JENNES ETN

Contactgegevens JENNES ETN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JENNES ETN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JENNES ETN

Regio (region): Keerbergen, België

Adres (address): Lindenstraat 2,3140, België

Telefoon (phone): 015 51 53 28 015 51 53 28

Fax (fax): 015 52 04 00 015 52 04 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JENNES ETN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JENNES ETN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JENNES ETN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JENNES ETN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JENNES ETN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JENNES ETN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JENNES ETN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JENNES ETN
Products information JENNES ETN

BTW identificatienummer (tax): BE04651031494
Ondernemingsnummer: 4516723632
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 312,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in JENNES ETN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JENNES ETN
(Get full report from official database of BE for JENNES ETN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JENNES ETN
Addition kinds of activities for JENNES ETN

20990705. Salades, vers of gekoeld | Salads, fresh or refrigerated
28360401. Agarkultuurmedia | Agar culture media
39991103. Modellen, algemeen, behalve speelgoed | Models, general, except toy
89999904. Zoek- en reddingsdienst | Search and rescue service
91210404. Wetgevende instanties, lokale overheid | Legislative bodies, local government

Werken bij JENNES ETN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JENNES ETN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JENNES ETN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JENNES ETN. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • Customer service en back office medewerkers NL/FR in Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Exhouse Call&Customer Support BXL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service agent zal je op een project bij één van onze grote klanten aan de slag gaan: een informatielijn voor verkeersboetes. Je zal burgers aan de lijn krijgen die vragen hebben over een verkeersboete, die extra informatie willen, die niet akkoord gaan met hun boete en willen weten wat ze moeten doen... Je geeft hen alle nodige informatie en legt hen de procedures uit. Je staat burgers te woord in het Nederlands en het Frans. Daarnaast bestaat een deel van je takenpakket uit backoffice taken, voornamelijk het ingeven van betwistingen in het systeem.

  • Tig lasser (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in maatwerk inox-, aluminium- en staalconstructies en gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een TIG-lasser. Dit om in het atelier zelf te werken.

  • Mechanieker atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend internationaal bedrijf in regio Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde mechanieker. Je staat in voor de uitvoering van verschillende werkopdrachten aan een divers assortiment van werktuigen (heftrucks, hoogwerker, verreikers, schaarliften, …). Je taken: - Herstellingen uitvoeren aan thermische en elektrische werktuigen (heftrucks, hoogwerkers, verreikers, …). - Diagnose stellen van mechanische defecten. - Onderhoudswerken uitvoeren. - Opzoeken van wisselstukken en uit magazijn halen. - Voorstellen van verbetervoorstellen voor vaak voorkomende problemen. - Sporadisch uitvoeren van een herstelling ter plaatse bij de klant.

  • Uitzendconsulent(e) | Synergie Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendconsultent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht. Je peilt naar de competenties, ervaring en motivatie van de kandidaat en stelt de passende vacatures voor. Je rekruteert actief op verschillende kanalen en je hebt een neus voor opportuniteiten op de lokale arbeidsmarkt. Door jouw commerciële feeling profileer je je als sterke partner van jouw klanten. Je begrijpt de noden in hun personeelsbeleid en stemt je service hierop af. Samen met je team zet je straffe commerciële acties op poten om interessante prospecten binnen te halen. Ook op administratief vlak laat je alles op rolletjes verlopen: je houdt klanten- en kandidatenfiches up-to-date, brengt alle arbeidscontracten en werkpostfiches in orde, post vacatures op jobsites,…

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Eppegem M/V (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • JOBSTUDENT VERKOOPSTER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PATISSERIE SCHAEVERBEKE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een verkoopster die meehelpt in de bakkerij-patisserie. Je staat in voor de verkoop, je vult de toog aan en stalt de producten uit volgens de regels. Je ontvangt het geld van de klanten, je noteert de bestellingen en poetst de winkel indien nodig.

  • Vakantiejobbers bouw - Go work they said, it'll be fun they said (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Buldit is een bedrijf in het centrum van Geraardsbergen met een jong en vooral supertof team. Naast grappen en zinvolle discussies leiden over wat er deze middag op het menu staat, beheren we een 100 tal websites in de interieur- en bouwsector. Voor een nieuw project, 50 meter verder dan ons kantoor, hebben we grote verbouwplannen op de agenda staan. Daarvoor zijn we op zoek naar een jobstudent die kan helpen met de afbraakwerken. Zwaar werk schrikt jou niet af. Het is belangrijk dat je goed kan doorwerken en vooral dat je het werk ziet liggen. Wil je graag solliciteren? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je CV en motivatiebrief.

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • ACCOUNT MANAGER CARROSSERIE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Account Manager Carrosserie * Regio Antwerpen-Limburg-Kempen * Gedreven verkoopstalent met een passie voor carrosserie De komende maanden zal onze klant zijn verkoopteam versterken met een Account Manager Carrosserie regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Hiervoor is Hays Antwerpen samen met deze organisatie op zoek naar een Account Manager Carrosserie met passie voor de automotive regio Antwerpen-Limburg-Kempen. In deze functie als Account Manager Carrosserie sta je in voor het accountmanagement van een portfolio van bestaande klanten. Na een diepgaande verkoops- en productopleiding ontvang je het portfolio van de klant dat je autonoom zal behandelen in regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Je zal ongeveer 4-5 klanten per dag bezoeken, waar de nadruk ligt op kleine KMO ondernemingen en de iets grotere ketens. Je bent verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop en het ondernemen van acties om de vooropgestelde verkoopvolumes te behalen. Bovendien identificeer en benader je potentiële nieuwe klanten om de activiteiten in je specifieke regio te vergroten. Jouw rol bestaat uit het adviseren van de klanten door middel van up- of cross-selling, het zorgvuldig uitvoeren van demo's en het verlenen van technische bijstand aan klanten in de automotive. Verder kan je rekenen op de ondersteuning van je collega's van de inside sales voor offerteopvolging. Ten slotte rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

Zoek naar antwoorden van JENNES ETN in sociale netwerken
Look for responds of JENNES ETN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JENNES ETN. Laat een reactie achter voor JENNES ETN. JENNES ETN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JENNES ETN. Leave a respond for JENNES ETN. JENNES ETN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JENNES ETN op de google maps. Adres en contacten JENNES ETN
Location of JENNES ETN on the google maps. Address and contacts of JENNES ETN

Andere gerelateerde bedrijven als come JENNES ETN JENNES ETN: Vranken BVBA | Speculoos SPRL | CHAMPION MOTOR OIL | Securipost SA | Union Minière

Other related companies as JENNES ETN: Vranken BVBA | Speculoos SPRL | CHAMPION MOTOR OIL | Securipost SA | Union Minière

JENNES ETN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Keerbergen, België. De volledige naam van het bedrijf is JENNES ETN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04651031494. Het bedrijf JENNES ETN bevindt zich op het adres: Lindenstraat 2,3140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 312,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in JENNES ETN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JENNES ETN is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JENNES ETN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JENNES ETN, openstaande posities, locatie van JENNES ETN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JENNES ETN is a company, that was registered 1991 in Keerbergen region, Belgium. Full name of company is JENNES ETN, company assigned to the tax number BE04651031494. The company JENNES ETN is located at the address: Lindenstraat 2,3140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 312,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in JENNES ETN were not found.
The main activity of JENNES ETN is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JENNES ETN is not available. You also can look at reviews of JENNES ETN, open positions, location of JENNES ETN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JENNES ETN, Keerbergen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JENNES ETN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JENNES ETN, Keerbergen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JENNES ETN, employees, financial statistics.