ACIDEX EXPRESS SPRL

Contactgegevens ACIDEX EXPRESS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACIDEX EXPRESS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACIDEX EXPRESS SPRL

Regio (region): Braine l'Alleud (Ophain-Bois-Seigneur-Isaac), België

Adres (address): Baty du Cerisier 26,1421, België

Telefoon (phone): 02 387 17 54 02 387 17 54

Fax (fax): 02 387 17 54 02 387 17 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACIDEX EXPRESS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACIDEX EXPRESS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACIDEX EXPRESS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACIDEX EXPRESS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACIDEX EXPRESS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACIDEX EXPRESS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACIDEX EXPRESS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACIDEX EXPRESS SPRL
Products information ACIDEX EXPRESS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03058563232
Ondernemingsnummer: 7786804199
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 543,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ACIDEX EXPRESS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACIDEX EXPRESS SPRL
(Get full report from official database of BE for ACIDEX EXPRESS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACIDEX EXPRESS SPRL
Addition kinds of activities for ACIDEX EXPRESS SPRL

103100. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
801103. Medische verzekeringsverenigingen | Medical insurance associations
37319900. Scheepsbouw en reparatie, nec | Shipbuilding and repairing, nec
38240205. Lineaire tellers | Linear counters
39999914. Groeiende metaalproducten | Flocking metal products
58120206. Zitdrankje | Soft drink stand
87420406. Vastgoedadviseur | Real estate consultant

Werken bij ACIDEX EXPRESS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACIDEX EXPRESS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACIDEX EXPRESS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACIDEX EXPRESS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operations Manager Tuinbouw (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een Operations Manager! Onze klant is een innovatief tuinbouwbedrijf in te Duffel, gespecialiseerd in de kweek van groenten en sierplanten. Zij zijn op zoek naar een verantwoordelijke die instaat voor de plantkwaliteit en de complete organisatie van een productie-unit van +/- 8 ha met een 20-tal medewerkers. Concreet betekent dit het volgende: Je stuurt een team aan van een 20-tal medewerkers en organiseert de werkzaamheden van de verschillende productieprocessen; Hierbij ben je eindverantwoordelijke voor de opkweek van de planten; Verder heb je contact met klanten en leveranciers; Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie.

  • Mecanicien - 3 ploegen - zeer technisch uitdagende productie omgeving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGO Technics is op zoek naar een mechanicien in de regio van het Meetjesland. Doel van de functie is om de productielijnen die haast onophoudelijk draaien, om hiervoor te zorgen dat die productielijnen ook blijven draaien. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – je bent verantwoordelijk voor het correct afstellen van de productielijnen, dit doe je in overleg met de operatoren, de machineverantwoordelijken, de meestergasten en de kwaliteitsdiensten – je staat in voor het ombouwen van de lijnen, dit doe je wanneer een nieuw artikel vraagt om een nieuwe omstelling, hierbij hou je rekening met de vereiste productspecificaties – wanneer er op bepaalde productielijnen aan proefdraaien wordt gedaan, dan sta je paraat met je technische bijstand en geef je hiernaast ook veiligheidsadvies – je bent voorstander van het principe, voorkomen is beter dan genezen, door de productielijnen in topvorm te houden door het uitvoeren van preventief onderhoud – zouden er toch ad hoc problemen opduiken op de productielijnen, dan onderneem je onmiddellijk actie en sta je direct ter plaatse om het probleem snel en efficient op te lossen – uiteraard ben je niet verantwoordelijk voor alle lijnen, je krijgt een aantal productielijnen toegewezen, in de firma is er een geinvesteerd in een nieuwbouw, zeer modern en ruim ingericht – in het totaal zijn er zo\\\'n 25 lijnen aanwezig in de productie omgeving, je wordt specialist/ expert in meerdere lijnen, dit traject wordt zeer geleidelijk aangeleerd – de feedback van de mechaniciens die er heden aan de slag zijn, is dat het zeer gevarieerd en uitdagend werk is in een aangename werkomgevin, het productie proces is een complex gegeven, dus er is zeker voldoende uitdaging – tot slot rapporteer je aan de machineverantwoordelijken

  • productiemedewerker 2 ploegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken in een biotech-bedrijf waar je zal instaan voor productie van patronen De productie van de "patronen" bestaat uit het samenstellen van verschillende plastieken onderdelen. Dit gebeurt gedeeltelijk manueel en gedeeltelijk via machines. Deze patronen worden ook gevuld met biomedische materialen. De operator staat in voor het vlotte verloop van het productieproces. De operator werkt in een clean room omgeving.

