en legt een ordelijke en gestructureerde administratie voor. Je onderzoekt problemen binnen het productieproces. Je verbetert en/of vernieuwt betonsamenstellingen. Je test en onderzoekt nieuwe producten en systemen. Je onderhoudt contacten met leveranciers, technisch adviseurs, vertegenwoordigers, laboratoria, architecten, aannemers, bouwheren en collega-prefabrikanten en biedt technische ondersteuning en advies. Je spreekt dagelijks de mensen op de werkvloer aan en meldt tijdig fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke beton. 

  • BOBIJNOPZETTER 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK- OPTIE VAST- STERK BEDRIJF (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar bobijnopzetters met ervaring!

  • Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

  • Magazijnier - Monteur - Kantoormeubelen Regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een Magazijner - Monteur van kantoor meubelen. Je taken zullen bestaan uit: Uw voornaamste taak is het monteren en plaatsen van kantoormeubelen zoals bureaus, kasten en bureaustoelen bij onze klanten. U zorgt ook voor het onderhoud van het magazijn en het werkmateriaal. U werkt samen met onze hoofdmonteur. Daarbij bent u ook verantwoordelijk voor de stock en het magazijn. U leidt alles in goede banen en zorgt dat alle materialen op zijn plaats liggen en in voorraad zijn.

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Merelbeke (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • BEDIENDE MET KENNIS VERZEKERINGEN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ieper zijn wij op zoek naar een bediende op de administratieve afdeling. Jouw taken: Openen en beheren van nieuwe schadedossiers (brand, familiale en auto) - van A tot Z. Het verwerken van schadeaangiftes. Schadevergoedingsprocedures opstarten en opvolgen. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij.

  • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Talentus Brussel

    Type: Studentenjob

    Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

  • student werkvoorbereider/projectengineer m/v (357/18160) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Essen zijn wij dringend op zoek naar een student voor de functie van werkvoorbereider / projectengineer (m/v). Als student, werkvoorbereider/ projectengineer, sta je in voor volgend takenpakket: Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Opbouw en afbraak tenten (vertrek vanuit Wetteren) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in opbouw en afbraak van tenten zijn wij op zoek naar enkele stevige helpers! - Het gaat hier om seizoensgebonden arbeid - Je vertrekt mee vanuit Wetteren Het is zowel mogelijk om fulltime te werken als enkele dagen per week. Deze vacature is ook voor studenten!

  • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

  • Natuursteenzager te Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: JACKERS ROBERT

    Type: Vaste Job

    Voor ons atelier te Riemst, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Heb je affiniteit met natuursteen ? Ben je milieubewust en kan je efficiënt met materialen omgaan ? Dan ben je zeker de geschikte kandidaat ! Jouw taak bestaat uit : - het bedienen van de zaagmachine, kleine slijpschijf - marmer polieren en afwerken GEEN VERPLAATSINGEN, ENKEL ATELIERWERK.

  • Kinderpsychiater (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

Zoek naar antwoorden van Van Der Kuylen Trading in sociale netwerken
Look for responds of Van Der Kuylen Trading in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Der Kuylen Trading. Laat een reactie achter voor Van Der Kuylen Trading. Van Der Kuylen Trading bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Der Kuylen Trading. Leave a respond for Van Der Kuylen Trading. Van Der Kuylen Trading on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Der Kuylen Trading op de google maps. Adres en contacten Van Der Kuylen Trading
Location of Van Der Kuylen Trading on the google maps. Address and contacts of Van Der Kuylen Trading

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Der Kuylen Trading Van Der Kuylen Trading: Grapal SA | CITROEN FELIX BRECHT | SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS | Westland NV | Loveld Carrieri

Other related companies as Van Der Kuylen Trading: Grapal SA | CITROEN FELIX BRECHT | SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS | Westland NV | Loveld Carrieri

Van Der Kuylen Trading is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Liedekerke, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Der Kuylen Trading, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02959960937. Het bedrijf Van Der Kuylen Trading bevindt zich op het adres: Nijverheidszone 'Begijnenmeers' 44,1770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 237,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Van Der Kuylen Trading zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Der Kuylen Trading is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Der Kuylen Trading is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Der Kuylen Trading, openstaande posities, locatie van Van Der Kuylen Trading op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Der Kuylen Trading is a company, that was registered 1999 in Liedekerke region, Belgium. Full name of company is Van Der Kuylen Trading, company assigned to the tax number BE02959960937. The company Van Der Kuylen Trading is located at the address: Nijverheidszone 'Begijnenmeers' 44,1770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 237,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Van Der Kuylen Trading were not found.
The main activity of Van Der Kuylen Trading is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Der Kuylen Trading is not available. You also can look at reviews of Van Der Kuylen Trading, open positions, location of Van Der Kuylen Trading on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Der Kuylen Trading, Liedekerke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Der Kuylen Trading, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Der Kuylen Trading, Liedekerke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Der Kuylen Trading, employees, financial statistics.