BALENCOURT J P

Contactgegevens BALENCOURT J P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BALENCOURT J P: address, phone, fax, email, website, opening hours

BALENCOURT J P

Regio (region): Zaventem (Sterrebeek), België

Adres (address): Oude Keulseweg 372,1933, België

Telefoon (phone): 02 720 47 30 02 720 47 30

Fax (fax): 02 725 55 24 02 725 55 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BALENCOURT J P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BALENCOURT J P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BALENCOURT J P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BALENCOURT J P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BALENCOURT J P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BALENCOURT J P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BALENCOURT J P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BALENCOURT J P
Products information BALENCOURT J P

BTW identificatienummer (tax): BE06001800537
Ondernemingsnummer: 7210021972
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 415,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BALENCOURT J P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BALENCOURT J P
(Get full report from official database of BE for BALENCOURT J P)

Aanvulling soorten activiteiten voor BALENCOURT J P
Addition kinds of activities for BALENCOURT J P

328100. Knip steen- en steenproducten | Cut stone and stone products
28229906. Fluoro rubbers | Fluoro rubbers
28650402. Koolteer: ruwe producten, tussenproducten en destillaten | Coal tar: crudes, intermediates, and distillates
31310204. Hakken, schoen en laars: leer of hout | Heels, shoe and boot: leather or wood
36469904. Fluorescerende verlichting, commercieel | Fluorescent lighting fixtures, commercial
36630107. Multiplex apparatuur | Multiplex equipment
50920209. Voertuigen, kinderen | Vehicles, children's
80629900. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen, nec | General medical and surgical hospitals, nec

Werken bij BALENCOURT J P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BALENCOURT J P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BALENCOURT J P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BALENCOURT J P. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Logistiek medewerker (V/M) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het etiketteren en klaarzetten van bestellingen. inscannen van bestel- en of voorraadartikelen. u werkt steeds van maandag tot vrijdag

  • REDDER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • Werkvoorbereider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

  • HUISHOUDHULP regio groot Nevele - Drongen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Bijlesgever Java (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Warehouse Supervisor (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VMC-SELECT

    Type: Vaste Job

    Analyseren en organiseren van de flows met het oog op een optimaal functionerend magazijn Aansturen van 2 teamleaders en 8 magazijnmedewerkers en instaan voor opleiding, werkoverleg, taakverdeling en personeelsbezetting Zorg dragen voor de naleving van werkprocedures over kwaliteit, hygiëne, veiligheid, orde, netheid en milieu Samenwerken met andere afdelingen: plannings- en teammeetings, customer service, shiftoverdracht, ... Rapporteren van kengetallen naar management en verbeteracties

  • Psycholoog kinderen (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: THERAPIECENTRUM ZANDHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U geeft therapie aan kinderen en jongeren en hun context. Het gaat om individuele begeleidingen, ouderbegeleiding, ondersteuning van anderen die betrokken zijn, zoals bijvoorbeeld de klasleerkracht. Belangrijke klachten waarvoor bij ons een hulpvraag wordt gesteld zijn emotionele problemen, verwerkingsproblemen (rouw, echtscheiding), ADHD, ASS, psychosomatische klachten, slaapproblemen, problemen in de sociale vaardigheden… Een expertise in hoogbegaafdheid is een meerwaarde. Er is in de praktijk mogelijkheid tot het geven van groepstrainingen.

  • Senior Java Developer / Full Stack Angular 5 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client specialized in the Electronics sector and located in Antwerp is actively looking for a talented Senior Java Engineer. You will be joining a development team as dynamic and passionate as you are and willing to grow ! They have some refactoring projects in Angular 5/6 and "from scratch" projects in the pipeline !! The Job You are responsible for A-Z software process : from design to testing You implement efficient functional and technical solutions according to the product owner's standards and needs You are in charge of improving the existing application You collaborate with both verification and technical validation teams in order to deliver solid and reliable services Your Profile You have at least 4 years of experience in development and design You have a result driven mindset You master English - (dutch or french is a plus) Technical skills required: Java 8 EE Spring MVC, Spring Security, Spring Boot, Hibernate Eclipse, OOA/D, Design Paterns, JUnit, Maven Oracle, Agile - Scrum methodology Jenkins, Angular 5 / 6, TypeScript, JavaScript, HTML, CSS Our Offer A very challenging environment An attractive rate depending on your experience and potential Practical details Location : Antwerp Start date : ASAP / Latest 15 November Duration : 6 months+ Rate : To discuss Interested? Send your application via the button below.

  • Elektricien Waterproductiecentrum West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je wordt tewerkgesteld in een van volgende regio's: Snellegem, Kooigem, Harelbeke of Woumen.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van BALENCOURT J P in sociale netwerken
Look for responds of BALENCOURT J P in social networks

Lees alle opmerkingen voor BALENCOURT J P. Laat een reactie achter voor BALENCOURT J P. BALENCOURT J P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BALENCOURT J P. Leave a respond for BALENCOURT J P. BALENCOURT J P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BALENCOURT J P op de google maps. Adres en contacten BALENCOURT J P
Location of BALENCOURT J P on the google maps. Address and contacts of BALENCOURT J P

Andere gerelateerde bedrijven als come BALENCOURT J P BALENCOURT J P: A M GARWIG & CO NV | Environment Acoustics SA | KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV | Collège Notre-Dame | Electric Engineering Company B.V.B.A.

Other related companies as BALENCOURT J P: A M GARWIG & CO NV | Environment Acoustics SA | KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV | Collège Notre-Dame | Electric Engineering Company B.V.B.A.

BALENCOURT J P is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Zaventem (Sterrebeek), België. De volledige naam van het bedrijf is BALENCOURT J P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06001800537. Het bedrijf BALENCOURT J P bevindt zich op het adres: Oude Keulseweg 372,1933. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 415,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BALENCOURT J P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BALENCOURT J P is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BALENCOURT J P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BALENCOURT J P, openstaande posities, locatie van BALENCOURT J P op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BALENCOURT J P is a company, that was registered 1988 in Zaventem (Sterrebeek) region, Belgium. Full name of company is BALENCOURT J P, company assigned to the tax number BE06001800537. The company BALENCOURT J P is located at the address: Oude Keulseweg 372,1933. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 415,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BALENCOURT J P were not found.
The main activity of BALENCOURT J P is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BALENCOURT J P is not available. You also can look at reviews of BALENCOURT J P, open positions, location of BALENCOURT J P on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BALENCOURT J P, Zaventem (Sterrebeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BALENCOURT J P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BALENCOURT J P, Zaventem (Sterrebeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BALENCOURT J P, employees, financial statistics.