Vandermolen BVBA

Contactgegevens Vandermolen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandermolen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandermolen BVBA

Regio (region): Stabroek, België

Adres (address): Dorpsstraat 63,2940, België

Telefoon (phone): 03 568 60 08; 03 568 71 99 03 568 60 08; 03 568 71 99

Fax (fax): 03 568 75 14 03 568 75 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandermolen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandermolen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandermolen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandermolen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandermolen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandermolen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandermolen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandermolen BVBA
Products information Vandermolen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09208435058
Ondernemingsnummer: 3212921142
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 292,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vandermolen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandermolen BVBA
(Get full report from official database of BE for Vandermolen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandermolen BVBA
Addition kinds of activities for Vandermolen BVBA

276199. Manifold business forms, nec | Manifold business forms, nec
23210101. Blouses, boys ': gemaakt van aangekochte materialen | Blouses, boys': made from purchased materials
32559903. Gieterij vuurvaste materialen, klei | Foundry refractories, clay
34431000. Wind- en vacuüntunnels | Wind and vacuum tunnels
38510000. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
79410101. Honkbalclub, professioneel en semi-professioneel | Baseball club, professional and semi-professional

Werken bij Vandermolen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandermolen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandermolen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandermolen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je autonoom beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen en coördineren van de aan jouw toegewezen dossiers Op termijn: kantoorhouders en het contactcenter adviseren bij inhoudelijke vragen   Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Wil jij graag buschauffeur worden? (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken 2 types chauffeurs: lijnchauffeurs en schoolchauffeurs. We bieden een gratis opleiding rijbewijs D aan (3 dagen theorie en 20 uren praktijk) . De uren van de opleiding staan bovendien onder contract (=loon). Indien je slaagt voor het hele traject en dus het rijbewijs behaalt, kan hij vast in dienst bij een afdeling van Keolis. Ook bijverdieners, gepensioneerden, ... komen in aanmerking.

  • Ploegbaas Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om mee te werken aan de weg naar de toekomst? We zoeken naar enthousiaste ploegbazen! Heb je een bachelor in een bouwkundige richting op zak of de nodige ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in de wegenbouw? Ben je een positieve, assertieve, gemotiveerde teamspeler en schrikt een flinke dosis frisse lucht je niet af? Dan zou deze job wel iets voor jou kunnen zijn!

  • Technisch afsteller rolstoelwagens, Heverlee, fulltime (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een specialist inzake ortopedische hulpmiddelen zijn we momenteel op zoek naar een technieker. Je staat in voor het technisch onderhoud en het configureren van de rolwagens die ter beschikking gesteld worden in woon-zorgcentra, multifunctionele centra en andere instellingen. Verantwoordelijkheden: Technische controle van manuele rolstoelen die binnen worden gebracht Beschadigde onderdelen vervangen of herstellen Aanpassen van rolstoelen zoals aangegeven op de bestelbon Administratief verwerken van bestellingen van in- en uitgaande rolstoelen Nauw samenwerken met collega's van andere departementen

  • Dringend productiemedewerkers voeding te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op het laatste moment wordt opgebeld.

  • Jobstudent boekhouding (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Commercieel administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEXTIEL TROCH

    Type: Vaste Job

    U bezoekt onze fabrieken in Europa en Tunesië en helpt de problemen op te lossen met onze textielafdelingen. Kleefweefsels, watten en mousse hebben voor jou geen geheimen.

  • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: N.E.N.S. POWER

    Type: Vaste Job

    Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Psychiat. Ziekenhuis St-Hieron

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn we op zoek naar: KAPPER/KAPSTER samenwerking op zelfstandige basis (1 dag/week)

  • Target Recruitment - MS BI Teamlead (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dit internationaal bedrijf gelegen vlak buiten Gent is op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design. Profiel Als freelance MS BI teamlead herken je jezelf in de volgende omschrijving: je hebt al geruime ervaring met de volledige MS BI suite: SSIS, SSAS, SSRS. kennis van PowerBI is een plus. je houdt van programmeren met SSIS. je bent vloeiend in het Nederlands en Engels. Aanbod Als freelance MS BI teamlead krijg je: een project in een internationaal bedrijf vlak buiten de ring van Gent. flexibele uren en thuiswerk zijn bespreekbaar. startdatum ASAP. uitbetaling door Target Recruitment binnen de 10 werkdagen. Ben jij meteen beschikbaar en spreekt deze opdracht jou aan? Stuur me dan een mailtje met jouw CV via de knop hieronder.

  • keukenhulp (flexi-job of extra) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: L'HOMARD ET LA MOULE

    Type: Flexijob

    Je helpt ons in de keuken bij alles wat met de keuken te maken heeft (van groenten wassen en snijden tot desserts maken).

Zoek naar antwoorden van Vandermolen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vandermolen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandermolen BVBA. Laat een reactie achter voor Vandermolen BVBA. Vandermolen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandermolen BVBA. Leave a respond for Vandermolen BVBA. Vandermolen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandermolen BVBA op de google maps. Adres en contacten Vandermolen BVBA
Location of Vandermolen BVBA on the google maps. Address and contacts of Vandermolen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandermolen BVBA Vandermolen BVBA: Salons Notredame | Offisol nv | Pollet & Zonen BVBA | Emmanuel Bergmans | process systems

Other related companies as Vandermolen BVBA: Salons Notredame | Offisol nv | Pollet & Zonen BVBA | Emmanuel Bergmans | process systems

Vandermolen BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Stabroek, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandermolen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09208435058. Het bedrijf Vandermolen BVBA bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 63,2940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 292,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vandermolen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandermolen BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandermolen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandermolen BVBA, openstaande posities, locatie van Vandermolen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vandermolen BVBA is a company, that was registered 2017 in Stabroek region, Belgium. Full name of company is Vandermolen BVBA, company assigned to the tax number BE09208435058. The company Vandermolen BVBA is located at the address: Dorpsstraat 63,2940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 292,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vandermolen BVBA were not found.
The main activity of Vandermolen BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandermolen BVBA is not available. You also can look at reviews of Vandermolen BVBA, open positions, location of Vandermolen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandermolen BVBA, Stabroek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandermolen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandermolen BVBA, Stabroek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandermolen BVBA, employees, financial statistics.