Vanderhoydonck NV

Contactgegevens Vanderhoydonck NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanderhoydonck NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanderhoydonck NV

Regio (region): Mol, België

Adres (address): Zuiderring 103,2400, België

Telefoon (phone): 014 82 90 50 014 82 90 50

Fax (fax): 014 82 90 50; 014 81 60 00 014 82 90 50; 014 81 60 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanderhoydonck NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanderhoydonck NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanderhoydonck NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanderhoydonck NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanderhoydonck NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanderhoydonck NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanderhoydonck NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanderhoydonck NV
Products information Vanderhoydonck NV

BTW identificatienummer (tax): BE02263427734
Ondernemingsnummer: 8126556396
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 635,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vanderhoydonck NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanderhoydonck NV
(Get full report from official database of BE for Vanderhoydonck NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanderhoydonck NV
Addition kinds of activities for Vanderhoydonck NV

17310300. Communicatie specialisatie | Communications specialization
30699900. Vervaardigde rubberproducten, nec, nec | Fabricated rubber products, nec, nec
35790000. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
36770000. Elektronische spoelen en transformatoren | Electronic coils and transformers
38210102. Centrifuges, laboratorium | Centrifuges, laboratory
50149904. Banden, gebruikt | Tires, used
60219901. Nationale trustbedrijven met deposito's, commercieel | National trust companies with deposits, commercial

Werken bij Vanderhoydonck NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanderhoydonck NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanderhoydonck NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanderhoydonck NV. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een (hulp)elektricien die met veel enthousiasme aan de slag wil gaan bij een familiale KMO in de regio van Kampenhout. Je werkt aan residentiële & industriële installaties.  

  • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

  • carrossier - voorbereider (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een voorbereider carrosserie. Omschrijving: Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel in als exterieur Aanpassen nieuwe onderdelen voorbereiden, schuren en afplakken van auto-onderdelen onderdelen klaarmaken voor schilderwerk Spuiten van grondverf Polieren,...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Molenstede, 8 uur per week (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Molenstede. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent(e) kelner te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor residentie Ten Eeckhoute op zoek naar een enthousiaste jobstudent kelner die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je houdt de cafetaria open en bedient de klanten. Je ruimt de tafels af en reinigt de cafetaria. Je bereidt alles voor, je doet de afwas.

  • JOBDAG ACTION (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee aan de kassa Je hebt bij het lossen van de vracht Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel Bedrijfsprofiel: Op de jobdag leggen we je van A tot Z uit hoe een studentenjob bij Action eraan toe gaat. Je krijgt de nodige tips en tricks. Bij afloop van de infosessie word je persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek bij de verantwoordelijke.

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • Chauffeur C/CE rondrit met optie vaste uren (bonus bedrijfsvoertuig privé) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Technisch/administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: KG Elektro BVBA

    Type: Vaste Job

    Binnen KG Elektro zijn we op zoek naar een technisch/administratief bediende die de verantwoordelijkheid draagt over volgende zaken: - Werkcoördinatie en planning van 4 ploegen en de servicetechnieker(s) - Contact met klanten inzake service (alarmsystemen, domotica, ventilatie,...) - Verwerking werkbonnen van 4 uitvoerende ploegen - Voorbereiding facturatie - Aankoop en magazijnbeheer Kortom, u bent het interne aanspreekpunt voor de werfleiders, arbeiders, leveranciers en voor servicedoeleinden de eindklant.

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van Vanderhoydonck NV in sociale netwerken
Look for responds of Vanderhoydonck NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanderhoydonck NV. Laat een reactie achter voor Vanderhoydonck NV. Vanderhoydonck NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanderhoydonck NV. Leave a respond for Vanderhoydonck NV. Vanderhoydonck NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanderhoydonck NV op de google maps. Adres en contacten Vanderhoydonck NV
Location of Vanderhoydonck NV on the google maps. Address and contacts of Vanderhoydonck NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanderhoydonck NV Vanderhoydonck NV: Clair & Net | Vanac-Color BVBA | BOND MOYSON | Wever en Ducré N.V. | INFOWORLD N.V.

Other related companies as Vanderhoydonck NV: Clair & Net | Vanac-Color BVBA | BOND MOYSON | Wever en Ducré N.V. | INFOWORLD N.V.

Vanderhoydonck NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Mol, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanderhoydonck NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02263427734. Het bedrijf Vanderhoydonck NV bevindt zich op het adres: Zuiderring 103,2400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 635,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vanderhoydonck NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanderhoydonck NV is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanderhoydonck NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanderhoydonck NV, openstaande posities, locatie van Vanderhoydonck NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanderhoydonck NV is a company, that was registered 2000 in Mol region, Belgium. Full name of company is Vanderhoydonck NV, company assigned to the tax number BE02263427734. The company Vanderhoydonck NV is located at the address: Zuiderring 103,2400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 635,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vanderhoydonck NV were not found.
The main activity of Vanderhoydonck NV is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanderhoydonck NV is not available. You also can look at reviews of Vanderhoydonck NV, open positions, location of Vanderhoydonck NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanderhoydonck NV, Mol: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanderhoydonck NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanderhoydonck NV, Mol: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanderhoydonck NV, employees, financial statistics.