Freson (Menuiserie) SA

Contactgegevens Freson (Menuiserie) SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Freson (Menuiserie) SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Freson (Menuiserie) SA

Regio (region): Awans (Hognoul), België

Adres (address): Rue d'Oupeye 50,4342, België

Telefoon (phone): 04 246 91 98; 04 263 34 74 04 246 91 98; 04 263 34 74

Fax (fax): 04 247 13 54 04 247 13 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Freson (Menuiserie) SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Freson (Menuiserie) SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Freson (Menuiserie) SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Freson (Menuiserie) SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Freson (Menuiserie) SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Freson (Menuiserie) SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Freson (Menuiserie) SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Freson (Menuiserie) SA
Products information Freson (Menuiserie) SA

BTW identificatienummer (tax): BE06407745361
Ondernemingsnummer: 7851074218
Hoofdstad (capital): 904,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 592,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Freson (Menuiserie) SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Freson (Menuiserie) SA
(Get full report from official database of BE for Freson (Menuiserie) SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Freson (Menuiserie) SA
Addition kinds of activities for Freson (Menuiserie) SA

239906. Hangmatten en andere netto-producten | Hammocks and other net products
24260401. Blanks, hout: accessoires voor textielmachines | Blanks, wood: textile machinery accessories
24310105. Deurluiken, hout | Door shutters, wood
28190100. Elements | Elements
28440501. Depilatories (cosmetische) | Depilatories (cosmetic)
30690800. Druggist's rubberen diversen | Druggist's rubber sundries
30691101. Borstels, rubber | Brushes, rubber
30820000. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen | Unsupported plastics profile shapes
50519904. ingots | Ingots

Werken bij Freson (Menuiserie) SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Freson (Menuiserie) SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Freson (Menuiserie) SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Freson (Menuiserie) SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedeweker Chemische Nijverheid Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een logistiek bedrijf in de chemische nijverheid met vestiging in Overpelt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiearbeider om het team van medewerkers te versterken. Je bent allround inzetbaar en je kan zwaarder fysiek werk verrichten. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Goederen verdelen. - Allround magazijnwerk. - Poeders afvullen. - Orderpicken, afvullen en inpakken van chemische producten. Ben jij de flexibele en betrouwbare teamplayer die wij zoeken? Stuur dan zeker jouw cv door!

  • Bandenmonteurs regio Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vestiging in Zellik ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Jouw taak bestaat uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van oktober tot maart. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Nevele/Hansbeke (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar iemand die op vrijdag 8 uur bij 1 gezin in BALEN het huishouden en de schoonmaak kan doen. Het uurrooster kan aangevuld worden met andere gezinnen in Lommel en omstreken.

  • Winkelbediende (jobstudent) (RAMSKAPELLE)

    Regio: RAMSKAPELLE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een uniek een hip concept te Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een aantal jobstudenten. Het concept is een shop in shop in Delhaize van Knokke-Heist. Ze bieden hoofdzakelijk ambachtelijke producten aan zoals, charcuterie, tapasschotels, kaasschotels, verse pizza's, belegde broodjes,... Takenpakket: klanten adviseren bedienen van cliënteel netjes houden van de toonbank

  • INVENTARISTELLERS GEZOCHT 15/10/2018 (JOBSTUDENTEN OOK WELKOM!) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Kuurne zijn we op zoek naar inventaristellers om te werken op 15/10/2018. Je begint om 7u00 en de duurtijd ligt tussen de 3u en 6u (afhankelijk van hoe snel de inventaris wordt geteld).

  • Junior Boekhouder / Schoolverlater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Inboeken van aan- en verkoopfacturen  Inboeken van het financieel  Voorbereiding van de BTW aangifte Het opmaken en de opvolging van verkoopfacturen Opmaak van dienstveleningscontracten Voorbereiden van de tussentijdse afsluiting en eindejaarsafsluiting (dit onder begeleiding) Voorbereiden van de jaarrekening, met ondersteuning van de Hoofdboekhoudster Naast de boekhoudkundige taken komen ook nog heel wat administratieve taken aan bod Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een sterk groeiend investeringsfonds, zijn we momenteel op zoek naar een hulpboekhouder die ondersteuning zal bieden aan de Hoofdboekhoudster/Group Controller. Een fulltime of 4/5 is hier mogelijk.

