Mooris Pumps Irrigation BVBA

Contactgegevens Mooris Pumps Irrigation BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mooris Pumps Irrigation BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mooris Pumps Irrigation BVBA

Regio (region): Oud-Turnhout, België

Adres (address): Donk 55,2360, België

Telefoon (phone): 014 45 18 80 014 45 18 80

Fax (fax): 014 45 33 01 014 45 33 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mooris Pumps Irrigation BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mooris Pumps Irrigation BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mooris Pumps Irrigation BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mooris Pumps Irrigation BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mooris Pumps Irrigation BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mooris Pumps Irrigation BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mooris Pumps Irrigation BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mooris Pumps Irrigation BVBA
Products information Mooris Pumps Irrigation BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08236419677
Ondernemingsnummer: 9594055175
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 142,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Mooris Pumps Irrigation BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mooris Pumps Irrigation BVBA
(Get full report from official database of BE for Mooris Pumps Irrigation BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mooris Pumps Irrigation BVBA
Addition kinds of activities for Mooris Pumps Irrigation BVBA

319900. Lederwaren, niet inbegrepen | Leather goods, nec
33540100. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
35690201. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting apparatus
35890302. Riool schoonmaakapparatuur, kracht | Sewer cleaning equipment, power
49259900. Gasproductie en / of distributie, nec | Gas production and/or distribution, nec
80690100. Substantie misbruik ziekenhuizen | Substance abuse hospitals

Werken bij Mooris Pumps Irrigation BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mooris Pumps Irrigation BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mooris Pumps Irrigation BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mooris Pumps Irrigation BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Reachtruckchauffeur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goederen op locatie te plaatsen. Je zal rijden tussen smalle racks. Hoog stapelen vormt dan ook geen probleem voor jou. Je zal instaan voor 80% reachtruckwerk en 20% manueel werk.

  • Proces operator dag (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Procesoperator in dagdienst ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Procesoperatoren in ploeg. Je zal instaan voor Het verplaatsen van chemicaliën in verpakkingen (totes, bigbags, jerrycan); Het laden en lossen van bulkmateriaal (ingrediënten, eindproducten en afvalproducten); Doseren en klaarzetten van grondstoffen; Afvullen van het eindproduct in vaten; Inpompen vloeibare ingrediënten in tanks; Ondersteunen van de procesoperatoren in de afwerking van het productieproces.

  • operator medische sector (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Je bent verantwoordelijk voor de afwerking van stukken, inclusief de kwaliteitsinspectie, inpakken en het chippen. Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie. Als arbeider word je ingeschakeld in het hele productieproces. Je taken bestaan uit; - Instellen van de machines. - Afwerken en schoonmaken van de eindproducten. - Kwaliteitscontrole door middel van een optische scanner - Inpakken en verzenden

  • Meewerkend ploegbaas (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken en het plaatsen van waterzuiveringsinstallaties en rioleringswerken. Daarnaast zorg je voor de administratieve opvolging van je werven (registratie uren, registratie verbruikte materialen, as builtschetsen,…). Dit doe je naast je 'gewone' werk als grondwerker. Je werkt dus met je teamgenoten mee in de uitvoering van de werken. Je voert hiertoe allerhande werken uit, zoals graafwerken (zowel met de hand als met minigraver), aanleggen rioleringsbuizen, heraanleggen klinkers en diverse herstellingswerken, enz. Op de werf ben jij de aanspreekpersoon voor de klant. Je hebt enkele jaren ervaring met het aansturen van een klein team, liefst binnen de wegenbouw / rioleringssector.

  • Polyesterverwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een polyesterverwerker. Takenpakket: - Verwerken van polyester - Je stelt constructies samen uit staal en/of hout - Voorbereiden, aanpassen en onderhoud aan matrijzen voor spuitproces - Assemblage en testen - Mallen maken - Spuitwerken - Werken met diverse harsen en coatings (brengt geur met zich mee)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderwindeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERWINDEKE)

    Regio: DENDERWINDEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

  • PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Na een grondige kennismaking met de processen en de waarden van onze klant, ga je aan de slag als PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Je wordt hierin ook opgeleid door onze opdrachtgever. Je vervult een adviserende en ondersteunende rol op het vlak van procesoptimalisatie m.b.t. Human Resources. Het is aan jou om verbeteringen voor te stellen over HR-processen Je inspireert collega's, moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken.    Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is in zijn sector een top 3 speler in de Benelux. Aangezien deze jaarlijks blijft groeien, breiden ook de ondersteunende diensten binnen het bedrijf zich verder uit. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Heb je graag een generalistische rol in HR met nadruk op analyse? Lees dan zeker verder!

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger - Social Media Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

  • horeca (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE KAAI

    Type: Leercontract

    Er is in de zaak fitness, gropesles, bowling en steengrill. In het weekend is het een heel andere zaak dan door de week waardoor het takenpakket heel uiteenlopend is. Achter de toog staan, mensen bedienen, mensen van de fitness welkom heten. Voorbereidingen voor de steengrillers Afruimen, buffet bijvullen, afwassen,....

Zoek naar antwoorden van Mooris Pumps Irrigation BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Mooris Pumps Irrigation BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mooris Pumps Irrigation BVBA. Laat een reactie achter voor Mooris Pumps Irrigation BVBA. Mooris Pumps Irrigation BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mooris Pumps Irrigation BVBA. Leave a respond for Mooris Pumps Irrigation BVBA. Mooris Pumps Irrigation BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mooris Pumps Irrigation BVBA op de google maps. Adres en contacten Mooris Pumps Irrigation BVBA
Location of Mooris Pumps Irrigation BVBA on the google maps. Address and contacts of Mooris Pumps Irrigation BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Mooris Pumps Irrigation BVBA Mooris Pumps Irrigation BVBA: BÖLLHOFF | Catulle Y SA | Didden Eclairage SPRL | ACIDEX EXPRESS SPRL | Fabien Raes

Other related companies as Mooris Pumps Irrigation BVBA: BÖLLHOFF | Catulle Y SA | Didden Eclairage SPRL | ACIDEX EXPRESS SPRL | Fabien Raes

Mooris Pumps Irrigation BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Oud-Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Mooris Pumps Irrigation BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08236419677. Het bedrijf Mooris Pumps Irrigation BVBA bevindt zich op het adres: Donk 55,2360. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 142,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Mooris Pumps Irrigation BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mooris Pumps Irrigation BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mooris Pumps Irrigation BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mooris Pumps Irrigation BVBA, openstaande posities, locatie van Mooris Pumps Irrigation BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mooris Pumps Irrigation BVBA is a company, that was registered 1987 in Oud-Turnhout region, Belgium. Full name of company is Mooris Pumps Irrigation BVBA, company assigned to the tax number BE08236419677. The company Mooris Pumps Irrigation BVBA is located at the address: Donk 55,2360. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 142,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Mooris Pumps Irrigation BVBA were not found.
The main activity of Mooris Pumps Irrigation BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Mooris Pumps Irrigation BVBA is not available. You also can look at reviews of Mooris Pumps Irrigation BVBA, open positions, location of Mooris Pumps Irrigation BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mooris Pumps Irrigation BVBA, Oud-Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mooris Pumps Irrigation BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mooris Pumps Irrigation BVBA, Oud-Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mooris Pumps Irrigation BVBA, employees, financial statistics.