C.P. BOURG SA

Contactgegevens C.P. BOURG SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.P. BOURG SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.P. BOURG SA

Regio (region): Ottignies-Louvain-la-Neuve (Céroux-Mousty), België

Adres (address): Rue des Technologies 22,1341, België

Telefoon (phone): 010 61 38 38; 010 62 22 11 010 61 38 38; 010 62 22 11

Fax (fax): +32 (64) 305-90-43 +32 (64) 305-90-43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.P. BOURG SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.P. BOURG SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.P. BOURG SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.P. BOURG SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.P. BOURG SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.P. BOURG SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.P. BOURG SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.P. BOURG SA
Products information C.P. BOURG SA

BTW identificatienummer (tax): BE07283905029
Ondernemingsnummer: 3108825683
Hoofdstad (capital): 286,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 378,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in C.P. BOURG SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.P. BOURG SA
(Get full report from official database of BE for C.P. BOURG SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.P. BOURG SA
Addition kinds of activities for C.P. BOURG SA

239604. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
951100. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management
22840102. Polyester draad | Polyester thread
36519900. Huishoudelijke audio- en videoutrusting, niet inbegrepen | Household audio and video equipment, nec
38229908. Gasbrander, automatische bedieningselementen | Gas burner, automatic controls
50940301. Klokken | Clocks

Werken bij C.P. BOURG SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.P. BOURG SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.P. BOURG SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.P. BOURG SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Magazijnier / Plaatser signalisatie (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een magazijnier / plaatser signalisatie Plan lezen Magazijnwerk Signalisatie klaarmaken en plaatsen op de werf

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kinrooi - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

  • Jobstudent (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Merksplas zijn wij op zoek naar twee studenten die zatedag of zondag willen meewerken op een kippenboerderij. Taken zijn: eitjes rapen, kippen eten geven, onderhoud.

  • JOBSTUDENTEN HERFSTVAKANTIE - Polyvalent Medewerker Wasserij te Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: START PEOPLE AALST

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

  • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

    Type: Vaste Job

    Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

  • Tour guide Gent, Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Ghent and Bruges in SPANISH language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van C.P. BOURG SA in sociale netwerken
Look for responds of C.P. BOURG SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.P. BOURG SA. Laat een reactie achter voor C.P. BOURG SA. C.P. BOURG SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.P. BOURG SA. Leave a respond for C.P. BOURG SA. C.P. BOURG SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.P. BOURG SA op de google maps. Adres en contacten C.P. BOURG SA
Location of C.P. BOURG SA on the google maps. Address and contacts of C.P. BOURG SA

Andere gerelateerde bedrijven als come C.P. BOURG SA C.P. BOURG SA: Architectenwerkgroep A.W.G. CVBA | Verhelst | Terca Warneton | VELU VINS SA | Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.

Other related companies as C.P. BOURG SA: Architectenwerkgroep A.W.G. CVBA | Verhelst | Terca Warneton | VELU VINS SA | Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.

C.P. BOURG SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Ottignies-Louvain-la-Neuve (Céroux-Mousty), België. De volledige naam van het bedrijf is C.P. BOURG SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07283905029. Het bedrijf C.P. BOURG SA bevindt zich op het adres: Rue des Technologies 22,1341. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 286,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 378,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in C.P. BOURG SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.P. BOURG SA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.P. BOURG SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.P. BOURG SA, openstaande posities, locatie van C.P. BOURG SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.P. BOURG SA is a company, that was registered 1994 in Ottignies-Louvain-la-Neuve (Céroux-Mousty) region, Belgium. Full name of company is C.P. BOURG SA, company assigned to the tax number BE07283905029. The company C.P. BOURG SA is located at the address: Rue des Technologies 22,1341. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 286,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 378,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in C.P. BOURG SA were not found.
The main activity of C.P. BOURG SA is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C.P. BOURG SA is not available. You also can look at reviews of C.P. BOURG SA, open positions, location of C.P. BOURG SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.P. BOURG SA, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Céroux-Mousty): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.P. BOURG SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.P. BOURG SA, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Céroux-Mousty): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.P. BOURG SA, employees, financial statistics.