ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw

Contactgegevens ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw

Regio (region): dermanstraat 5, België

Adres (address): PC,,, België

Telefoon (phone): 2000 2000

Fax (fax): Antwerpen Antwerpen

E-Mail: 03 457 73 37; 03 232 16 37

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw
Products information ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw

BTW identificatienummer (tax): BE08999694824
Ondernemingsnummer: 6317657470
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw
(Get full report from official database of BE for ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw
Addition kinds of activities for ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw

078200. Gras- en tuindiensten | Lawn and garden services
395100. Pennen en mechanische potloden | Pens and mechanical pencils
17310303. Specialisatie van geluidsapparatuur | Sound equipment specialization
22210307. Satins | Satins
23920101. Bootkussens | Boat cushions
27210200. Tijdschriften, uitgeverij en drukwerk | Periodicals, publishing and printing
38260702. Thermische analyse instrumenten, laboratorium type | Thermal analysis instruments, laboratory type
73891603. Mailbox verhuur en bijbehorende service | Mailbox rental and related service

Werken bij ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D toerisme - voltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar buschauffeurs die graag in de toerismesector willen werken. Wij zoeken enthousiaste chauffeurs D die zowel nationaal als internationaal groepen willen vervoeren op uitstappen en reizen, overnachting op locatie is mogelijk. Dit voor onbepaalde duur.

  • Huishoudhulp regio Maldegem- voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maldegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Stagiair(e) Azure AD migratie met implementatie security voor Azure AD (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten een always-on infrastructuur waarbij men denkt aan een migratie naar Azure AD. Onderzoeksvraag: Hoe kan je op de meest efficiënte manier een bestaande IT omgeving migreren naar Azure AD met aandacht voor security en de implementatie ervan? Doel: Het opzetten van een migratie pad voor onze testomgeving en de uitvoering van de huidige AD omgeving naar Azure AD. Tevens de implementatie van bijkomende security zoals conditional access, MFA, etc. alsook de implementatie van group policies met betrekking op security en updates. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • Verpleegkundige (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Zorgdragend hart

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Oost-Vlaanderen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • Bijverdienste - Regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Werner Cornette

    Type: Zelfstandige activiteit

    W ij werken samen met een internationale onderneming die reeds meer dan 38 jaar actief is in het promoten van een gezonde, actieve levensstijl en hierin marktleider is. We bieden producten, systemen en programma's aan die je helpen je beter in je vel te voelen. We zijn opzoek naar mensen die graag willen bijverdienen op hun vrije momenten, maar ook naar mensen die een nieuwe wending aan hun carriere willen geven. Je zal samen met ons in je eigen regio mensen helpen hun doelstellingen te bereiken. Dit kan part-time of full-time. Je bepaald zelf je uren, je inkomen en je bent je eigen baas! Wij zorgen voor de nodige opleidingen en ondersteuning om deze activiteit succesvol te laten uitgroeien! Je staat er nooit alleen voor.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw in sociale netwerken
Look for responds of ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw. Laat een reactie achter voor ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw. ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw. Leave a respond for ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw. ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw op de google maps. Adres en contacten ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw
Location of ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw on the google maps. Address and contacts of ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw: Lorgnette (la) SA | L & D-Jet-Techniek | Geritec SA | Infelect sprl | ZILBERSTEIN

Other related companies as ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw: Lorgnette (la) SA | L & D-Jet-Techniek | Geritec SA | Infelect sprl | ZILBERSTEIN

ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio dermanstraat 5, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08999694824. Het bedrijf ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw bevindt zich op het adres: PC,,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 727,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw, openstaande posities, locatie van ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie 03 457 73 37; 03 232 16 37

ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw is a company, that was registered 2014 in dermanstraat 5 region, Belgium. Full name of company is ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw, company assigned to the tax number BE08999694824. The company ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw is located at the address: PC,,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 727,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw were not found.
The main activity of ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw is not available. You also can look at reviews of ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw, open positions, location of ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw on the map. For more information, write us to email 03 457 73 37; 03 232 16 37

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw, dermanstraat 5: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw, dermanstraat 5: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTWERPSE POSTZEGELCLUB vzw, employees, financial statistics.