KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV
Private companiesUnited States Postal Service • KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV

Contactgegevens KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV

Regio (region): Veurne, België

Adres (address): Pannestraat 233,8630, België

Telefoon (phone): 058 31 22 71 058 31 22 71

Fax (fax): 058 31 43 86 058 31 43 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV
Products information KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV

BTW identificatienummer (tax): BE03938842773
Ondernemingsnummer: 8312225341
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV
(Get full report from official database of BE for KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV
Addition kinds of activities for KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV

3672. Printplaten | Printed circuit boards
478901. Last laad- en losdiensten | Cargo loading and unloading services
13890106. Olie- en gasputten: bouw, reparatie en demontage | Oil and gas wells: building, repairing and dismantling
23999908. parachutes | Parachutes
24919902. Millwork, behandeld hout | Millwork, treated wood
57190108. Atypische | Metalware
82990302. Muziekschool | Music school
96119903. Energieontwikkeling en instandhoudingsbureau, overheid | Energy development and conservation agency, government

Werken bij KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Laseroperator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als laseroperator.

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Orderpicker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je werken in een magazijn waar je instaat voor het correct verwerken van bestellingen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver, zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met een BT. Je zorgt ervoor dat deze verwerking correct verloopt. Daarnaast registreer je alle handelingen correct d.m.v scanning. Dit alles met het nodige respect en naleving van de veiligheidsinstructies. Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Heftruckbestuurder/ster VOLTIJDSE shiften Nacht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschijving Wij zoeken voor TNT te Machelen/Brucargo flexibele heftruckchauffeurs die iets willen bijverdienen. Naast de taken van een heftruckchauffeur moet je ook bereid om soms even als magazijnier te werken. Werkuren zijn meestal van 00u - 08u. Je werkt minimum 3-5 nachten per week volgens eigen beschikbaarheid. Wij verwachten dat je minstens 3 nachten per week beschikbaar bent, maar we kunnen je ook 5 nachten per week laten werken. Taken: Laden en lossen van vrachtwagens Rijden tijdens het proces van sortering Sorteren van pakketten (tot 30kg) Scannen en labelen van pakketten Magazijn op orde houden

  • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Grobbendonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Enthousiaste thuishulp te Wolvertem (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student dienst reiniging (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek centrum in Temse zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag op de dienst reiniging. Je bent op beide momenten beschikbaar en staat in voor het reinigen van materiaal dat uitgeleend werden (rolstoelen, bedden...). Je zorgt ervoor dat de producten proper zijn, zodanig dat ze opnieuw uitgeleend kunnen worden.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Ben je student, woonachtig in Sint-Niklaas? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ESCAPEROOM VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    Heb je zin in een leuke en flexibele bijbaan? Escape Room Vlaanderen bevind zich in het centrum van Sint-Niklaas op de Grote Markt. We hebben 2 kamers nl "Joker’s Schuilplaats" en "De Verborgen Maya-stad". We zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn tijdens de week en eventueel ook in het weekend. Het is een toffe job waarin je voortdurend leuke mensen ontmoet en nooit een saai moment beleeft. Je moet een teamspeler zijn die in staat is wanneer een situatie zich voordoet je meteen een oplossing voor het probleem vindt en dit dan uitvoert met de nodige zorgvuldigheid. Jouw taken zijn: De spelers ontvangen op een warme en enthousiaste manier, verschaft hen een duidelijke uitleg hoe een Escape Game in elkaar steekt en vertelt hen het verhaal van de kamer die ze zullen spelen. Je houdt de groep in de gaten m.b.v. beveiligingscamera’s die in de kamer(s) hangen (gsm-gebruik tijdens het monitoring wordt niet getolereerd) en na afloop hou je een korte bespreking met de spelers en neem je een foto van de groep. Hierna maak je de kamer(s) gereed voor de volgende groep.

  • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTROMECHANICA (BRANDBLUSINSTALLATIES) REGIO ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectingenieur Elektromechanica (Brandblusinstallaties) zal je verantwoordelijk zijn voor de engineering van projecten brandblusinstallaties (industriële gebouwen en kantoren) van A tot Z: engineering, tekenwerk, opvolgen werf, ... Een greep uit jouw takenpakket: Hetzelfstandig uitwerken van technische principeschema’s, berekeningen en plannen inzake HVAC, special piping en sanitaire installaties. De verdere uitbreiding tot ontwerpen en tekenen van sprinklerinstallaties, brandveiligheidsinstallaties in het algemeen en elektrische installaties. Je kan steeds rekenen op je ervaren collega's. Het opmaken van aanbestedingsplannen technische installaties. Het opmaken van ramingen en budgetten voor technische installaties. Coördinatie van de uitvoeringsplannen technische installaties in samenwerking met aannemers, leveranciers en mogelijke andere disciplines Het voeren van communicatie terzake met zowel projectingenieurs als aannemers inzake de technische plannen en dossiers. Aanmaak en beheer van technische bestekken in zijn geheel voor de toegewezen projecten. Het up-to-date houden van plannenlijsten, plotten en klasseren van plannen. Opvolging van het uitvoeringsontwerp, opgemaakt door de aannemers Het instrueren van tekenaars bij aannemers/leveranciers inzake de te gebruiken CAD-standaards. Nazicht van as-built dossier van technische aannemers.

Zoek naar antwoorden van KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV in sociale netwerken
Look for responds of KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV. Laat een reactie achter voor KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV. KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV. Leave a respond for KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV. KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV op de google maps. Adres en contacten KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV
Location of KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV on the google maps. Address and contacts of KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV

Andere gerelateerde bedrijven als come KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV: Maly | Lemey J L | Les Fils Vandergoten SA | Van Brabant B.V.B.A. | Rudi Schoors

Other related companies as KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV: Maly | Lemey J L | Les Fils Vandergoten SA | Van Brabant B.V.B.A. | Rudi Schoors

KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Veurne, België. De volledige naam van het bedrijf is KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03938842773. Het bedrijf KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV bevindt zich op het adres: Pannestraat 233,8630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV, openstaande posities, locatie van KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV is a company, that was registered 2018 in Veurne region, Belgium. Full name of company is KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV, company assigned to the tax number BE03938842773. The company KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV is located at the address: Pannestraat 233,8630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV were not found.
The main activity of KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV is not available. You also can look at reviews of KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV, open positions, location of KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV, Veurne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV, Veurne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KANTOORINRICHTING PLATEVOET NV, employees, financial statistics.