  • Test & Support Engineer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Optimile

    Type: Vaste Job

    Over ons Optimile is een Gents softwarebedrijf dat Mobiliteit-als-een-dienst aanbiedt. Het innovatieve MaaS (Mobility-as-a-Service)-concept, ligt aan de grondslag van het bedrijf. MaaS zorgt ervoor dat gebruikers overstappen van persoonlijke transportmiddelen naar mobiliteitsoplossingen die aangeboden worden als een dienst. Door alle mobiliteitsoplossingen te combineren in één app, kunnen klanten van het ene transportmiddel naar de andere overschakelen en worden ze zo geïnformeerd over de meest efficiënte, economische of ecologische manier om hun eindbestemming te bereiken. Optimile creëert een innovatief product in een nieuwe markt en internationale context. We bieden onze software (zoals een platform, app, …) niet alleen white-labeled aan externe partijen, tevens bestaat er ons eigen merk ‘Mobiflow’. Via dit merk lanceren we onze mobiliteitsdienst op de Belgische markt. Hoe zal je werkdag eruit zien? U bent de sleutelpersoon voor het beheren, testen en meten van de functionaliteiten in front-end systemen zoals het webplatform en de mobiele applicatie De klanten van Optimile ondersteunen en de klanten van Mobiflow helpen bij technische problemen Evalueren van onze producten en waardevolle feedback geven aan het ontwikkelteam om onze dienstverlening te optimaliseren Het delen van onze verworven kennis door onze interne documentatie regelmatig bij te werken

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Logopedist(e) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: LOGOPEDIE VAN REETH-OPDEBEEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige logopedist(e) om ons team te vervolledigen. Onze praktijk bevindt zich in Edegem. Je wordt tewerkgesteld in de praktijk alsook op scholen in de omgeving. In het bezit zijn van een rijbewijs is bijgevolg een pluspunt. Je wordt begeleid op administratief vlak en werkt nauw samen met collega's. Je krijgt de mogelijkheid om binnen dit team professioneel te groeien.

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger - Social Media Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van Freson (Menuiserie) SA in sociale netwerken
Look for responds of Freson (Menuiserie) SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Freson (Menuiserie) SA. Laat een reactie achter voor Freson (Menuiserie) SA. Freson (Menuiserie) SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Freson (Menuiserie) SA. Leave a respond for Freson (Menuiserie) SA. Freson (Menuiserie) SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Freson (Menuiserie) SA op de google maps. Adres en contacten Freson (Menuiserie) SA
Location of Freson (Menuiserie) SA on the google maps. Address and contacts of Freson (Menuiserie) SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Freson (Menuiserie) SA Freson (Menuiserie) SA: Delannoy BVBA | GARAGE NEIRYNCK BVBA | Vandermolen BVBA | Maris Paul BVBA | Fontainunion S.A.

Other related companies as Freson (Menuiserie) SA: Delannoy BVBA | GARAGE NEIRYNCK BVBA | Vandermolen BVBA | Maris Paul BVBA | Fontainunion S.A.

Freson (Menuiserie) SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Awans (Hognoul), België. De volledige naam van het bedrijf is Freson (Menuiserie) SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06407745361. Het bedrijf Freson (Menuiserie) SA bevindt zich op het adres: Rue d'Oupeye 50,4342. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 904,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 592,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Freson (Menuiserie) SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Freson (Menuiserie) SA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Freson (Menuiserie) SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Freson (Menuiserie) SA, openstaande posities, locatie van Freson (Menuiserie) SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Freson (Menuiserie) SA is a company, that was registered 2013 in Awans (Hognoul) region, Belgium. Full name of company is Freson (Menuiserie) SA, company assigned to the tax number BE06407745361. The company Freson (Menuiserie) SA is located at the address: Rue d'Oupeye 50,4342. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 904,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 592,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Freson (Menuiserie) SA were not found.
The main activity of Freson (Menuiserie) SA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Freson (Menuiserie) SA is not available. You also can look at reviews of Freson (Menuiserie) SA, open positions, location of Freson (Menuiserie) SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Freson (Menuiserie) SA, Awans (Hognoul): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Freson (Menuiserie) SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Freson (Menuiserie) SA, Awans (Hognoul): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Freson (Menuiserie) SA, employees, financial statistics.