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • Jobstudent kippenkraam (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Klanten bedienen in een kippenkraam.  Op zaterdagvoormiddag te werken in Geel. Op zondagvoormiddag te werken in Kasterlee.  Je hoeft niet elk weekend te werken, dit is in een beurtrolsysteem met andere studenten. 

  • Notulist (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons, gesitueerd in Gent - niet ver van Gent- Dampoort,- zijn wij regelmatig op zoek naar notulisten. De bedoeling is dat je tijdens een onderzoek, dat plaats heeft in de vorm van een groepsgesprek of interview, zo goed en nauwkeurig mogelijk uittypt wat er wordt gezegd. Het kan ook zijn dat je het werk van thuis uit kan doen via een link en nadien je werk per mail doorstuurt.

  • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • zaalhulp (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: VANASSCHE POL

    Type: Studentenjob

    ontvangen van de klanten,service meedraaien , inzetten ,afruimen enz.. alles wat er tijdens een service moet gebeuren. .

  • Teamleader administratie (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al een eerste ervaring in het aansturen van een team en ben je ook analytisch erg sterk? Dan word jij wellicht de nieuwe teamleader administratie voor onze klant, een transportbedrijf in regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je geeft leiding aan een team van administratieve medewerkers. Je verzekert de permanentie van jouw dienst en springt bij waar nodig. Je werkt verbetertrajecten uit en zorgt voor een correcte implementatie daarvan. Je verleent advies rond administratieve problemen en je werkt voorstellen uit ter verbetering. Je maakt de werkplanning op en je verdeelt de taken.

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

  • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

  • HELPDESK 1st and 2nd line (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Perform helpdesk support first and second line for a company of the Brussels region.

Zoek naar antwoorden van ACIDEX EXPRESS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ACIDEX EXPRESS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACIDEX EXPRESS SPRL. Laat een reactie achter voor ACIDEX EXPRESS SPRL. ACIDEX EXPRESS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACIDEX EXPRESS SPRL. Leave a respond for ACIDEX EXPRESS SPRL. ACIDEX EXPRESS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACIDEX EXPRESS SPRL op de google maps. Adres en contacten ACIDEX EXPRESS SPRL
Location of ACIDEX EXPRESS SPRL on the google maps. Address and contacts of ACIDEX EXPRESS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ACIDEX EXPRESS SPRL ACIDEX EXPRESS SPRL: Home in Brussels | Beschuttende Werkpl Pajottenland | Busseniers Constructies | Terres de Charmee | Ideal Company S.A.

Other related companies as ACIDEX EXPRESS SPRL: Home in Brussels | Beschuttende Werkpl Pajottenland | Busseniers Constructies | Terres de Charmee | Ideal Company S.A.

ACIDEX EXPRESS SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Braine l'Alleud (Ophain-Bois-Seigneur-Isaac), België. De volledige naam van het bedrijf is ACIDEX EXPRESS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03058563232. Het bedrijf ACIDEX EXPRESS SPRL bevindt zich op het adres: Baty du Cerisier 26,1421. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 543,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ACIDEX EXPRESS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACIDEX EXPRESS SPRL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACIDEX EXPRESS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACIDEX EXPRESS SPRL, openstaande posities, locatie van ACIDEX EXPRESS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACIDEX EXPRESS SPRL is a company, that was registered 2010 in Braine l'Alleud (Ophain-Bois-Seigneur-Isaac) region, Belgium. Full name of company is ACIDEX EXPRESS SPRL, company assigned to the tax number BE03058563232. The company ACIDEX EXPRESS SPRL is located at the address: Baty du Cerisier 26,1421. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 543,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ACIDEX EXPRESS SPRL were not found.
The main activity of ACIDEX EXPRESS SPRL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ACIDEX EXPRESS SPRL is not available. You also can look at reviews of ACIDEX EXPRESS SPRL, open positions, location of ACIDEX EXPRESS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACIDEX EXPRESS SPRL, Braine l'Alleud (Ophain-Bois-Seigneur-Isaac): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACIDEX EXPRESS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACIDEX EXPRESS SPRL, Braine l'Alleud (Ophain-Bois-Seigneur-Isaac): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACIDEX EXPRESS SPRL, employees, financial statistics.