Roy d'Espagne (Le)

Contactgegevens Roy d'Espagne (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Roy d'Espagne (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Roy d'Espagne (Le)

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Grote Markt 1,1000, België

Telefoon (phone): 02 513 08 07 02 513 08 07

Fax (fax): 02 513 11 27 02 513 11 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Roy d'Espagne (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Roy d'Espagne (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Roy d'Espagne (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Roy d'Espagne (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Roy d'Espagne (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Roy d'Espagne (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Roy d'Espagne (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Roy d'Espagne (Le)
Products information Roy d'Espagne (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE05847717285
Ondernemingsnummer: 9999176025
Hoofdstad (capital): 244,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 489,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Roy d'Espagne (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Roy d'Espagne (Le)
(Get full report from official database of BE for Roy d'Espagne (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Roy d'Espagne (Le)
Addition kinds of activities for Roy d'Espagne (Le)

344802. Geprefabriceerde metalen componenten | Prefabricated metal components
354900. Metaalbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Metalworking machinery, nec
28740102. Calciummetafosfaat | Calcium meta-phosphate
28799903. Fungiciden, herbiciden | Fungicides, herbicides
35650200. Verpakkings- en verpakkingsmachines | Packing and wrapping machinery
36290200. Condensatoren en condensatoren | Capacitors and condensers
39310116. Organen, alle soorten: pijp, riet, hand, elektronisch, enz. | Organs, all types: pipe, reed, hand, electronic, etc.
72991103. Kluisverhuur, behalve koelruimte | Locker rental, except cold storage
86419900. Civiele en sociale verenigingen, nv | Civic and social associations, nec

Werken bij Roy d'Espagne (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Roy d'Espagne (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Roy d'Espagne (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Roy d'Espagne (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C - VASTE NACHT (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zijn we op zoek naar een chauffeur voor tijdens de nacht. Je zal instaan voor het vervoeren van goederen met camionette met laadkast. Naast het transport, zal je ook zelf instaan voor het laden volgens klantvolgorde. Hiernaast doe je ook deels administratie (invullen leverdocumenten en ritverslagen)

  • Schoonmaakmedewerker te Lokeren - VOLTIJDS (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker. Je staat als schoonmaakmedewerker in voor het onderhoud van de vergaderzalen, burelen, sanitaire gedeelte, refter, bepaalde delen in productie.. Aan de hand van een weekschema voer je de taken uit, tevens ben je ook bereid bijkomende taken aan te nemen. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Plant Manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, gevestigd in Lokeren zijn wij op zoek naar een ingenieur. Samen met de huidige ingenieur ga je de processen bekijken, herdenken en moderniseren. Je neemt de leiding over de mechaniekers en arbeiders Je stuurt de volledige productie en onderhoud aan Je wordt opgeleid om in te staan voor alle technische zaken (nieuwbouw - uitbouw nieuwe productielijnen - onderhoud bestaande recyclagelijnen) Je volgt opleiding in alle productieprocessen met als doel op korte termijn de volledige leiding over te nemen (investeringen, productie en onderhoud) Je stuurt de mechaniekers en productiemedewerkers aan (12-tal personen) Waar nodig help je graag fysiek mee met de uitbouw van nieuwe lijnen en het onderhoud van de bestaande installaties

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • JOBSTUDENT BAR IN DANSCAFE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent barmedewerker krijg heel wat leuke taken toegewezen: ? Bestellingen opnemen en klaar maken ? Bier tappen ? Bedien je de klanten vriendelijk ? Frigo's aanvullen en de bar net houden

  • Student schilder (m/v) (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student die onze klant 1 dag per week helpen met schilderwerken: Voorbereidend werk Materiaal klaarzetten Opruimen ...

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • Jobstudent kinderverzorg(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een jobstudent die zich tijdens het schooljaar (woe nm of andere dagen) en/of schoolvakanties vrij kan maken om ons team in de kinderopvang te versterken. Als jobstudent kinderverzorg(st)er ondersteunt u de dagelijkse werking van de kinderopvang. Je helpt mee in de verzorging en begeleiding van baby’s en peuters (0j-3j) Ben je een zorgzaam, geduldig en creatief persoon? Heb je enkele dagen/weken tussen de zomervakantie niets om handen? Stuur ons vandaag jouw CV!

  • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

  • schoonmaker m/v (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: FIERS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van kantoren, burelen, woningen, gemeenschappelijke delen in residenties, ... Opkuis na nieuwbouw en renovatie

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    poetsen van het restaurant en de feestzaal

Zoek naar antwoorden van Roy d'Espagne (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Roy d'Espagne (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Roy d'Espagne (Le). Laat een reactie achter voor Roy d'Espagne (Le). Roy d'Espagne (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Roy d'Espagne (Le). Leave a respond for Roy d'Espagne (Le). Roy d'Espagne (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Roy d'Espagne (Le) op de google maps. Adres en contacten Roy d'Espagne (Le)
Location of Roy d'Espagne (Le) on the google maps. Address and contacts of Roy d'Espagne (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Roy d'Espagne (Le) Roy d'Espagne (Le): Econglas BVBA | Microland | Defensiehuis Oost-Vlaanderen | Alpac-Move NV | De Swaef J Eurocave NV

Other related companies as Roy d'Espagne (Le): Econglas BVBA | Microland | Defensiehuis Oost-Vlaanderen | Alpac-Move NV | De Swaef J Eurocave NV

Roy d'Espagne (Le) is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Roy d'Espagne (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05847717285. Het bedrijf Roy d'Espagne (Le) bevindt zich op het adres: Grote Markt 1,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 244,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 489,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Roy d'Espagne (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Roy d'Espagne (Le) is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Roy d'Espagne (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Roy d'Espagne (Le), openstaande posities, locatie van Roy d'Espagne (Le) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Roy d'Espagne (Le) is a company, that was registered 1998 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Roy d'Espagne (Le), company assigned to the tax number BE05847717285. The company Roy d'Espagne (Le) is located at the address: Grote Markt 1,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 244,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 489,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Roy d'Espagne (Le) were not found.
The main activity of Roy d'Espagne (Le) is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Roy d'Espagne (Le) is not available. You also can look at reviews of Roy d'Espagne (Le), open positions, location of Roy d'Espagne (Le) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Roy d'Espagne (Le), Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Roy d'Espagne (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Roy d'Espagne (Le), Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Roy d'Espagne (Le), employees, financial statistics.