Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA

Contactgegevens Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA

Regio (region): Ieper (Vlamertinge), België

Adres (address): Poperingseweg 677B,8908, België

Telefoon (phone): 057 33 30 30; 0476 35 30 30 057 33 30 30; 0476 35 30 30

Fax (fax): 057 33 24 50 057 33 24 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA
Products information Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01251037597
Ondernemingsnummer: 2484527587
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 543,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA
(Get full report from official database of BE for Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA
Addition kinds of activities for Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA

209906. Suiker | Sugar
14239901. Dioriet, gebroken en gebroken-steengroeven | Diorite, crushed and broken-quarrying
17110300. Sprinkler contractors | Sprinkler contractors
35439902. Gieterij patroonmaking | Foundry patternmaking
65149900. Woningoperators, behalve appartementen, nv | Dwelling operators, except apartments, nec
79220303. Opera bedrijf | Opera company

Werken bij Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Reachtruck (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Lijnverantwoordelijke - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar lijnaanvoerder met een gevarieerd takenpakket. Als lijnaanvoerder ben je verantwoordelijk voor: Controle van de productiemachines Aan de hand van je dagoverzicht materiaal verzamelen: schuim + hoezen voor de matrassen Indien het materiaal niet voorhanden is, materiaal bestellen bij de verschillende afdelingen Orders doorgeven aan jouw collega's Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Instalateur verwarming en airco elementen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Moeskroen, zijn wij op zoek naar een instalateur van verwarmings- en airco elementen. Het bedrijf is gespecialiseerd in grote werven en ziekenhuizen.Jouw taken:- Materialen en apparatuur naar de werkplek brengen- Geheel of gedeeltelijk ontmantelen van oude verwarmingselementen / ventilatie / airconditioning / - Ventilatieapparaten plaatsen, uitrusten en verbinden

  • LOGISTIEK MEDEWERKER VOEDING 2 PLOEGEN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Door de groei van de firma zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker productie voor de afdelingen Vleesbereidingen. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van alle noodzakelijke producten en hulpmateriaal voor je afdeling. Je controleer je de afgewerkte producten en paletfiches vooraleer je deze aflevert aan distributie. Uren: Vroege shift: 4u30 - 13u Late shit: 11u45 - 20u

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Lint (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • Projectleider Metaalconstructies (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider behoud je het overzicht van jouw projecten. De commerciële contacten met de klant, de technische en de financiële opvolging vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je volgt de projecten op van A tot Z: offertes opstellen, opmetingen ter plaatse uitvoeren, ontwerp begeleiden, coördinatie naar productie, montage opvolging en facturatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Medewewerker gevaarlijke stoffen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DG-EXPERTS

    Type: Werfreserve

    Het inspecteren van zendingen gevaarlijke stoffen voor vervoer over de weg en door de lucht. Het opmaken van de correcte documenten voor dit vervoer.

  • Inside Sales Marketing (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Leercontract

    Als Inside Sales prospecteer je telefonisch naar nieuwe opportuniteiten bij nieuwe en bestaande klanten. Je wekt interesse op en overtuigt contacten van onze diensten en oplossingen. Je werkt offertes uit en verzorgt de aansluitende opvolging. Je rapporteert alles nauwkeurig binnen ons in CRM Systeem.

Zoek naar antwoorden van Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA. Laat een reactie achter voor Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA. Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA. Leave a respond for Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA. Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA op de google maps. Adres en contacten Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA
Location of Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA on the google maps. Address and contacts of Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA: Baltus L | Roy d'Espagne (Le) | ALTAIR TRADUCTIONS | ALL FREIGHT & TRANSPORT NV | PHOTOGRAPHIE INTERNATIONAL

Other related companies as Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA: Baltus L | Roy d'Espagne (Le) | ALTAIR TRADUCTIONS | ALL FREIGHT & TRANSPORT NV | PHOTOGRAPHIE INTERNATIONAL

Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Ieper (Vlamertinge), België. De volledige naam van het bedrijf is Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01251037597. Het bedrijf Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA bevindt zich op het adres: Poperingseweg 677B,8908. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 543,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA, openstaande posities, locatie van Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA is a company, that was registered 2001 in Ieper (Vlamertinge) region, Belgium. Full name of company is Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA, company assigned to the tax number BE01251037597. The company Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA is located at the address: Poperingseweg 677B,8908. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 543,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA were not found.
The main activity of Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA is not available. You also can look at reviews of Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA, open positions, location of Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA, Ieper (Vlamertinge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA, Ieper (Vlamertinge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Afwerkingsbedrijf Delhaye BVBA, employees, financial statistics.