Copy-Plan BVBA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Copy-Plan BVBA
Private companiesCoal Mining • Copy-Plan BVBA

Contactgegevens Copy-Plan BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Copy-Plan BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Copy-Plan BVBA

Regio (region): Zele, België

Adres (address): Eekstraat 45,9240, België

Telefoon (phone): 052 44 73 69 052 44 73 69

Fax (fax): 052 45 30 99 052 45 30 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Copy-Plan BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Copy-Plan BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Copy-Plan BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Copy-Plan BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Copy-Plan BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Copy-Plan BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Copy-Plan BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Copy-Plan BVBA
Products information Copy-Plan BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05699401855
Ondernemingsnummer: 9363067626
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 440,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Copy-Plan BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Copy-Plan BVBA
(Get full report from official database of BE for Copy-Plan BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Copy-Plan BVBA
Addition kinds of activities for Copy-Plan BVBA

355505. Type en type machines en uitrusting maken | Type and type making machinery and equipment
366900. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
37280103. Airframe assemblies, met uitzondering van begeleide raketten | Airframe assemblies, except for guided missiles
38290112. Testers voor het controleren van hydraulische controles op vliegtuigen | Testers for checking hydraulic controls on aircraft
39140503. Ecclesiastische ware, roestvrij staal | Ecclesiastical ware, stainless steel
44999903. vervoer per lichter | Lighterage
50939902. Vaten en trommels | Barrels and drums
87420107. Kwaliteitszorg consultant | Quality assurance consultant

Werken bij Copy-Plan BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Copy-Plan BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Copy-Plan BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Copy-Plan BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dringend (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zwijndrecht zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE voor nationaal transport in de regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Je zal voltijds instaan voor transport met kipper. Ervaring met dieplader en/of haakwagen is een pluspunt.

  • Accountmanager strak in het pak (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij zal accountmanager zijn voor de verkoop van Business-producten en -diensten aan KMO’s van een grote telecom provider -> zowel mobiele als vaste telefoonoplossingen en internet. Als accountmanager B2B adviseert u potentiële klanten en wordt u hét nieuwe aanspreekpunt voor bestaande klanten. Jij prospecteert en jij beheert een portefeuille van bestaande klanten. Jij kickt op het behalen van resultaten en verkopen zit je in het bloed. Jij neemt met plezier initiatief om zo te streven naar een optimaal resultaat.

  • Poetshulp (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Burelen poetsen - Enkel op zaterdag - Zes uur werken

  • QC Laborant Assistant - M/V - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een laborant assistent. Takenpakket: Labo-analyses op de binnenkomende grondstoffen en eindproducten Je volgt nauwkeurig de voorziene procedures en werkinstructies op Je interpreteert en rapporteert de analyseresultaten Je verzorgt de administratie en volgt de leverancierscertificaten op Met een positief-kritische blik wil je processen steeds verder optimaliseren

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Laadkaai Verantwoordelijke (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe, moderne versnijderij zijn we op zoek naar een laadkaai verantwoordelijke voor in de namiddag (11u tot 19u). In deze functie ben je verantwoordelijk voor: Het wegen van de bestellingen. Het klaarzetten van de bestellingen bij de juiste klant. Het plannen van de ritten en het laden van de vrachtwagens in de correcte volgorde. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de productie en met naleving van de geldende normen inzake veiligheid, kwaliteit en hygiëne.

  • Monteur tentenstoffeerder (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Maasmechelen zijn we op zoek naar een handlanger voor mee in de stoffering te gaan. Dit voor elementen  op te hangen voor evenementen en verdere opbouw.

  • Jobstudent Antwerpen 18+ auto 7/9-17/9 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt voor de maand september studenten zoals jij om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen Schoonmaak en onderhoud van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u

  • Consultant Administratief Gent m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Vaste Job

    - De functie van administratief consultant is een sleutelpositie in het bedrijf omdat de administratieve consultants verantwoordelijk zijn voor de loonlijst- en factureringsdiensten van alle agentschappen in België. - De administratief consultant is verantwoordelijk voor de administratieve taken met betrekking tot de bedrijfsactiviteit (HR-diensten). - De consultant is tevens verantwoordelijk voor het administratieve en sociale beheer van elke uitzendkracht. - Een basiskennis van het Frans en Engels is een belangrijke meerwaarde.

  • KRAANMAN (SLIJPE)

    Regio: SLIJPE

    Bedrijf: AGRIFEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren, secure en gemotiveerde kraanman voor grond- en afbraakwerken. Je zal instaan voor graafwerken, rioleringswerken, nivelleringswerken,… De toestand en de werking van de machine controleren en positioneren in functie van de manoeuvres. Eerstelijnsonderhoud van toestellen en uitrustingen uitvoeren alvorens de werkzaamheden starten; Goederenbehandelingsmachines en installaties beveiligen; Lasten hijsen en verplaatsen volgens de aanwijzingen van de teams op de grond .

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

  • Keukenmedewerker FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Voorbereidingen in de koude keuken, koude voorgerechten en desserten dresseren, meehelpen in de warme keuken tijdens de service.

Zoek naar antwoorden van Copy-Plan BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Copy-Plan BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Copy-Plan BVBA. Laat een reactie achter voor Copy-Plan BVBA. Copy-Plan BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Copy-Plan BVBA. Leave a respond for Copy-Plan BVBA. Copy-Plan BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Copy-Plan BVBA op de google maps. Adres en contacten Copy-Plan BVBA
Location of Copy-Plan BVBA on the google maps. Address and contacts of Copy-Plan BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Copy-Plan BVBA Copy-Plan BVBA: E.V.C. Security | JENNES ETN | De Cloedt Dominique Hondenschool | Agritronics International S.A. | Crash

Other related companies as Copy-Plan BVBA: E.V.C. Security | JENNES ETN | De Cloedt Dominique Hondenschool | Agritronics International S.A. | Crash

Copy-Plan BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Zele, België. De volledige naam van het bedrijf is Copy-Plan BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05699401855. Het bedrijf Copy-Plan BVBA bevindt zich op het adres: Eekstraat 45,9240. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 440,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Copy-Plan BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Copy-Plan BVBA is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Copy-Plan BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Copy-Plan BVBA, openstaande posities, locatie van Copy-Plan BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Copy-Plan BVBA is a company, that was registered 2000 in Zele region, Belgium. Full name of company is Copy-Plan BVBA, company assigned to the tax number BE05699401855. The company Copy-Plan BVBA is located at the address: Eekstraat 45,9240. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 440,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Copy-Plan BVBA were not found.
The main activity of Copy-Plan BVBA is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Copy-Plan BVBA is not available. You also can look at reviews of Copy-Plan BVBA, open positions, location of Copy-Plan BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Copy-Plan BVBA, Zele: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Copy-Plan BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Copy-Plan BVBA, Zele: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Copy-Plan BVBA, employees, financial statistics.