SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS

Contactgegevens SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS

Regio (region): Leuven (Wilsele), België

Adres (address): Aarschotsesteenweg 260,3012, België

Telefoon (phone): 016 44 33 33 016 44 33 33

Fax (fax): 016 44 45 44 016 44 45 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS
Products information SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS

BTW identificatienummer (tax): BE03282684326
Ondernemingsnummer: 4548034667
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS
(Get full report from official database of BE for SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS
Addition kinds of activities for SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS

5147. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
802102. Tandklinieken en kantoren | Dental clinics and offices
28330405. Hormonen of derivaten | Hormones or derivatives
28999918. Brandvertragende chemicaliën | Fire retardant chemicals
35419903. Elektrolytische metalen snijwerktuigen | Electrolytic metal cutting machine tools
37280200. Aircraft propellers en bijbehorende apparatuur | Aircraft propellers and associated equipment
39440502. Drums, speelgoed | Drums, toy
80729902. Kroon- en brugproductie | Crown and bridge production
86610202. Klooster | Monastery

Werken bij SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende voor supermarkt in Puurs - deeltijds - vanaf december (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    deeltijds optie vast 6 op 7 kunnen werken - zondag gesloten kassawerk rekken vullen

  • VOLTIJDS VERKOOPSTER BAKKERIJ (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij in de regio Lede zijn wij op zoek naar een verkoper/verkoopster met een eerste ervaring in de verkoop. Een greep uit jouw takenpakket: Het bedienen van klanten in de winkel. Het afrekenen van boodschappen. Opnemen en klaarzetten van bestellingen. ...

  • Verpakkingsoperator Farmacie I Daguren I Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf in volle groei in Bornem zoeken we enthousiaste en gemotiveerde verpakkingsmedewerkers. Je maakt deel uit van een leuk team in een aangename sfeer. Je staat in voor het bedienen van de verpakkingsmachines. Je voorziet de machines van het nodige materiaal zoals blisters, doosjes, karton, papier, bijsluiters, ... Daarnaast ga je ook na of de machines fouten correct detecteren.

  • Huishoudhulp te regio Kalken/Laarne/Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stevoort - Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Supervisor assemblage (automotive) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een supervisor assemblage. Jobomschrijving Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten op de lijn en bijsturen: zorgen dat operatoren over alle nodige materiaal beschikken, operatoren opleiden en informeren over wijzigingen die impact hebben op hun werk, design-to-assemble issues identificeren en communiceren Begeleiden en ondersteunen van de operatoren: feedback geven, sturen, evalueren en continu bijstand verlenen bij de uitvoering van de job Bewaken van kwaliteit en rendement, operatoren dit bewustzijn bijbrengen, grondige tussen- en eindcontroles doen op alle wagens, gepast ingrijpen bij kwaliteitsproblemen, “Reworks” naast de lijn inplannen en organiseren Administratie: aanvullen van het bouwboek en o pmaken en updaten van instructiefiches Mee helpen uitwerken, implementeren en opvolgen van projecten. U heeft hierbij permanent oog voor verbeteringsmogelijkheden en biedt ondersteuning bij procesveranderingen

  • Projectvoorbereider / Project Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: STRUKTON RAIL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een projectteam met een werfleider en een projectleider voor spoor-of kabel of boveneleidingsafdeling. Je detecteert en vervult de wettelijke en administratieve bepalingen van het bestek. Samen met het projectteam sta je in voor het opstellen van het draaiboek alsook van het uitvoeringsbudget van het project. Je maakt de planning op middellange en lange termijn op van het project, teneinde een correcte inschatting van de nodige middelen en tijd voor de uitvoering voor de realisatie van het project (mankracht, grond- en hulpstoffen) te kunnen maken. Je bedenkt en werkt de technische uitvoeringsmethode uit volgens het contract en in samenwerking met de werfleider en het projectteam. Je onderhoudt contacten met jouw collega’s teneinde de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je legt contact met (onder)aannemers en leveranciers om offertes op te vragen en op basis van de bestekeisen coördineer je de aankopen. Je monitort de rendementen in vergelijking met het uitvoeringsbudget en signaleert mogelijke verrekeningen en meerwerken aan de projectleider. In samenwerking met het projectteam beheer je het kwaliteitsborgingssysteem om te kunnen aantonen dat er gewerkt wordt volgens de regelgeving en technische eisen van de aanbesteding. Om optimaal zicht te hebben op de gebruikte resources ga je heel regelmatig werven bezoeken. Je rapporteert aan de projectleider met wie je een open communicatie onderhoudt. Meer info vind je op : http://www.struktonrail.com/

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

  • Technische docenten (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MASEOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MaSEOS geeft technische opleidingen on site bij een grote variëteit aan klanten. Hydraulica, elektriciteit, elektromechanica, mechanica, besturen van machines, etc. Om aan alle opleidingswensen van onze klanten te kunnen voldoen zijn wij continu op zoek naar technische freelance docenten.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS in sociale netwerken
Look for responds of SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS. Laat een reactie achter voor SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS. SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS. Leave a respond for SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS. SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS op de google maps. Adres en contacten SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS
Location of SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS on the google maps. Address and contacts of SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS

Andere gerelateerde bedrijven als come SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS: Sax Sanitair NV | Boottochten Reni BVBA | Ide E | Sirius Promotie NV | Sibelco - S.C.R

Other related companies as SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS: Sax Sanitair NV | Boottochten Reni BVBA | Ide E | Sirius Promotie NV | Sibelco - S.C.R

SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Leuven (Wilsele), België. De volledige naam van het bedrijf is SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03282684326. Het bedrijf SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS bevindt zich op het adres: Aarschotsesteenweg 260,3012. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS, openstaande posities, locatie van SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS is a company, that was registered 1988 in Leuven (Wilsele) region, Belgium. Full name of company is SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS, company assigned to the tax number BE03282684326. The company SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS is located at the address: Aarschotsesteenweg 260,3012. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS were not found.
The main activity of SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS is not available. You also can look at reviews of SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS, open positions, location of SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS, Leuven (Wilsele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS, Leuven (Wilsele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SELV GELUIDSTECHNIEK-LUDO VLEUGELS, employees, financial statistics.