A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV
Private companiesGeneral Merchandise Stores • A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV

Contactgegevens A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV

Regio (region): Antwerpen (Hoboken), België

Adres (address): Lageweg 121,2660, België

Telefoon (phone): 03 827 91 13; 03 830 35 24; 0475 25 22 99 03 827 91 13; 03 830 35 24; 0475 25 22 99

Fax (fax): 03 825 75 73 03 825 75 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV
Products information A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV

BTW identificatienummer (tax): BE08918670654
Ondernemingsnummer: 1720153808
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV
(Get full report from official database of BE for A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV
Addition kinds of activities for A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV

326900. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
411104. Passagierspoorvervoer | Passenger rail transportation
22110810. Organdy, katoen | Organdy, cotton
23899901. Kleding voor gehandicapten | Apparel for handicapped
24930404. Dakbedekking, houtvezel | Roofing, wood fiber
30520302. V-riemen, rubber | V-belts, rubber

Werken bij A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CAD tekenaar (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter ondersteuning van onze CAD afdeling zijn wij op zoek naar een tekenaar. In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct, met als specifieke taken: * Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer. Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) * Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen * Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) Stuklijsten maken in exel * Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst * As built dossiers opstellen na afwerking van het project * Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • Huishoudhulp/Poetshulp Gingelom (met dienstencheques) (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • student verkoop (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingszaak in Ronse zoek ik studenten die ook tijdens de week beschikbaar zijn. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar, laat het snel weten!

  • Persoonlijk assistent - studentenjob (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Dringend op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden aan een man met een beperking. Deze persoon zit in een rolstoel, kan wel praten maar heeft door zijn spierziekte soms moeilijk controle over zijn spieren. Dit bemoeilijkt eten en drinken. We zoeken iemand om elke zaterdag te werken. Dit kan in de voormiddag zijn, van 08-13u, of 's avonds (dit in het kader van een activiteit (bv voetbalmatch,...). Uren zijn afhankelijk van de nood van onze budgethouder.

  • SUPERVISOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Vaste Job

    Supervisor in daguren bij Volvo Trucks Gent Voor onze partner Volvo Trucks Gent zijn wij zoek naar een supervisor. Technische affiniteit Coachen en motiveren van team Nederlands - Engels Als teamcoach ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productieproces. Je zorgt voor de coaching, het aansturen en het motiveren van je medewerkers, zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Hiervoor ben je continu aanwezig op de werkvloer om een dialoog aan te gaan met de medewerkers. Verder coördineer en organiseer je de activiteiten op een efficiënte manier, zodat flexibel kan ingespeeld worden op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht achter het continu optimaliseren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de opmaak van de planning voor de bestelling van trailers. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu en ergonomie voor de medewerkers.

  • Web/app ontwikkelaar (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle interne bedrijfsprocessen. Je beheert en ontwikkelt (in team) een geautomatiseerde toekomst in een jong, sterk, groeiend familiebedrijf. Je ontwikkelt de bedrijfswebsite en apps. Je analyseert problemen en lost deze op a.d.h.v. nieuwe programmaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Poppr

    Type: Vaste Job

    360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

  • OPERATOREN chocolade (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: MONTSERRAT

    Type: Vaste Job

    Montserrat chocolade is dé referentie voor biologische, suiker- en lactosevrije chocolade. We zijn goed vertegenwoordigd in het binnenland, maar exporteren ook naar vele Europese landen en exotische locaties zoals Japan. Ons product is gegeerd en brengt een sterke groei met zich mee. Meer informatie vindt u op www.montserrat.be. Uw taak: u wordt opgeleid om met de mouleermachine te leren werken. Hiermee maken we pralines, caraques en gevulde chocoladeartikelen.

  • Freelance docent Mindfulness Coach Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Auticoach (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren (ook volwassenen) met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV in sociale netwerken
Look for responds of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. Laat een reactie achter voor A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. Leave a respond for A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV op de google maps. Adres en contacten A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV
Location of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV on the google maps. Address and contacts of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV: Vranckx Pierre | Resarm Engineering Plastics SA | VDB SPRL | ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO | Peeters Geert

Other related companies as A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV: Vranckx Pierre | Resarm Engineering Plastics SA | VDB SPRL | ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO | Peeters Geert

A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Hoboken), België. De volledige naam van het bedrijf is A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08918670654. Het bedrijf A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV bevindt zich op het adres: Lageweg 121,2660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 849,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, openstaande posities, locatie van A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV is a company, that was registered 2009 in Antwerpen (Hoboken) region, Belgium. Full name of company is A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, company assigned to the tax number BE08918670654. The company A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV is located at the address: Lageweg 121,2660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 849,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV were not found.
The main activity of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV is not available. You also can look at reviews of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, open positions, location of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, Antwerpen (Hoboken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, Antwerpen (Hoboken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, employees, financial statistics.