Emmanuel Bergmans

Contactgegevens Emmanuel Bergmans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Emmanuel Bergmans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Emmanuel Bergmans

Regio (region): Brussels, B-1190 - BE, België

Adres (address): Avenue Albert 152/7, België

Telefoon (phone): 32 23436223 32 23436223

Fax (fax): +32 (51) 658-80-95 +32 (51) 658-80-95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Emmanuel Bergmans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Emmanuel Bergmans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Emmanuel Bergmans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Emmanuel Bergmans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Emmanuel Bergmans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Emmanuel Bergmans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Emmanuel Bergmans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Emmanuel Bergmans
Products information Emmanuel Bergmans

BTW identificatienummer (tax): BE02219207763
Ondernemingsnummer: 7386901855
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Emmanuel Bergmans zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Emmanuel Bergmans
(Get full report from official database of BE for Emmanuel Bergmans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Emmanuel Bergmans
Addition kinds of activities for Emmanuel Bergmans

203402. Gedroogde en ontwaterde vruchten | Dried and dehydrated fruits
809301. Materiaalkunde klinieken (polikliniek) | Substance abuse clinics (outpatient)
22210400. Kunstmatige en synthetische breedgeweven stoffen | Manmade and synthetic broadwoven fabrics
22410104. Kant, korset of schoen: textiel | Laces, corset or shoe: textile
26530103. Hempen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Hampers, corrugated: made from purchased materials
35590301. Onderhoudsmiddelen voor auto's | Automotive maintenance equipment
36610111. Telefoonapparatuur en onderdelen, draad | Telephone station equipment and parts, wire
36749914. Thermische apparaten, vaste toestand | Thermionic devices, solid state
37130206. Cementmixerlichamen | Cement mixer bodies
51229903. Medische rubberen goederen | Medical rubber goods

Werken bij Emmanuel Bergmans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Emmanuel Bergmans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Emmanuel Bergmans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Emmanuel Bergmans. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch magazijnier (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kuringen, werkzaam in de glassector, zijn we op zoek naar een technisch magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor een efficïent voorraadbeheer van de technische dienst, zowel op administratief als fysiek vlak. Dit houdt onder andere in: het beheer van stockartikelen, proactieve voorraadopvolging & up-to-date houden van het voorraadsysteem, bestellingen plaatsen & onder-houden van leverancierscontacten, organisatie van de goederenontvangsten en logistieke inrichting van het technisch magazijn. Ook spring je bij in de algemene klus- en onderhoudswerken. Je rapporteert aan de Manager Productie & Techniek.

  • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

  • CHAUFFEUR C MET WEEKENDWERK (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent Technische Dienst (E-plan) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert office kijkt uit naar een jobstudent met goede kennis van E-Plan ter ondersteuning van de technische dienst bij een voedingsbedrijf in de regio. Ben je onmiddellijk vrij en heb je zin in een last-minute vakantiejob? Solliciteer dan snel! [email protected] of bel 051/ 24 16 96

  • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EDISAC OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor onze winkel in Oostende voor zowel weekends als vakanties. Je wordt vooral ingezet voor de kassa, de levering, producten klaarmaken om in de winkel te zetten en eventueel klanten helpen indien nodig

  • jobstudent assistent landmeter (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: bvba landmeter-expert jo gosseye

    Type: Studentenjob

    assisteren van de landmeter op werven in Vlaanderen. wij zoeken mensen die gedurende gans het schooljaar en vakanties kunnen werken als jobstudent met interesse in bouw en landmeten. Het kunnen losse dagen in de week zijn, 1 dag per week of meerdere dagen.

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • HR coördinator (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

  • Dynamische verkoper - prefab beton (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: B.M.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Uw taak zal er voornamelijk uit bestaan om onze producten - prefab betonnen constructie-elementen - te promoten bij een specifieke doelgroep. Dit kan deels bestaan uit telefonische en/of fysieke contacten op werven, maar eveneens het aansnijden of verder uitwerken van online tools om onze bedrijfsactiviteit verder kenbaar te maken aan het doelpubliek. Deze taak kan worden uitgebreid met uitwerken van de offerte-aanvragen tem het uitwerken van productietekeningen, dit afhankelijk van de interesse en mogelijke tijdsbesteding.

  • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DELY MARC

    Type: Flexijob

    prei schonen en sorteren voor verkoop

Zoek naar antwoorden van Emmanuel Bergmans in sociale netwerken
Look for responds of Emmanuel Bergmans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Emmanuel Bergmans. Laat een reactie achter voor Emmanuel Bergmans. Emmanuel Bergmans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Emmanuel Bergmans. Leave a respond for Emmanuel Bergmans. Emmanuel Bergmans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Emmanuel Bergmans op de google maps. Adres en contacten Emmanuel Bergmans
Location of Emmanuel Bergmans on the google maps. Address and contacts of Emmanuel Bergmans

Andere gerelateerde bedrijven als come Emmanuel Bergmans Emmanuel Bergmans: Tchai Belgium BVBA | Habitat Woningbouw | Eurosport nv | Franki Bruno | Michiels Michel

Other related companies as Emmanuel Bergmans: Tchai Belgium BVBA | Habitat Woningbouw | Eurosport nv | Franki Bruno | Michiels Michel

Emmanuel Bergmans is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brussels, B-1190 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Emmanuel Bergmans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02219207763. Het bedrijf Emmanuel Bergmans bevindt zich op het adres: Avenue Albert 152/7. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 775,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Emmanuel Bergmans zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Emmanuel Bergmans is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Emmanuel Bergmans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Emmanuel Bergmans, openstaande posities, locatie van Emmanuel Bergmans op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Emmanuel Bergmans is a company, that was registered 2004 in Brussels, B-1190 - BE region, Belgium. Full name of company is Emmanuel Bergmans, company assigned to the tax number BE02219207763. The company Emmanuel Bergmans is located at the address: Avenue Albert 152/7. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 775,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Emmanuel Bergmans were not found.
The main activity of Emmanuel Bergmans is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Emmanuel Bergmans is not available. You also can look at reviews of Emmanuel Bergmans, open positions, location of Emmanuel Bergmans on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Emmanuel Bergmans, Brussels, B-1190 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Emmanuel Bergmans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Emmanuel Bergmans, Brussels, B-1190 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Emmanuel Bergmans, employees, financial statistics.