L & D-Jet-Techniek

Contactgegevens L & D-Jet-Techniek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L & D-Jet-Techniek: address, phone, fax, email, website, opening hours

L & D-Jet-Techniek

Regio (region): DIEST, België

Adres (address): INDUSTRIETERREIN 2-3,3290, België

Telefoon (phone): 013 53 17 77 013 53 17 77

Fax (fax): 013 53 17 75 013 53 17 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L & D-Jet-Techniek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L & D-Jet-Techniek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L & D-Jet-Techniek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L & D-Jet-Techniek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L & D-Jet-Techniek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L & D-Jet-Techniek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L & D-Jet-Techniek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L & D-Jet-Techniek
Products information L & D-Jet-Techniek

BTW identificatienummer (tax): BE05260498046
Ondernemingsnummer: 2580657958
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 164,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in L & D-Jet-Techniek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L & D-Jet-Techniek
(Get full report from official database of BE for L & D-Jet-Techniek)

Aanvulling soorten activiteiten voor L & D-Jet-Techniek
Addition kinds of activities for L & D-Jet-Techniek

305301. Pakken en afdichtingsinrichtingen | Gaskets and sealing devices
20799907. Pindakaas, geraffineerd: niet gemaakt in pindaoliefabrieken | Peanut oil, refined: not made in peanut oil mills
28210213. Polytetrafluorethyleenharsen, teflon | Polytetrafluoroethylene resins, teflon
30699914. Pompmouwen, rubber | Pump sleeves, rubber
35320408. Schraperladers, ondergronds | Scraper loaders, underground
35449901. Forms (matrijzen), voor gieterij en kunststof machines | Forms (molds), for foundry and plastics working machinery
35560214. Slicers, commercieel, voedsel | Slicers, commercial, food
50840905. Verpakkingsmachines en uitrusting | Packaging machinery and equipment
51690202. aërosolen | Aerosols
86610127. Zevende dag adventistische kerk | Seventh day adventist church

Werken bij L & D-Jet-Techniek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L & D-Jet-Techniek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L & D-Jet-Techniek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L & D-Jet-Techniek. Looking for open vacancies in other companies

  • Montage medewerker / voltijds / regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar ervaren monteurs om te werken in omgevingen als industriële verhuizingen en montage werkzaamheden. Je kan vrijwel onmiddellijk opstarten. Je gaat tewerkgesteld worden op verschillende projecten. Werken in teamverband Je voert diverse montage- en demontagewerkzaamheden uit d.m.v. takels en vijzen Je voert de aan- en afslag uit voor de montage of demontage van apparaten, leidingen, constructies, ... d.m.v. kranen en/of takels Monteert en demonteert zelfstandig leidingen Je maakt of past zelfstandig kleine staalconstructies aan volgens eigen opmetingen of volgens plan van de klant Je monteert en lijnt motoren en pompen uit Waken over de veilige uitvoering van de werkzaamheden Rapporteren van defecten en gebreken

  • Productie Operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

  • Technieker/monteur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Puurs zijn we opzoek naar een technieker die na een interimperiode vast aan het werk zou kunnen gaan. Je kan een vooropgesteld plan lezen en deze op een correcte en nauwkeurige manier uitvoeren. Enige ervaring met lassen, houtbewerking, ... is een pluspunt, maar je bent vooral bereid om bij te leren via interne opleidingen.

  • Operator afwerkingslijn (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het optimaal sturen van een vol-automatisch productieproces met respect voor kwaliteit en veiligheid. - Het respecteren van kwaliteitsprocedures - Het respecteren van productieprocedures - Het respecteren van veiligheidsinstructies - Het personeel sturen in geval van stilstand - Goede communicatie onderhouden met de lijnverantwoordelijken - Continu kwaliteit controleren tijdens de productie - Bijstaan in het verbeteren van het productieproces

  • SORTEERVERANTWOORDELIJKE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het uitsorteren van linnen en het bedienen/beladen van de wastunnel .

  • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

  • Enthousiaste Thuishulpen/ Huishoudhulpen te Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Winkelbediende student weekendwerk (OOIGEM)

    Regio: OOIGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een vaste weekendjob? Ben je bereid om daarvoor in een supermarkt te werken? Dan is deze job in regio Wielsbeke iets voor jou! We zoeken namelijk een student die in de drankencentrale van de supermarkt zal tewerkgesteld worden. De student zal instaan voor: op orde houden van winkel aanvullen dranken opvolgen bestellingen (ook het maken van geschenkmanden valt hieronder) kassa

  • Bijlesgever Python (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Python aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

  • Assistent kostprijsberekening (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: BAKKER & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning bieden bij het maken van voorcalculaties voor verkoopsdoeleinden aan de hand van een lastenboek of beschrijving Berekeningen maken aan de hand van de informatie die je verkrijgt vanuit verschillende afdelingen (aankoop, studie, productie, personeelszaken…) Het samenstellen van de catalogi en het aanvullen van verschillende opties en details Het aanpassen van de prijzen en offertes Het continu updaten van de materialen, technologieën, productieprocessen… Het omzetten van cijfergegevens in sjablonen en structuren die zorgen voor toegankelijkheid en transparantie Het uitvoeren van controles op de prijzen en prijscatalogi, bestelbonnen, facturering… Het rapporteren van de aanpassingen en calculaties naar de hoofdverantwoordelijke verkoop en de beheerders van het management informatie systeem

  • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

Zoek naar antwoorden van L & D-Jet-Techniek in sociale netwerken
Look for responds of L & D-Jet-Techniek in social networks

Lees alle opmerkingen voor L & D-Jet-Techniek. Laat een reactie achter voor L & D-Jet-Techniek. L & D-Jet-Techniek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L & D-Jet-Techniek. Leave a respond for L & D-Jet-Techniek. L & D-Jet-Techniek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L & D-Jet-Techniek op de google maps. Adres en contacten L & D-Jet-Techniek
Location of L & D-Jet-Techniek on the google maps. Address and contacts of L & D-Jet-Techniek

Andere gerelateerde bedrijven als come L & D-Jet-Techniek L & D-Jet-Techniek: Comifra SA | Betonijzerbuigcentrale Inter N.V. | Instituut voor Internationaal Privaatrecht | Krismar nv | VAN HOOF, PATRICK

Other related companies as L & D-Jet-Techniek: Comifra SA | Betonijzerbuigcentrale Inter N.V. | Instituut voor Internationaal Privaatrecht | Krismar nv | VAN HOOF, PATRICK

L & D-Jet-Techniek is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio DIEST, België. De volledige naam van het bedrijf is L & D-Jet-Techniek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05260498046. Het bedrijf L & D-Jet-Techniek bevindt zich op het adres: INDUSTRIETERREIN 2-3,3290. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 164,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in L & D-Jet-Techniek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L & D-Jet-Techniek is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L & D-Jet-Techniek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L & D-Jet-Techniek, openstaande posities, locatie van L & D-Jet-Techniek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

L & D-Jet-Techniek is a company, that was registered 1994 in DIEST region, Belgium. Full name of company is L & D-Jet-Techniek, company assigned to the tax number BE05260498046. The company L & D-Jet-Techniek is located at the address: INDUSTRIETERREIN 2-3,3290. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 164,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in L & D-Jet-Techniek were not found.
The main activity of L & D-Jet-Techniek is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of L & D-Jet-Techniek is not available. You also can look at reviews of L & D-Jet-Techniek, open positions, location of L & D-Jet-Techniek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over L & D-Jet-Techniek, DIEST: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L & D-Jet-Techniek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L & D-Jet-Techniek, DIEST: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L & D-Jet-Techniek, employees, financial statistics.