Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.
Private companiesNondepository Credit Institutions • Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.

Contactgegevens Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Nijverheidsstraat 91-95, B-9890 Dikkelvenne, België

Telefoon (phone): (09) 3899910 (09) 3899910

Fax (fax): (09) 3845786 (09) 3845786

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belgo Metal Permasteelisa Group N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belgo Metal Permasteelisa Group N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belgo Metal Permasteelisa Group N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belgo Metal Permasteelisa Group N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.
Products information Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05484344482
Ondernemingsnummer: 9790710449
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Belgo Metal Permasteelisa Group N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.
(Get full report from official database of BE for Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.
Addition kinds of activities for Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.

025399. Kalkoenen en Kalkoen eieren, Nect | Turkeys and turkey eggs, nec
221110. Linnen en tussenbanden, katoen | Linings and interlinings, cotton
343300. Verwarmingsapparatuur, behalve elektrisch | Heating equipment, except electric
753202. Letter- en schilderdiensten | Lettering and painting services
22620101. Flock printen: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Flock printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
23370103. Suits: vrouwen, misses 'en junioren' | Suits: women's, misses', and juniors'
33399901. Antimoon raffinage (primaire) | Antimony refining (primary)
50440205. Micrografische apparatuur | Micrographic equipment
51360201. Nachtkleding, mannen en jongens | Nightwear, men's and boys'
78220200. Film verhuur diensten | Film rental services

Werken bij Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • 2-talig commercieel bediende met nadruk op prospectie! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te St.-Truiden zijn we op zoek naar een 2-talige commercieel bediende. Je staat in voor de telefonische prospectie. Je contacteert architecten, aannemers, woningbouwbedrijven ea.. Daarnaast volg je ook de offertes en aanbestedingen op. Je plant de agenda's in van de vertegenwoordigers en volgt de verkopen op.

  • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

  • Montage monteur op locatie regio Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een meubelfabrikant zijn we op zoek naar een montage monteur! Jouw takenpakket? Jouw werkzaamheden bestaan uit het in- en uitladen van meubels, het transporteren ervan, het monteren van meubels (ook maatwerk), het verlenen van service en het ondersteunen van de montage afdeling. Meestal ga je met een collega monteur op pad om bij de klant meubels af te leveren en te monteren. Daarnaast help je mee op de montage afdeling.

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Sales Promotor | Bose (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • Student Zorgkundige regio Gent - kerstvakantie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (verzorgende of zorgkundige) die aan de slag willen in een woonzorgcentrum tijdens de kerstvakantie. Dit kan in verschillende shiften (vroege en late) voor 5 dagen in de week. Als zorgkundige/verzorgende heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je biedt hulp en kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van de bewoners binnen het woonzorgcentrum. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,... Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,...) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Jobstudent medewerker snackbar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CHIPS & ICE

    Type: Studentenjob

    Je neemt bestellingen op. Je maakt broodjes en snacks. Je bakt wafels en je schept ijsjes.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN MORTSEL (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en -als verzekeringsspecialist- klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de banksector.  Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor hun kantorennet te Antwerpen Zuid (regio Hove-Mortsel-Kontich) een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN:

  • accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

    Type: Vaste Job

    Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

  • PROJECTLEIDER HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een projectleider. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - planning in orde maken, ontwerp, plannings - en werfvergaderingen, financiële opvolging : vorderingen, hoeveelheden... - je ben het aanspreekpunt voor hoofdaannemer, werfleider en bouwheer

  • Zelfstandig verpleegkundigen (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging (voltijds/deeltijds)

  • Freelance Financial Controller (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opstellen en opvolgen van budgetten  Analyseren van de P&L en eventueel bijsturen  Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses Analyseren & controleren van financiële gegevens: Verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast Boeken van de maandelijkse afsluitingen Controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie Analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten Profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.

Zoek naar antwoorden van Belgo Metal Permasteelisa Group N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Belgo Metal Permasteelisa Group N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.. Laat een reactie achter voor Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.. Belgo Metal Permasteelisa Group N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.. Leave a respond for Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.. Belgo Metal Permasteelisa Group N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belgo Metal Permasteelisa Group N.V. op de google maps. Adres en contacten Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.
Location of Belgo Metal Permasteelisa Group N.V. on the google maps. Address and contacts of Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Belgo Metal Permasteelisa Group N.V. Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.: Hemiksems Beddencentrum | Obers BVBA | V.A.C. Machines NV | Centre Interculturel Agora | Homimo B.V.B.A.

Other related companies as Belgo Metal Permasteelisa Group N.V.: Hemiksems Beddencentrum | Obers BVBA | V.A.C. Machines NV | Centre Interculturel Agora | Homimo B.V.B.A.

Belgo Metal Permasteelisa Group N.V. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Belgo Metal Permasteelisa Group N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05484344482. Het bedrijf Belgo Metal Permasteelisa Group N.V. bevindt zich op het adres: Nijverheidsstraat 91-95, B-9890 Dikkelvenne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 208,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Belgo Metal Permasteelisa Group N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belgo Metal Permasteelisa Group N.V. is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belgo Metal Permasteelisa Group N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belgo Metal Permasteelisa Group N.V., openstaande posities, locatie van Belgo Metal Permasteelisa Group N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belgo Metal Permasteelisa Group N.V. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Belgo Metal Permasteelisa Group N.V., company assigned to the tax number BE05484344482. The company Belgo Metal Permasteelisa Group N.V. is located at the address: Nijverheidsstraat 91-95, B-9890 Dikkelvenne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 208,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Belgo Metal Permasteelisa Group N.V. were not found.
The main activity of Belgo Metal Permasteelisa Group N.V. is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Belgo Metal Permasteelisa Group N.V. is not available. You also can look at reviews of Belgo Metal Permasteelisa Group N.V., open positions, location of Belgo Metal Permasteelisa Group N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belgo Metal Permasteelisa Group N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belgo Metal Permasteelisa Group N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belgo Metal Permasteelisa Group N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belgo Metal Permasteelisa Group N.V., employees, financial statistics.